Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Crossway 300 Ağır mı?

Yakup ADIGÜZEL

Daimi Üye
Tepki
74
Bisiklet
Merida
Selamunaleyküm,

Arkadaşlar 2-3 gün içinde bisiklet alacağım sedona 341 ve merida crossway 300 arasında kaldım ama merida cw300 ün vitesi shimano slx sedonanınki acera buna benzer birçok üstünlükleri var meridanın ama merida yaklaşık 14 sedona ise 13 kg diye biliyorum.
14 kg sizce ağırmı,

İlk başlarda yol bisikleti almayı düşünüyordum ama tekerleri çok ince oldugu için vazggeçtim.

Scudo
14 seni yormaz ama evet ağır.en azından sağa sola taşırken zorlanırsın.genelde tur bisikletleri zaten hep ağır oluyor.

Amortisör şart mı? Değilse Fuji Absolute 1.3 alabilirsin. 10 kilogramın biraz altında. :) Sınıfının en baba modellerinden diyebilirim.

14 kg normal.benim scott 14.3 kg.zorladıgını söyleyemeyecegim.birde lastikler asfalt lastigi olursa daha iyi akar bisiklet

bisiklette hafiflik her derde devadır

@ahmetcan44

O bisikleti biliyorum herkesin hoşuna gidiğyor ama ben nedense tipini beğenemedim. :(

Amortisör şart çünkü memlekete gittiğimde bazı taşlı yollar var oralarda direksiyonun titremesinden bileklerim acıyo bazen

benim de crossway 300'üm var ağırlığı 13.6 kg. bu segmentteki bisikletlerin ağırlıkları bu seviyede. amortisörsüz şehir-tur bisikletleri de 12 kg civarlarında oluyor. Eğer tur yapacaksan ağırlığı çok dert etme. Çünkü sen de baya ağırlık yükleyeeceksin. Bu arada genelde yolda nadiren çakıl-toprak yolda süreceksen amortisörsüz bir model de iş görür. Çok farketmiyor.

@utku özkan
10 kg bisikletle 13,6 kg nin arasında yoldaki akışında çok fark yoksa merida crossway 300 alcam.

2-3 Saat sonra sipariş vercem
Merida Crossway 300 alcam
Daha hafif bişey bulabilsem iyiydi ama neyse.
Son bir öneriniz varmı?

Geri