Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida'larınızın fotoğrafları

@Ahmet Onur Çakmak

Benimde boyum 1.75m scultura 400 modelini kullanıyorum. M/L kadro ikimizinkide normalmiş ozaman :)

Scudo
@Berkayugur m/l size çok büyük. ben 1.78 ile s/m kullanıyorum.

@Yavuz S.

Bence sizinki çok ufak :)

(link) kendi sitelerinde 170 - 175 cm ------53 - 55 cm olarak verilmiş normal bence benimki :)

@Berkayugur
Ben de geçen hafta Scultura 200 modelini aldım. 54 kadro bakıyordum, ancak 52 (S/M) vardı. 54 kadroya göre 52 kadro bana daha rahat geldi. Boyum 1.75 iç bacak 79cm. Meridanın sitesinde de bana uygun kadro 52 görünüyor.
Örn : 79cm x 0.635 = 52.165

En uygun kadro ölçüsü 52cm olacaktır.

Dosyalar

• unnamed (1).jpg
    unnamed (1).jpg
    155 KB · Okunma: 62
@Berkayugur tamam işte kendiniz dediniz. :) s/m 52 kadro dur m/l 54 kadro :)
s 50 - s/m 52 - m 54 - m/L 56 - L 58 - L/xL 60 diye gidiyor.
aslında 52 kadro olarak geçer ama merida diğer markalar göre bi tık küçük hesaplama yapar. Canyon veya cube gibi... Alamana markaları nedense böyle ... Yani 54 cm Merida ve o Markalarda 52 'ye denk gelir. sizin kadronuz gerçekten büyük.. arkadaişımda var m/l gerçekten devasa.. Adam 1.85 ancak oluyor ona.

+ Olarak ben burada Merida bayisi ilebike fit yaparak seçtim kendileri üstüne basa basa 52 kadro aldırdı bana. ben 54 kadro için gitmeme rağmen..

@Yavuz S.

bilgin için teşekkürler artık yapıcak birşey yok birdahaki bisiklette artık doğru kadroyu alıcam :) Merida bayisi ile bike fit yaptım derken hangi merida bayisi bu ?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki Merida Bayisi :) Türkiye'de durumlar nedir bilemem :)

• Beğen
Tepkiler: tameryc
@yigitizmir apartmana bağlamayın hocam.birçok bisiklet apartmanlardan çalınıyor.bisikleti çaldırmak uzer insani hele bide merida ise.

Arkadaşlar merhaba, sezonun sona ermesiyle hazır fiyatlar biraz daha uygunken speeder 500 (4000TL) ve trek fx 7.4(3000TL) arasından seçim yapıcam. Speeder 500 mantıklı bir seçim mi? Safkan yol bisikleti hiç kullanmadım o yüzden seçenekler arasına almadım ne dersiniz?

@YSD Çamurluklardan memnun musunuz? Plastik değil mi, ağırlığı yok sanırım. Dayanımı nasıl, sağlam mı? Güle güle kullanın bisikletinizi, maşallah.

@Monkfield Ne sebeple değiştirme gereği duydunuz? Benim üzerindeki lastikten biraz kaymayla ilgili sıkıntım var, sizde de sorun aynı mıydı? Merak ettim :)

• Beğen
Tepkiler: Umut Dere
@phardon
Selam, şimdi gördüm. Evet plastik ve gayet memnunum. Olabildiği kadar temiz sonuçta. Ben de bayıldım bisiklete ama hastalık bu, insan bir de yol bisikleti istiyor ille.

Rock shox paragon ve full xt set taktıktan sonra bunları brooks sele ile taçlandırıp modifiyemi tamamlayacağım bu şimdiki hali:) herkese iyi pedallar:))

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    312,8 KB · Okunma: 88
@phardon lastikleri kayma vs nedenlerden dolayı değiştirmedim dostum değiştirmemin sebebi uzun turlar düşünüyor olmam ve kevlarlı lastiklere geçmek istememdir schwalbe ağır olmasına rağmen bir turcu için olmazsa olmaz bir tercihtir ayrıca merida'nın akışı da bu lastiklerden sonra daha da iyileşti schwalbe'nin tek kusurlu yanı zemin ıslak iken yol tutuşun çok zayıf olması geri kalan herşeyi harika.

• Beğen
Tepkiler: oztek2323
Geri