Scudo Sports

Merida Diyorum Vol.2

Çok güzel.Harika.Hem kadrosu hem donanımı harika olmuş.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
Tepkiler: gabalı
Scudo
Komponentler tek kelime ile harika. Ve Toplama yapılırken tasarım ve simetride göz adrı edilmemiş. Allah kaza bela vermeye :) Güzel günlerde sağlıcakla kullanın inşallahhh ! Maşşallah ! :)

• Beğen
Çok harika,rüya gibi bir şey.Detayların ince bir seçimle öne çıkması çok güzel .Meselâ sele borusu,şekil olarak mükemmel tamamlamış.Hayırlı olsun.

• Beğen
Kimse bahsetmemiş ama fotoğraflar da harika bu arada :) Eğer paylaşmak isterseniz - sır değilse- fotoğraflarda kullanılan ekipman nedir acaba öğrenebilir miyiz? Body, lens ve ayrıca kullanılan diyafram ve enstantane değerleri gibi.

• Beğen
Fotoğrafları Bora arkadaşım çekti saolsun makinanın özelliklerinide kendisi belirtir.

@Hellrack

Sir degil tabi:)
Canon 40d slr body EF 70-200 f/4 IS lens kullandim.. Diyafram olarak genelde max. aciklik olan 4 kullandim.
Hava bulutlu oldugundan, istedigim renkleri ve etkiyi yakalayamadim.. Bunun sonucunda da photoshoptan faydalanmak zorunda kaldim.
Tabi cektigim tum bu fotolar icin, bana ilham veren guzel bisikletleri de unutmamak gerekir:D

@Bora Alben

Tahmin etmiştim :) Canon'un 70-200 serisi hemen kendini belli ediyor. Benim elimde de f2.8 olanı var :in:

Bence Türkiye deki en iyi bisikletlerden biri.
Kazasız belasız kullanmanız dileği ile. Hayırlı olsun.

• Beğen
süpermiş yaaavvv.... kazasız sürüşler dilerim :)

• Beğen
Harika bir bisiklet, güle güle kullanın.

• Beğen
renk uymu olsun seyir zevki olsun çok şık bisiklet olmuş güle güle kullanın

Çok güzel ,üst seviyede bir bisiklet.Güle güle kullanın.Elbette zevkler kişiye özel ama bi an siyah zeminde beyaz-kırmızı çizgili bir DT swis..maşa ile gözümde canlandırdım....

• Beğen
Dt swıss maşayı düşünmedim değil ama fox aşkı ağır bastı zaten fox maşaların bakımınıda kendim yapıyorum.
Ama yinede 2011 de dt maşa alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Aydın Yıldırım
Geri