Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Big Nine 40 hakkında ve diğer öneriler.

Merida BIG NINE 40 ile Cube AIM SL 29 modeli birbirine çok benziyorlar. Merida BIG NINE 70 ise Sram marka X5 serisi ise Shimano Altus , Alivio segment guruba giriyor. Ben Merida kullanıyorum ve çok memnunum. Cube da çok iyi.. :)

Scudo
Merhabalar ben bu hafta içinde merida big nine 40 ı alacağım fakat birdaha içim rahat ettirtmek istedim... bu donanımdaki bisiklete 2000 tl verilir mi

2000 ne hocam yav 650 dolar satış fiyatı ?

Metin Bisiklette buldum ordada indirimli fiyatı

Başka böyle fazla çeşidin bulunduğu bi bisikletçi bilmiyorum maalesef. 2000 tlye tavsiye edebileceğiniz bişey var mı merida big nine 40'ın donanımı kötü kararsızım... bi yandan da alman malı olduğu için emin değilim

ah metin bisiklet ah bana alman malı dediler... rockrider 560 vs sedona 820 vs merida big nine 40 vs carraro big 927
hangisini tercih edersiniz
2-3 gün içinde alacağım yardım!!

@LoveBıkes merhaba bahsettiğiniz bisikletlerden hangisini aldınız acaba? ben de merida bi nine 40 alacağım bir haftaya kadar...

ben de merida big nine 40 alma arefesindeyim bu bisikleti nasıl bilirsiniz :) ?

Merida Big Nine 20d nisan ayinda 2000₺ almistim. Cok ucuzlamis. Bisikletten memnunum. Meridayi tavsiye ederim.

@kemalone kullandığınız bu süre zarfında bir sorun yaşadınız mı peki. frenler falan özellikle ?

@Luccini
Hayir, herhangi bir sorun yaşamadım. Lastiklerini Schwalbe Marathon Plus ile değiştirdim, bir de selesi biraz rahatsız geliyor onu da değiştireceğim.

@Luccini bisikletinizi tercih edince neticeyi buraya yazabilir misiniz?

@kemalone tabi inşallah alınca yazarım

@LoveBıkes hayırlı olsun güle güle kullan :) hangi modeli ne kadara aldınız acaba ?

giant talon 3 2014
2800 tlden 2000 e indirim vardı 2 yıllık olduğu için aldık :)
2. el değil bu arada ... satılmamış
(link)

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
Herkese merhaba arkadaşlar.. Merida Big Nine 40 almayı düşünüyorum ve çok da beğenimdim yorum ve fikirlerinizi alayım :) Şimdiden Teşekkürler..

Geri