@ÖzDi hocam bende de aynı renk 300 var yeni aldım ve çok memnunum kazasız belasız sürüşler diliyorum ama değinmeden geçemicem o kafes olmamış yaa beyaz renk gitmemiş o kadroya ya siz değiştirin ya da ben başka renk size hediye göndereyim kazasız güzel sürüşler dilerim
Bu da benim canavar. Fakat küçük bir sorunum var. Kadro boyu 55 fakat benim 52-53 kadro kullanmam lazım (80 cm bacak boyu) o yüzden bu bisikleti kendime uygun hale nasıl getirebilirim? Küçük boylu gidon boğazı alsam da gidonukendime mi yaklaştırsam diyorum..
@ziyainal
olmamış dogru.ben ikinci el aldım.aldıgım arkadas bunu gonderdi kullanmadım da.yazın izmir e gittiğimde değiştirecem.ama bisiklet gerçekten şahane.sana da kazasız sürüşler hocam.
Özellikle Speeder serisi kullanan arkadaşlara soruyorum acaba speeder serisine 700*32 ya da 700*35 lastik takan var mı? kadro ve maşa bu genişlikte lastiklere uyumlu mu?
Merida crossway 100 bisikletimde garip bir sorun var sele saga sola oynuyor surus esnasinda vudalari tam sıkı amortisorlu sele borusunda mi sorun var arkadaslar sizce?