makaram
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.508
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kadroların boy numaraları markadan markaya değişiklik gösteriyor ama genelde farklı boy numaraları olmasına rağmen geometri olarak çok açık bir farkları olmuyor. Mesela işe gidip geldiğim bisikletin kadro boyu 47, diğer bisikletimin kadro boyu 52..@makaram @hamlet2006 @rodya
Vay arkadaş ağlatıcaksınız beni. Çok seviyorum scultura 300 cüğümü ama ne bileyim içim bir tuhaf oldu şimdi. Satmak zaten hiç içimden gelmiyordu, lakin (Real Madrid Chiristiano Ronaldoyu bile sattı 😁)
Şaka bi yana parantez içi haricinde gerçek düşüncelerimi yazdım. Pinarello ya adapte olamazsam tekrar dönüş yaparım hiç gurur meselesi yapmam.
Şuan tt bisiklete aero gidonu spacer ile 3cm daha yükselterek bine bileceğim düşünüyorum. Bakalım inşallah olur.
51 cm tt kadro ile 47 cm scultura üst boru uzunlukları hemen hemen aynı ben de anlamadım. bu konuda hiç inceleme bulamadım. Makele varsa link alırsam çok memnun olurum. Yoksa ben detaylı bir çalışma yapabilirim.
Cervelo c5 kadro takas hshhsjsBu başlık aklıma @mariokaldato abimizin orta yaş bunalımındaki bisiklete binen erkek teorisini getirdi Onun teorisine göre yeni jant seti kurtarıyordu ama @Mhmm@'in durum daha vahim olsa gerek ki kadro değişiyor
@Bigpatron ikisi de aynı tarz bisiklet mi yani aero mu endurance mi yoksa biri aero diğeri endurance mi ya da biri Mtb diğeri gravel mi 😁 ikisi de bisiklet orası kesin 🤓 bu kadro geometrilerinde epey kafam karışık🥴
Valla bilader yol bisikletinde geometri kargasasi yaşayan insanlara ben direk Allrounder kadro oneririm.Yanlış anlaşıldım. Benim demek istediğim aynı tip model ama marka değişikliği idi sanırım beceremedim anlatmayı.. Tabiiki Aero ile endurance model aynı geometriye sahip değil. Öyle olacak olsa zaten üreticiler tek tip bisiklet üretirlerdi ve aero, endurance vs gibi modellere gerek kalmazdı
Allround, her türlü sürüşe uygun hatta pazar arabası bile oluyor değil miValla bilader yol bisikletinde geometri kargasasi yaşayan insanlara ben direk Allrounder kadro oneririm.
Yol bisikletlerine konforsuzluk korkusundan dolayi biraz soguktum ama @Murat Cömez abi sagolsun, kirk yil arasam bulamayacagim kadroyu bana pasladi sagolsun.
Aynen bro kafadan 20 kilo patates soğan taşimaya musait 😂😂😂 Test edildi onaylandi hsbzbshAllround, her türlü sürüşe uygun hatta pazar arabası bile oluyor değil mi
Maşallah diyelim şimdiden, bi de profil jant şöyle 40-50 arası çok tatlı olur sanki242856 dosyayı görüntüle
Uzaktan yakına bisikletler
Merida Reacto 4000 Aero Road 55 karo
Merida Scultura 300 Endurance Road 47 Kadro
Pinarello Montello FM1 TT Bike 51 Kadro
Açılar Gördüğünü gibi
242858 dosyayı görüntüle
6 cm lik bir pozisyon farkı var sele borusunu henüz kesmedik.
Bu ne ya murat çömez i geçtin. Murat cömez in bisikletleri patlatamadım ama seninkilere bir suikast tertip edeceğim.242856 dosyayı görüntüle
Uzaktan yakına bisikletler
Merida Reacto 4000 Aero Road 55 karo
Merida Scultura 300 Endurance Road 47 Kadro
Pinarello Montello FM1 TT Bike 51 Kadro
Açılar Gördüğünü gibi
242858 dosyayı görüntüle
6 cm lik bir pozisyon farkı var sele borusunu henüz kesmedik.
Abi 40 kullanıyorum bi bisiklette diğeri 48, 40 da dert olmadı rüzgar ama 48 biraz yandan sıkıntılı.@PianoMan çok teşekkür ederim efenim.
bu sefer de rüzgar çok sıkıntı çıkarır gibime geliyor ilerde bi jant değişimi yapabilirim ama yine 35mm olur herhalde 😬
Müşterisi hazır scultura 400 için alabilirim.Yok arkadaş 3T gidonlarımı takıcam kim keko derse desin )))