Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Big Nine 40 29er

Tepki
3
İsim
mustafa
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Herkese merhaba.Bu bisikletten önce babamın bisan marka bisikletini kullanıyordum.Geçen kış karar verdim yeni bisiklet almaya ve uzun incelemeler sonunda merida big nine 40 almaya karar verdim.Bisikletimden son derece memnunum ancak asfalt yolda giderken bazen yol bisikleti mi alsaydım diye düşünüyorum.Ama araziye girince iyi ki dağ biskleti almışım diyorum :) sanırım arazide bisiklete binmeyi daha çok seviyorum.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
hayırlı olsun bisikletin. bence çok doğru bir seçim yapmışsın. renk olarak da çok güzel. tek süspansiyonlu bisikletlerde 29 inch bence daha güzel bir tercih oluyor 26 ya göre. Yani en azından ben şimdiye kadar ki deneyimlerimden bunu çıkardım.

Hayırlı olsun bisikletin Merida her zamanki gibi klaslığını göstermiş. Bende de tfs 500 var ve şuana kadar iyiki bunu almışım diyorum.Meridanın konforunu başka hiçbir bisiklette bulamadım :)

Bisikletinizi güle güle kullanın. Bir Merida 29er kullanıcısı olarak oldukça hoşnut kalacağınızı düşünüyorum. Yalnız kadro boyu dikkatimi çekti... yaşınız gereği uzayacağınızı düşünerek mi büyük kadro aldınız? sele yüksekliğiniz alışılmışın altında duruyor.

29er gerçekten kullanması çok zevkli ve rahat. Şahsen bana jip kullanıyormuşum gibi geliyor. Yeni bisikletiniz hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten hoş bisiklet. Kaskınızın renk seçimide bisikletinizle uyumlu olmuş.

@halilgoksal

Boyum 175 yaşım 17. bisikletçim sanırım biraz daha uzarım diye 19'' kadro verdi. normalde 17'' kadro kullanmam gerekiyordu.

Evet katılıyorum sanki her şeyin üzerinden geçip gidebilirmişim gibi bir his veriyor.

Güzel bisiklet. Bende 29" almayı düşünüyorum. Biraz daha para biriktirmem gerekiyor.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bisikletiniz gerçektende çok güzel . arazi ve bisiklet birbiriyle çok uyumlu. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

Herkese teşekkür ederim. Beğendiğinize sevindim :)

Arkadaşlar lutfen yardim ... ben bitanebig nine 20 alacamda fiyati 1290 .. sizce nasil .. biraz çabuk lutfen

Geri