Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida bisiklet hakkında tercih, soru ve cevaplar.

Scudo
Meridacılar size sesleniyorum!

2012 Merida Matts 500 D - RS (RockShock) almayı düşünüyorum. Aslında niyetim TREK 6000 2012 model fakat kullanılan tüm donanımlar aynı, hatta Merida bariz üstün.

Merida'nın Matts 500 serisi kullanan arkadaşlar kullanıcı deneyiminiz son derece önemli.

1250 USD, ancak vaz geçtim her iki bisikletten de.

aralık sonu teslim edilecek diye duydum bayilere...

Merhaba arkadaşlar;

Merida Speeder T3-D almaya karar verdim. Bu bisikleti nasıl bilirdiniz? Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlardan yorum almak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Lemi Tolunay
@Taygun Hasoğlu

1040$

@Atilla.C

Sağolasın kardeşim. :)

Merhaba, geçen ay T2-D aldım. Kadro aynı, donanım farklı. Henüz 200 km yapabildim ama ilk izlenimim oldukça seri olduğu yönünde. Spesifik sorunuz varsa onu cevaplamaya çalışayım.

• Beğen
Tepkiler: Mesut C.
@Murat.T

Havaların ısınmasını bekliyorum. Tüm paramı bisiklete vereceğim için giyim alamıyorum yoksa kış vız gelir. :) Kısmet olursa Mart 15' i gibi bisikleti alacağım.

Tüm araştırmaları yaptım ve bu modelde karar kıldım. Sedona 321 2013 modelini görünce tereddüt etsemde, kararımda değişiklik yapmadım.

T2-D 11,25 Kg - T3-D ise 11,4 Kg gözüküyor. Hafiflik konusunda düşüncen nedir?

Hidrolik frenlerin performansı nasıl?

Daha önceden almış olduğum SLX hidrolik frenlerini, bisikleti aldığımda direk orada takmayı düşünüyorum.

Son olarak ön maşa konusu. Yollarda taş, toprak, çukurda direk olarak size sarsıntıyı iletiyor mu?

Teşekkürler.

Ağırlıkları nerden öğrendin? Ben bir yerde bulamamıştım.
Hidrolik frenlerle şimdilik sıkıntım yok, daha önce V kullandığım için bir referans noktam da yok. Ciddi bir iniş yaparsam görmek lazım, henüz yapamadım.
Yoldaki pürüzleri aynen iletiyor maalesef. Ancak karbon maşa olmadığı ve lastik daha kalın olmadığı sürece bundan kaçış yok tabi ki.

• Beğen
Tepkiler: Mesut C.
Mesut bey bende 2012 SPEEDER T3-D var çok memnunum üzerinde bayağı elipman değişikliği yaptım bende sizin yapmayı düşündüğünüz gibi SLX fren seti taktım arka vitesi 105 diğer ekipmanları tiagraya çevirdim elimde çok elipman vardı bisiklet süper oldu .
Oldukça atak bir bisiklet şiddetle tavsiye ederim.

Ocakta gelmeye başladı. İnşallah benim Crossway bu ay içinde gelecek.

Selam arkadaşlar. Merida marka MTB alacağım fakar markalara göre boyut çok fark ediyor. TFS modelinden alacağım. Boyum 1.82 22''benim için uygun mu?

Geri