Konuyu açan arkadaş biraz olaya objektif bakarsa zaten Merida gibi bir firmaya böyle suçlamalarda bulunmaz diye düşünüyorum.
Arkadaşa bir örnekleme yapacağım bakalım anlayabilecek mi
?
Merhaba değerli forum üyeleri
Arkadaşlar Geçenlerde Mondraker Summum Pro Team Downhill Bisikleti Aldım
Daha ilk hafta üzerinde gelen Maxxis Minion dh 2 lastikleri patladı 300 lira verdim 1 biçft yeni 26x2,40 lastik aldım.
Üzerinden bir hafta geçmeden Shimano Zee frenlerin resin balataları bitti 50 euroya metal balatalar alıp taktım
Bir hafta sonra 5 metrelik ufacık bir rampadan atlarken Rockshox Boxxer maşa'sı kırıldı. 2000 liraya yeniden maşa alıp taktım.
Zincir gergisi varken pedalı geri geri çevirdim ve kadro kulağı kırıldı. 25 euro verip kadro kulağı aldım.
Vitesi 1'e almaya çalışırken Shimano Saint vites kolu kırıldı. 45 euro verip vites kolu aldım
10 metrelik bir tepecikten atladım ve Fox RC4 arka şoku patladı. 450 euroya yeniden şok almak zorunda kaldım
İğrenç bir marka zaten, sürekli DownHill şampiyonalarına katılıyorlar, ve bir sürü yarışa sponsor oluyorlar.
Ama bana dandik bisiklet satmışlar yukarıda yazdığım tüm sıkıntılardan dolayı Mondraker'i protesto ediyorum desem , bunların hangisinden Mondraker'ı sorumlu tutabilirim?
El insaf
Yukarda yazdıklarım ne kadar Mondraker'i bağlarsa, sizin yazdıklarınız da o kadar Meridayı bağlar. Tamamen komponentler ile ilgili sorunlar yaşanmış ve belki de sizin eski bisikletinizdeki kullanım alışkanlıklarınızdan dolayı böyle olmuş bilemiyoruz.
Cidden şikayetçiyseniz faturanızla birlikte ilçe hakem heyetine ya da ticaret mahkemesine başvurun, uzlaştırsınlar ya da zararınızı belgeleyin karşılasınlar.
Burada yazdıklarınızla ilgili hiç bir delil, kanıt yok. Ben nasıl yukardaki satırlarımda hayal ürünü bir paragraf yazdıysam, sizinkiler de o kadar inandırıcı (yalan demiyorum)