Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida bisiklet hakkında tercih, soru ve cevaplar.

Hayırlı olsun 20v gunluk kullanımda sıkıntı çıkarmaz

Scudo
cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

Bende ikinci el çok temiz bir t1 almayı düşünüyorum.Arkadaşımın bisikleti.

i@mşehirli iyi günler murat bey. merida crossway 20v almışsınız. bende onu araştırıyorum. acaba memnun musunuz bisikletinizden. bizimle paylaşıranız memnum olurum. bende merida crossway 20v ya da sedona 410 arasında kararsızım. merida kilitlenebilir maşa olduğundan o yöne karar verme eğilimindeyim.

Arkadaşlar öncelikle merhabalar herkese, sanırım sitenin en yeni üyesi benim :) Uzun yıllardan sonra ve ciddi bir araştırma sonucu bugün Merida 20v aldım. Kron, sedona, carraro vs. derken hiç aklımda olmayan bu bisikleti aldım ve bisikletimi deneyimlemek adına şehir içinde 10 km.'lik kısa bir sürüşe çıktım (hiç ekipmanım olmadığından daha fazlasına cesaret edemedim) ve ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Daha önce mtb dışında hiçbir bisiklet kullanmamıştım ve aradaki farkı net bir şekilde görme fırsatım oldu. Çok akıcı bir alet ve uzun süredir kullanmamama rağmen hiç yorulmadım hatta terlemedim bile. İnce tekere alışkın olmadığımdan iki sefer düşme tehlikesi atlattım fakat ayağım yere değmeden son anlarda toparladım, bunda lastik kalitesinin etkisi olduğunu da düşünüyorum. Beni rahatsız eden tek şey ise selesi oldu. Ya bizim mabad uzun süredir sele yüzü görmediğinden midir bilmiyorum ama selesinde pek rahat edemedim. Şu an söyleyebileceklerim bu kadar ama bu kadarıyla bile iyi ki Merida aklıma girmiş diyebilirim. Tecrübeli arkadaşlardan da uygun fiyatlı ve mümkün olduğunca kaliteli ekipman tavsiyesi alabilirsem çok memnun olurum. Herkese kazasız ve bol keyifli pedallamalar.

Ankara'da performans bisikletten aldım 1440 peşin fiyatı 2017 model kesinlikle tavsiye ederim dün de hanzonun biri arabayla arka tekere çarptı yavaştı Allah'tan da bir şey olmadı

@unigs1905 bende cw100 kullanıyorum. Oldukça rahattır. Tavsiye ederim. Merida iyi bir karardır. Selesi süspansiyonu olduğu için rahatsız etmez. Hangi bisiklet olursa olsun bakımlarını yaptıktan sonra sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Dosyalar

• IMG_4727.JPG
    IMG_4727.JPG
    133,6 KB · Okunma: 18
@mthnoztrk.77 kask işini decathlonda indirime giren modellerden birisiyle halledebilirsin. 70 tl civarıydı sanırım. Gözüm takılıp duruyor her seferinde. Yine bu mağazanın en ucuz pompası epey iş görüyor sadece düşürüp kaybedebilirsin sağlam taşımak gerekiyor. Gece süreceksen far konusunda kaliteli aydınlatması güçlü bir model bak derim. Arka çakar veya kaska takılabilen bir çakar da almalısın tabi.

Merhaba.ben de uzun arastirmalar sonucu dun crossway 40 aldim.sagolsun dag bisiklet pedallari unutmus gondermeyi.yarin elime ulasacak pedallar.servise bisikleti toplattim ama aklima bisey takildi.servisteki cocuk bisikletin hicbir yerini yaglamadi.zincir ve vites aktaricilarin ilk kullanimdan once yaglanmasi gerekmiyomu

Geri