Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida'larınızın fotoğrafları

Scudo
@saberthturk teşekkürler hemşerim sarı güzelde yağ lekelerini çıkarmak zahmetli oluyor :D

@hlksnrr merhaba,
Yaz dolayısıyla bir süredir foruma giremedim; mesajınız geç görmüş oldum.

Fotoğrafta gidonda gördüğünüz turkuvaz mavisi çantayı soruyorsunuz sanırım,
aslında o bir gidon çantası değil, fermuarlı basit bir el çantası,
rengi Merida'nın renklerine uyumlu olduğundan gidona çantanın kendi sapı ile tutturup kullanıyordum.
Ayrıntıya dikkat eden gözlerinize sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar merhaba, sezon sonu indirimiyle 1400 lira civarına düşen ve hayallerimin bisikleti olan Merida big nine 40 alacağım bir haftaya kadar, sayfada big nine 40 kullanan biri varsa bisiklet hakkındaki yorum ve deneyimlerini almak istiyorum lütfen...

Arkadaşlar, sizce speeder serisinin kadro geometrileri şehirler arası turlar için uygun mudur ?

@mariokaldato Bu bisiklete siz sonradan düz maşa mı taktınız ? Eğer öyle ise geometri değişiminden kaynaklı hiç sorun yaşadınız mı özellikle pedalların yere sürtmesi ile ilgili veya oturuş pozisyonunuzla ilgili ?

• Beğen
@Genç89
Merhaba evet sonradan takili maşasi . geometri sorunu gorsel olarak ne durumda cok anlamasamda bisiklette gozle gorulur performans artisi oldu. Cabuk hizlaniyor ve gercekten ciddi hizlara ulasiyor. Rampalarda da tirmanisi bariz artti . pedal meselesi evet biraz problemli cok yatmamak lazim

Belkide aynakolun daha kisasini takmak gereklidir tam emin degilim

20160919_160831.jpg

@mariokaldato Bende merida crossway 20v var ve maşası giriş seviyesi olduğundan olsa gerek kilitlesem de kilitlemesemde bir fark olmuyor ya rock shox paragon gibi havalı maşa yada sabit maşa düşünüyorum ama bu pedal'ın yere sürtme ihtimali gibi bir iki sebeplerden ötürü oldukça kararsız durumdayım. Sizden rica etsem acaba pedalın yere olan uzaklığını gösterebileceğiniz bir fotğraf ekleyebilir misiniz ?

• Beğen
@Genç89
Neden oyle bi fikre kapildin acaba

• Beğen
Tepkiler: Genç89
Geri