Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Crossway 100

@Özgür R

özgür bey kusura bakmayın ama... bisiklet almış genç bir arkadaşımıza moral vermek ne zman benim görevim oldu ?? her bisiklet alan hayırlı olsun mesajı için buraya başlık mı açıcak... ve ben hepsini poh pohlamak zorunda mıyım merak ettim...

az akıl mantık ya...

Scudo
@CandanC

Moral vermeden kasıt belki hayırlı olsun yazmaktır ama kimsenin yazma zorunluluğu yok tabi.
Her bisiklet alanın konu açma hakkı da var buna isteyen hayırlı olsun der istemeyen demeyebilir sonuçta yeni bir bisikletin heyecanını yaşıyor olabilir. Ben de bisikleti aldığım gün konu açtım en az 100 kişi hayırlı olsun yazmıştır hepsine teker teker teşekkür ettim...
Alınmış alınmıştır ama belki arkadaş iyi mi ettim kötü mü ettim diye yorum almak istedi bu da doğal bir şey bence.

@Berke Kazankaya

şimdi arkadaşlar şu ikisini ayırmak lazım.... eğer bisiklet almanın sevinci paylaşılıyorsa ona ortak oluruz, arkadaş adına da seviniriz o ayrı...

merida 100'ü görünce -- çünkü merida'ya karşı bi zaafım var... ve düşük modellerini araştırmıştım,-- "merida almış, nasılmış, memnun kalmış mı acaba, bi sıkıntı mı yaşadı acaba..." gibi sorularla başlığa tıkladım... karşıma çıkan "bisiklet aldım yorumlarınızı bekliyorum" mesajının anlamını ve amacını ise halen çözebilmiş diilim... -- "iyi mi ettim kötü mü ettim" diye soruyosa, bu saatten sonra ne değişicek... bisikletini kullanıcak, iyi mi etmiş kötü mü etmiş kendisi karar vericek... falan filan işte... amaan neyse... konuyu uzatmıyım... arkadaş da kusura bakmasın başlığını biraz kirletmiş oldum... ama anlatabildim di mi derdimi...

ha bi de, güle güle kullansın tabi bisikletini :)

@CandanC

Arkadaşımız yeni bisiklet almanın ve foruma yeni üye olmanın heyecanını atmaya çalışmış anladığım kadarıyla.

Geri