Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida Scultura 300 Bahrain Team 2017 Model

Scudo
Bu scultura benim kullandığım en iyi alüminyum bisikletti. Pedala verdiği tepkiler ve rahatligi canyon'a oldukça yakındı. Sattiktan sonra disk frenli versiyona gecmek istiyordum ama maalesef disk frenli modelini uygun fiyata bulamadım.

@makaram @hamlet2006 @rodya
Vay arkadaş ağlatıcaksınız beni. Çok seviyorum scultura 300 cüğümü ama ne bileyim içim bir tuhaf oldu şimdi. Satmak zaten hiç içimden gelmiyordu, lakin (Real Madrid Chiristiano Ronaldoyu bile sattı 😁)

Şaka bi yana parantez içi haricinde gerçek düşüncelerimi yazdım. Pinarello ya adapte olamazsam tekrar dönüş yaparım hiç gurur meselesi yapmam.

Şuan tt bisiklete aero gidonu spacer ile 3cm daha yükselterek bine bileceğim düşünüyorum. Bakalım inşallah olur.

51 cm tt kadro ile 47 cm scultura üst boru uzunlukları hemen hemen aynı ben de anlamadım. bu konuda hiç inceleme bulamadım. Makele varsa link alırsam çok memnun olurum. Yoksa ben detaylı bir çalışma yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: qtay ve Santaruins
@makaram @hamlet2006 @rodya
Vay arkadaş ağlatıcaksınız beni. Çok seviyorum scultura 300 cüğümü ama ne bileyim içim bir tuhaf oldu şimdi. Satmak zaten hiç içimden gelmiyordu, lakin (Real Madrid Chiristiano Ronaldoyu bile sattı 😁)

Şaka bi yana parantez içi haricinde gerçek düşüncelerimi yazdım. Pinarello ya adapte olamazsam tekrar dönüş yaparım hiç gurur meselesi yapmam.

Şuan tt bisiklete aero gidonu spacer ile 3cm daha yükselterek bine bileceğim düşünüyorum. Bakalım inşallah olur.

51 cm tt kadro ile 47 cm scultura üst boru uzunlukları hemen hemen aynı ben de anlamadım. bu konuda hiç inceleme bulamadım. Makele varsa link alırsam çok memnun olurum. Yoksa ben detaylı bir çalışma yapabilirim.
Kadroların boy numaraları markadan markaya değişiklik gösteriyor ama genelde farklı boy numaraları olmasına rağmen geometri olarak çok açık bir farkları olmuyor. Mesela işe gidip geldiğim bisikletin kadro boyu 47, diğer bisikletimin kadro boyu 52.. :)

@Bigpatron ikisi de aynı tarz bisiklet mi yani aero mu endurance mi yoksa biri aero diğeri endurance mi ya da biri Mtb diğeri gravel mi 😁 ikisi de bisiklet orası kesin 🤓 bu kadro geometrilerinde epey kafam karışık🥴

@makaram kardeşim teori gerçekmiş ama ben yeni jant seti yerine ikinci el jant seti alınca algoritma değişti herşeyi değiştirdim. değiştirecek başka şey kalmayınca paradoks oldu. Yaşadığım şeyin adı paranormal aktiviteye döndü paralel evrende neredeyim şuan bilmiyorum 😁

@Mhmm@ Pinarello çok güzel duruyor fakat Scultra'nın rahatlığını ararsınız gibi geliyor bana. TT kadroların gücün tamamını yola iletmek için yapıldığını varsayarsak TT kadro ile böbrek taşı düşürmeye hazır olun;) .Ama temennim böyle olmaması ve zevkle kullanmanızdır.

[:D
Bu başlık aklıma @mariokaldato abimizin orta yaş bunalımındaki bisiklete binen erkek teorisini getirdi :ssrtcbya: Onun teorisine göre yeni jant seti kurtarıyordu ama @Mhmm@'in durum daha vahim olsa gerek ki kadro değişiyor :koptum:
Cervelo c5 kadro takas hshhsjs :D

@Bigpatron ikisi de aynı tarz bisiklet mi yani aero mu endurance mi yoksa biri aero diğeri endurance mi ya da biri Mtb diğeri gravel mi 😁 ikisi de bisiklet orası kesin 🤓 bu kadro geometrilerinde epey kafam karışık🥴

Yanlış anlaşıldım. Benim demek istediğim aynı tip model ama marka değişikliği idi sanırım beceremedim anlatmayı.. Tabiiki Aero ile endurance model aynı geometriye sahip değil. Öyle olacak olsa zaten üreticiler tek tip bisiklet üretirlerdi ve aero, endurance vs gibi modellere gerek kalmazdı :)

Yanlış anlaşıldım. Benim demek istediğim aynı tip model ama marka değişikliği idi sanırım beceremedim anlatmayı.. Tabiiki Aero ile endurance model aynı geometriye sahip değil. Öyle olacak olsa zaten üreticiler tek tip bisiklet üretirlerdi ve aero, endurance vs gibi modellere gerek kalmazdı :)
Valla bilader yol bisikletinde geometri kargasasi yaşayan insanlara ben direk Allrounder kadro oneririm.
Yol bisikletlerine konforsuzluk korkusundan dolayi biraz soguktum ama @Murat Cömez abi sagolsun, kirk yil arasam bulamayacagim kadroyu bana pasladi sagolsun.

Valla bilader yol bisikletinde geometri kargasasi yaşayan insanlara ben direk Allrounder kadro oneririm.
Yol bisikletlerine konforsuzluk korkusundan dolayi biraz soguktum ama @Murat Cömez abi sagolsun, kirk yil arasam bulamayacagim kadroyu bana pasladi sagolsun.
Allround, her türlü sürüşe uygun hatta pazar arabası bile oluyor değil mi :koptum:

Allround, her türlü sürüşe uygun hatta pazar arabası bile oluyor değil mi :koptum:
Aynen bro kafadan 20 kilo patates soğan taşimaya musait 😂😂😂 Test edildi onaylandi hsbzbsh

Screenshot_20201005_110741.jpg
Uzaktan yakına bisikletler
Merida Reacto 4000 Aero Road 55 kadro
Merida Scultura 300 Endurance Road 47 Kadro
Pinarello Montello FM1 TT Bike 51 Kadro

Açılar Gördüğünü gibi
IMG_20201005_105716.jpg
6 cm lik bir pozisyon farkı var sele borusunu henüz kesmedik.

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@PianoMan çok teşekkür ederim efenim.
bu sefer de rüzgar çok sıkıntı çıkarır gibime geliyor ilerde bi jant değişimi yapabilirim ama yine 35mm olur herhalde 😬

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
  • Hahaha
@PianoMan çok teşekkür ederim efenim.
bu sefer de rüzgar çok sıkıntı çıkarır gibime geliyor ilerde bi jant değişimi yapabilirim ama yine 35mm olur herhalde 😬
Abi 40 kullanıyorum bi bisiklette diğeri 48, 40 da dert olmadı rüzgar ama 48 biraz yandan sıkıntılı.

• Muhteşem
@PianoMan efenim bisiklet tt kadro olunca zaten rüzgar başlı başına sorun(muş) 🥴
@mehmetsunu yufka yürekli abim yapmaz öyle şey murat çömez abinin ne kadar bilmiyorum da benim sadece 2 tanecik 🤣

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Geri