Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Matts TFS 200-D

Birde bu bisiklette gayet iyi gibi duruyor (X-Vert Motion) yardımcı olursanız sevinirim kaç gündür bununla cebelleşiyorum :)

Yardımlarınız için sağolun.

Scudo
@Güven GÖZEL

X-Vert Motion da bir dağ bisikletidir. Ve güzel bir bisiklet o da. Bileşenler de iyi. Ama siz genelde şehirde kullanacağınız için size Yol bisikleti tavsiye ederim. Dağ bisikleti daha ağır kalır. Ama daha önce de dediğim gibi gönlünüzden hangisi geçiyorsa onu tercih edin. Yol geçiyorsa yol, dağ geçiyorsa dağ. Siz ona karar verdikten sonra görüşünüzü belirtin ondan sonra da yol bisikletleri hangisi iyiyse veya elinizdeki bütçeye alınabilecek en iyisi hangisi ise onun için yardımcı olmaya çalışırız.

Size bir mail attım adresinize.

matts tfs 200-d mi ? X-Vert Motion mı ? desem hangisini seçersiniz peki .

Yol bisikletleri güzel ama pahalı birde sürüş tarzı biraz kamburca :) tabi gidonu kaldırıp seleyi indirince düzele bilirmi bilemiyorum. Birde bu bisikletlere çanta vb şeyler takılabiliyor mu ?

@Güven GÖZEL

Ben size detaylı incelememi akşama yazacagım. Mailime de akşamleyin bakabilirim.

Ama X-Vert Motion için şu V-Fren yazılmış :
(link)

Akaşm ben size net bir cevap yazarım.

X-Vert Motion'a baktım bi güzel. Onda da Deore aktarıcılar kullanılmış. Merida'da aktarıcılar Scram. Ben olsam Scram tercih ederim ki ; öyle yapıyom :)

Şunu izle istersen : (link)

Ayrıca amartisörler hemen hemen aynılar. X-vert motion : RST XC 100MM LOCK OUT , Merida : RST Gila 100 TnL. Tercihim yine merida. RST'nin sitesine baktıgım zaman RST Gila 10 TNL yi bulabiliyorum ama RST XC 'yi bulamıyorum. Önceki yılların amartisörü olmuş olabilir. Bilemiyorum.

x-vert motionda: FREN ÖN / ARKA :TEKTRO AURIGA COMP 160MM ROTOR
Merida'da : FREN ÖN / ARka : Tektro Draco 180/160 mm Rotor Tercihim yine Merida.

Sanırım ki bunlar yeterli olcaktırlar :)

Unutmadan evet sele'nin arka alt tarafına küçük çantalar takabiliyorsun.

Peki 13 unde buraya geliyor mussunuz galiba bulusabilme sansimiz var mi?

Birde kilitleniyor mu suspansiyonlar.

@Güven GÖZEL

Evet 13'ünde Geliyorum ancak programım biraz karmaşık. mail attım sana Güven. Sanırım ki görüşürüz.

Evet, Süspansiyonlar ( Amatisör) kilitlenebiliyor.

Arkadaşlar bende Merida Matts TFS 200-D ile Matts TFS 100-D arasında kALdım sizce hangisi ?

Merida Mats TFS 100-D

Speeds 24
Sizes [14.5]-16-18-20-22-[24]"
Frame Matts TFS Comp-D
Color 1. Black(team green) 2. Blue(white)
Fork RST Gila 100 TnL
Shock
Derailleur front Shimano M310 low 34.9-42
Derailleur rear Shimano Alivio 8
Shifters Shimano SL-M360 Rapidfire
Brake levers attached
Brakes Tektro Draco 180/160 mm
Chainwheel Shimano M311 42-32-22 CG
BB-Set Shimano Cartridge
Chain Shimano CN-HG50
Hubs Disc-F Alloy / Disc-R Alloy
Rims Matts Pro D
Freewheel Shimano CS-HG40-8 11-32
Spokes Black stainless
Tires Merida Race 2.1
Handlebar FSA XC 300A OS R20 620
Stem FSA OS-190 6°
Headset M10 Neck
Seatpost FSA SL280 SB25 31.6
Saddle X-Mission Line
Pedals XC Alloy

@Burhan Özyılmaz

Bütçen yetiyorsa Merida Matts TFS 200-D al derim ben. Ama renk olarak içine sinen hangisi ise onu al :)

@Serkan EKER

Merhaba Serkan Eker,

TFS 200-D gerçekten güzel seçim olur. Ben gayet memnunum. Bol pedallamalar.

@Serkan EKER

Çok sevindim adınıza kardeşim. Yeni bisikletinz hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı günlerde pedallayın.

• Beğen
Tepkiler: Serkan EKER
Beyler nolur kafam karışıyoo.. TFS 200 D almayı düşünüyorum. Hatta karar verdim alıcaam.. Maşa hariç iyi gibi geldi bana komponentler.. Maşayı da zaten yaza doğru değiştitirim. Şekline hayranım bunun daha doğrusu HASTASIYIM :D yarın parayı havale edicem ve bisiklet elime cuma günü geçicek. Sizce doğru bi karar mı verdim??

Valla bana sorarsan hiç kaçırma hemen al. Ben aldım çok memnunum. 41 kere maşallah süper ötesi. İşçilik olsun, malzeme kalitesi olsun süper. Vitesleri kafan hiç takma epey hızlı.

Yaaa vitesler deoreyle aynı kalite oldugu için pek takmıyorum zaten. Aslında bunun takılcak hiçbiyeri yok kii :D :D süper ötesi bi alet buu :D Vallaa Almanlar işini biliyolar :)

Artık yarını bekliyoruumm sabırsızlıkla :D

• Beğen
Tepkiler: Kayhan ONOL
@Mehmet Akalın

Mehmet artık seni dağ bisikleti takımında görmek isteriz.Sanırım senin ng650 vardı.Artık meridayla bir eymir yaparız

@Ferhat Öz

Evet yaa NG650 Vardı o da hala takım odasında. Aletin her tarafı sorunlu. Hanii bir iki yerini defalarca tamir etmeme rağmem tekrar aynı hatayı verdii. Artık bi süreden sonra insanın canına tak ediyo be :D İlkbahar da değiştirmeyi düşünüyodum indirime girince fırsatı kaçırmayım dedim :) Kışın gelmicem dee martta falan antrenmanlara kaldığım yerden devam

Geri