Scudo Sports

Merİda Dİyorum

Scudo
sana merida ile mutlu ve mesut günler dilerim allah ayağının altından spd eksik etmesin

Arkadaş 2 gün netimiz yoktu bir geldim ki amanın Ertuğrul kasmış kavurmuş ortalığı.

Aylardır beklettin,merak ettirdin bizi.

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

Dehşet bir xc makinası olmuş bütün componentler renk olsun parca olsun cok güzel uyuşmuş kadroda dehset duruyo unıqe falan süper duruyo

Bahsettiğin bombayı patlatmışsın sonunda... Çok klas bir bisiklet olmuşş...
Hayırlı olsun Ertuğrul Abi... Güle güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah.

Aybars bi tanede bülent abinin oğlu berkay toplayacak git bi el at olaya
kadro fiyatı 1150 eur ama team renklerinde yani yeşil alev desenli

bisikletin gerçekten çok güzel ALLAH tan kazasız belasız sürmeni dilerim

@deore79

Berkay'ın önce ÖSS'yi halletmesi lazım ;)

Yoksa makineyi toplamak 2 saatlik iş :)

Aylardır gözü bisiklet görmüyor çocukcağızın ders çalışmaktan.

Ertuğrul hayırlısı olsun beklediğine değdi....
Allah kaza bele vermesin.

çok uğraşmışsınız fakat gerçektende değmiş aynakolun vidalarına kadar dokunmuşsunuz elinize sağlık Allah güle güle binmeyi nasip etsin inşaallah

yakisir kardesime merida hayirli olsun ben toplamak isterdim biliyon polonyadan olmaz toplama cok sevindim dehset olmus sana yakisir

Offf harika bir şey olmuş bu alet yaa, güle güle kullan Ertuğrul, gerçekten beklediğine değmiş bence de ...

Ertuğrul hayırlı olsun hafta sonu yakından gördüm gerçekten çok güzel bir alet olmuş. ancak daha kalın ve dişli lstikleri hakediyor :)

Erkan kardeşim bekle dedim sana bir hafta daha dinlemedin beni bugün oğuzun meridayıda topladık
lastrikler çok yakında değişecek ve fotolarını ekliyeceğim buraya hiç merak etmeyin

kadronun reng,deseni harika...bisiklete zaten yorum yapaya bile gerek yok

Geri