Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merida'larınızın fotoğrafları

Scudo
@YıLDıRıM26

Vay hayırlı olsun benimkinin kardeşi tıpatıp benziyorlar :harika::koptum:

@Ertan M.
Hayırlı olsun çok güzel bir scultura. Kazasız belasız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
@Yavuz S.
Hayırlı olsun bisikletiniz meridalar forumda şov yapıyor adeta.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Meridadan memnun musunuz ? Specialized veya giant gibi markalar varken neden merida almalıyım ? Bu aralar meridalar çok hoşuma gidiyor :D

@Ertan M.
Yoksa ride mi bu yanlış gördüm gözlerimi kamaştırdı bu günkü meridalar.

Ben de Türkiye'de tek olan ve siz değerli dostların arasına katılmama vesile olan şu arkadaşın (Merida Ride 5000 Disc) fotoğrafını şuraya bırakayım :)

17776727_1635370829824655_1676066981_o-jpg.111708

Dosyalar

• 17776727_1635370829824655_1676066981_o.jpg
    17776727_1635370829824655_1676066981_o.jpg
    122,1 KB · Okunma: 416
@ÇaNakkaLeRuHu

Merhabalar; bisiklet Merida Ride 5000 Disc, ilgili mesajı da hemen düzenliyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
@vahapaydin
Maşallah diyorum ve çekilmeyip sorularıma geçiyorum. Bu bisiklet Yanlış görmüyorsan karbon zaten merida 1000li serilerde carbon kullanıyor. Yurtdışından kendiniz mi getirdiniz yanınızda mı yani yoksa uzaktan alışveriş şeklinde mi aldınız? Özel değilse bir de fiyat bilgisi alalım kadro boyu nedir Benim de çok beğendiğim bir endurance yarış bisikleti. Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmek nasip etsin Allah.

• Beğen
Tepkiler: vahapaydin
@telmas52

Merhabalar; güzel dilek ve temennileriniz için teşekkür ederim.

Bisikleti aslında tesadüf eseri satın aldım diyebilirim; Aslı Bisiklet tarafından Türkiye'ye getirilmiş bir model ve yalnızca bir tane var. Bir tane de 7000 var. Ben de Bakırköy Metin Bisiklet aracılığıyla satın aldım ancak fiyat konusunda Ride Disc 7000 ile hemen hemen aynı fiyata sahip diyebilirim. Yine de ben her iki firmayla da olan özel ilişkilerim sayesinde piyasa fiyatının bir miktar altına satın aldım bu arkadaşı.

Kadro boyu S/M olarak geçiyor, biraz küçük bir kardeş bu, bana da çok çok az bir miktar küçük gibi ama onu da bike fit ile çözeceğiz. Çağrı'yla iletişim içerisindeyiz bu hususta.

Scultura almak için gittiğim firmadan Ride ile çıktım :)

Pek yakında hakkında uzun bir incelemeyi ve karşılaştırma yazısını (CX ve Scultura) (link) yayınlayacağım ama öncesinde biraz daha kullanmam, biraz yarışmam, az biraz da mesafe kat etmem gerekiyor bu kardeşle :)

Geri