Scudo Sports

Merlin Carbon Kadro

eskiden bu kadroyu yollamıyorlardı Türkiyeye. Demek yollamaya başlamışlar.
48i olsa ben de alırdım ama sadece 53 ü var o da bana çok büyük 51 bile olsa şansımı denerdim ama 53 ıııh

EDİT: Açıklamada furç takımı ve gidon boğazı yok, 1' & 1/8" integrated 45/45 Campag furç takımı alınmalı diyor.

• Beğen
Tepkiler: Barış Özegemen
Scudo
başlamaları da iyi olmuş bence :D vallaha bir sorun çıkmaz da uzun sure bınmeye devam ederim ...

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@Barış Özegemen
Barıs bey.. sele borusu dahil miydi? Furc takimi ve bogaz yoktur demis aciklamada ama sele borusu ve kadro kulagi dahil gibi gozukuyor.. tereddut ettim.. beklemek istemiyorum.. bilgi paylasabilir misiniz? Tesekkurler..

Artık forumda MERLİN Malt-CR Kullananlar Kulübünü de açarsınız :)

Eskiden KAdro Yollamıyordu diyen arkadaşlar eskiden sadece bisiklet yollamıyorlardı halende geçerli onun dışında 2 sene önce bu siteden BMC Kadroları alanları biliyorumD:

@mertsimsek76 sele borusu veya kelepçesi dahil değil. Hatta alttaki kablo yönlendirici bile yok :) ekstra parça sadece kadro kulağı var başka hiç bir şey yok üzerinde kadroya montajlı.

@Halil Barış Çaldıran
Halil bey bir yanlislik mi oldi bilmiyorum ben zaten Baris Ozegemen beye cevap gonderdigimi zannediyorum.. memnun olurum cevaplar ise kadro geldiginde surprizlerle karsilasmamak adina.. tesekkurler.. :)

@Turan baksana burada senin konu var :D

• Beğen
Tepkiler: Turan
@taner07 Ahahah kıymetini bilenler toplanmış:D Şu bacak boyunun canı çıksın:(

şuan 53 kadro var melinde acaba bana uyup uymadığını nasıl anlayabilirim

@Barış Özegemen
Ben de niyete girdim bakalim hayirlisi.. toparladigim zaman paylasirim resimlerini.. bu arada 53 kadro degil mi sizin de aldiginiz?.. boyunuz ve bacak boyunuz kac acaba?

@Erdem C. Çok fazla incelemedim ama endurance değil fakat çok agresif açıları da yok gibi.

@mertsimsek76 hadi hayırlısı o zaman :D şuan iç bacak boyumu hatırlamıyorum ama bir sitede bike fit yaptım ve bu kadronun ölçüleri bana tam geldi o yüzden tercih ettim şimdiye kadar 600 km yol yaptım hemen hemen bir sıkıntım yok şuan için ...

• Beğen
Tepkiler: mertsimsek76
Geri