Scudo Sports

Merida Scultura 300 Bahrain Team 2017 Model

Abi bi kızgınlıkla konuların kapatılmasını istedim. ben de yazamıyorum şimdi, kapanmasına üzüldüm ama.
Ne yalan söyliyeyim o konunun bir gün çamura batacağı besbelliydi hocam,öncelikle bisikletiniz çok güzel sağlıkla kullanın,bu kadar çok geyiğin dönmesi normal değildi zaten,espri adı altında size edilen cümlelerden şahsen ben bile rahatsız oluyordum ve muhabbete hiç girmiyordum,neyse konuyu kapattırmanız sizin sinir sağlığınız açısından isabet olmuş,herkese seviyeli güzel tatlı dilli forumlar dilerim soğuklarda sürerken dikkat edelim malum salgın var:cool:

Scudo
Boş tenekeler Montello arkasından ses yapmakla yetinmeyip, nazar edebilirler. Nazarlığı eksik etmeyin bisikletiniz üzerinden @Muhammet Ağrı . Güzel bisiklet, iyi donanım maşallah. Keyifle kullanın. Pardon konu Merida idi, nerede kalmıştık..

Sayın üyeler şu Montello'yu sevmeyenlere hakaret ederken ölçü kullanın lütfen. Sevmedim, sevmek zorunda değilim. Milyarder olsamda almak zorunda, hayalini kurmak zorunda değilim.
BEN BEĞENMEDİM ARKADAŞ.
Bir bisikleti beğenmedim diye "boş insan, boş konuşan, kıskanç, teneke bg. " değilim.
Teşekkür ederim.

Boş tenekeler Montello arkasından ses yapmakla yetinmeyip, nazar edebilirler. Nazarlığı eksik etmeyin bisikletiniz üzerinden @Muhammet Ağrı . Güzel bisiklet, iyi donanım maşallah. Keyifle kullanın. Pardon konu Merida idi, nerede kalmıştık..
Boş tenekeler demeyelim de herkes bildiği kadar bir şeyler söylüyor. Ama önemli olan benim tecrübelerim. İyi forumlar.
Konuyu kapatıyoruz arkadaşlar. Daha gerilmeye gerek yok

@Cemal Ç. teneke kısmını alan zat aldı, beğenmemek teneke olmak anlamına mı geliyor sizin oralarda? Biraz alıngansınız :) Beğenip, beğenmeme ile b*k atma arasında ciddi bir uçurum var bilmenizi isterim.

Kendi sitelerinde standart ürünlerinin farklı çaplarını da yazmışlar. Kafamı karıştırdı açıkçası.
Teşekkürler

Meridanın kadrosundan memnun musunuz? Esneme,titreşim vs gibi özellikler hakkında bilgilendirebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Ali Eren Merida kadrosunu titreşim ve rijitlik açısından kendi bilgim ve tecrübem dahilinde değerlendirebilirim. UCI logolu bir kadrodan bahsediyoruz. Merida marka algısı ve kalitesini de hesaba katarsak bizim gibi hobi, gezi ve spor amaçlı kullanıcıları orta seviye bütçedeki bir bisiklet için beklentiyi de çok üst düzeye çıkarmadan menmun edebileceğini düşünüyorum.

Ben bu bisiklet ile işe geldim şuan keyifle kullanıyorum.
Diğer bisikletimle kaza yaptım ondaki komponentleri tekrar Scultura ile buluşturarak 8 kg altına düşürmeyi hedefliyorum.
Ultegra 6800 set ve tamamı karbon bileşenlerle çok çok rahat 7.8 kg yi görebilir belki de daha düşecek şuan bilmiyorum ama yeni projeyi de burdan paylaşmak isterim.

@Ali Eren Merida kadrosunu titreşim ve rijitlik açısından kendi bilgim ve tecrübem dahilinde değerlendirebilirim. UCI logolu bir kadrodan bahsediyoruz. Merida marka algısı ve kalitesini de hesaba katarsak bizim gibi hobi, gezi ve spor amaçlı kullanıcıları orta seviye bütçedeki bir bisiklet için beklentiyi de çok üst düzeye çıkarmadan menmun edebileceğini düşünüyorum.

Ben bu bisiklet ile işe geldim şuan keyifle kullanıyorum.
Diğer bisikletimle kaza yaptım ondaki komponentleri tekrar Scultura ile buluşturarak 8 kg altına düşürmeyi hedefliyorum.
Ultegra 6800 set ve tamamı karbon bileşenlerle çok çok rahat 7.8 kg yi görebilir belki de daha düşecek şuan bilmiyorum ama yeni projeyi de burdan paylaşmak isterim.
yeni proje nedir muhammet. Bak sonra uykum kaçar söyle.

Benim bildiğim gizli projeler kolay kolay söylenmezdi :D Prime jantlar Merida'ya çok yakışacak.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: M.İhsan
@Muhammet Ağrı Önümde 2 seçenek var: Ya sadece Di2 ve karbon kadro setten oluşan bir bisiklet almak ya da merida scultra 400
Önümdeki 2 sene boyunca bisiklet hayatımı bir tık azaltacağım için öyle çok uçuk şeyler bakmamaya biraz daha dayanıklı ve üstüne gerekli yükseltmeleri yapabileceğim bisiklet arıyorum.Merida burada devreye girdi.Hem marka imajı hem renkleri,geometrisi ve hafifliği benim için biçilmiş kaftan ama bir yanda da gönlüm Di2 istiyor.Önümüzdeki günlerde bu kararsızlığımın biraz daha azaltacağından eminim

• Beğen
@Muhammet Ağrı Önümde 2 seçenek var: Ya sadece Di2 ve karbon kadro setten oluşan bir bisiklet almak ya da merida scultra 400
Önümdeki 2 sene boyunca bisiklet hayatımı bir tık azaltacağım için öyle çok uçuk şeyler bakmamaya biraz daha dayanıklı ve üstüne gerekli yükseltmeleri yapabileceğim bisiklet arıyorum.Merida burada devreye girdi.Hem marka imajı hem renkleri,geometrisi ve hafifliği benim için biçilmiş kaftan ama bir yanda da gönlüm Di2 istiyor.Önümüzdeki günlerde bu kararsızlığımın biraz daha azaltacağından eminim
Önümüzdeki günlerde dolar kuru kararsizliginizi azaltip Salcano 105sete yonlendirmez insallah. Malesef ekonomik durum bu haldeyken hizli karar almak bazen cok daha faydali olabilir. Minik bir hatirlatma sadece.

Geri