Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida'larınızın fotoğrafları

Scudo
@jeodemp dediğim gibi benimkinde ultegra di2 sitem var ve jantlar fulcrum. Ben gayet memnunum acıkcası, ağırlık olrak uzerindekiler le beraber 9 küsür geliyor ancak tam hatırlamıyorum. Benim çok takıldığım bir konu da değil zaten ağırlık. Şayet ağırlık konusunda hassas iseniz aero kadrolar normal kadrolara göre ağırlar.

@Umut Dere
Çok teşekkürler sizin gurubunuzda gördüğüm en birlik içinde ve kalabalık guruplardan birisiydi harikaydınız

• Beğen
Tepkiler: Umut Dere
Merhaba Meridaseverler uzun zamandır incelediğim ve almayı düşündüğüm bir model var.
''big seven 300'' nasıldır?,kullanan var mıdır? ve memnun mudur?
mevcut mtb mi bununla değiştirmeyi istiyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler ve keyifli sürüşler.

@ysnka83 uzun araştırmalar sonunda eski olmayan ama beni ağırlık anlamında (uzun turlarda yoran) emektarımın yerine bugün itibariyle merida big seven 300 alarak aileye dahil oldum. ilk izlenimlerim harika inşallah bindikçe de tercihimden dolayı pişman olmam.
iyi sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Korkmazgil
arkadaşlar merida 20v almayı düşünüyorum yalnız sedona 410 ile arasında kaldım.merida 20v kullanan varsa veya hakkında bilgisi olan varsa sizce bu bisikleti almalıyım?önerirmisiniz?ilk defa bisiklet alacağım için biraz kaliteli olsun istiyorum.

@AdKo
Bu fotograf canakkladenmi bizim dernegin insanida cikmis fotografta luleburgaz bisiklet dernegi

• Beğen
Tepkiler: aga17
Istambuldaki galiba

@Bartu Bilgi
İstanbul yeşilay organizasyonundan

Geri