Scudo Sports

merida speeder t2d

50-60cm den atlama olayını hiç düşünme bile bence:) 10-15cm den bile riskli gibi duruyor

Scudo
hocam ne atlaması zıplaması aman diyiim..ferari bu sadece kaymak yolda gider.yoksa ne akort kalır ne jant..
arkadaştada v-brake lisi var ama bu daha güzel :)
merida çok güzel markadır güle güle kullanın gözünüzden ayırmayın !!

@burak özgüng

gerçekten o kadar ferrari durumu var mı speeder serisinin? ben sanki biraz şehir bisiketi gibi düşünüyodum. kaldırım inişlerine falan dayanabilecek bişey gibi geliyodu. yanılıyo muyum?

Sadece speeder için geçerli bir durum degil diye düşünüyorum. Sert amortisörlü bir spor araba düşünün.kasislere ve yuksek kaldirimlara sert ve hizli giremezsiniz. Sonuçta hic bir yerinde masa yok bisikletin. Küçük atlayislarda yada çukurlarda hic bir sorun yok benim için. Diğer modeller nasil bir bilgim yok. Düşünceleri tecrübelerini aktarmak isteyenler sizi bekliyorum:)

gayet iyi bir seçim olmuş bence,renk uyumu da harika,güle güle kullanın

Cok sağolun. Zaten rengine tav olduk:) yoksa t2 bnm için daha uygundu hayirlisi

Güle güle kullanın. Çok güzel bir bisiklet.

@Cemre Can Süral

teşekkürler;) daha iyisi sizlerin olsun

Kemal Bey hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın, bisikletiniz gerçekten çok güzel.

@illgnsyyz
Speeder serisi fitness olarak geçiyor, yol bisikleti yapısında ama düz gidonlu ve donanımı şehir bisikletine daha yakın. Atlama zıplama yapılabilecek olan şehir bisikleti Merida için Crossway serisidir.

@Haluk Tarhan
Teşekkürler haluk bey

https://www.bisikletforum.com/a/img689/636/iw23.jpg

Gerçekten speeder mış bugün anladım:)

Hayirli ugurlu olsun, Mükemmel bir görüntüsü var özellikle renk uyumu cok güzel.

hayırlı olsun; aman hocam siz yinede o kadar basmayın :) allah korusun tehlikeli

@yusuf tunçer hizini test etmezsem catlardim:) ama bu ilk ve son seferdi. Test ettik kazasiz belasiz bitti Allaha Şükür.

@murat cömez
Teşekkürler. Daha iyisi sizlerin olsun

Hayırlı olsun iyi bir seçim.
Benim makinanın sizinkinden tek farkı 56 cm olması :)
Max 10 cm kaldırımlardan atlıyorum, max 5 cm kaldırımlara çıkıyorum. 2000 km oldu jantta hiçbir sorun yok.
İlk 700 km içinde orjinal lastikler 6 kere patlayınca Schwalbe Marathon taktım, 1300 km.dir lastikte de sorun yok.

Ferrari konusuna açıklık getireyim:
Yol bisikleti olmayıp da yol bisikletine en yakın bisiklettir kendisi bence.

İyi sürüşler

Geri