hocam ne atlaması zıplaması aman diyiim..ferari bu sadece kaymak yolda gider.yoksa ne akort kalır ne jant..
arkadaştada v-brake lisi var ama bu daha güzel
merida çok güzel markadır güle güle kullanın gözünüzden ayırmayın !!
gerçekten o kadar ferrari durumu var mı speeder serisinin? ben sanki biraz şehir bisiketi gibi düşünüyodum. kaldırım inişlerine falan dayanabilecek bişey gibi geliyodu. yanılıyo muyum?
Sadece speeder için geçerli bir durum degil diye düşünüyorum. Sert amortisörlü bir spor araba düşünün.kasislere ve yuksek kaldirimlara sert ve hizli giremezsiniz. Sonuçta hic bir yerinde masa yok bisikletin. Küçük atlayislarda yada çukurlarda hic bir sorun yok benim için. Diğer modeller nasil bir bilgim yok. Düşünceleri tecrübelerini aktarmak isteyenler sizi bekliyorum
@illgnsyyz
Speeder serisi fitness olarak geçiyor, yol bisikleti yapısında ama düz gidonlu ve donanımı şehir bisikletine daha yakın. Atlama zıplama yapılabilecek olan şehir bisikleti Merida için Crossway serisidir.
Hayırlı olsun iyi bir seçim.
Benim makinanın sizinkinden tek farkı 56 cm olması
Max 10 cm kaldırımlardan atlıyorum, max 5 cm kaldırımlara çıkıyorum. 2000 km oldu jantta hiçbir sorun yok.
İlk 700 km içinde orjinal lastikler 6 kere patlayınca Schwalbe Marathon taktım, 1300 km.dir lastikte de sorun yok.
Ferrari konusuna açıklık getireyim:
Yol bisikleti olmayıp da yol bisikletine en yakın bisiklettir kendisi bence.