@selfpower no sadece pedalla birlikte geliyor kaller. Sebep ise aldigim pedala gore ayakkabıya monte et dıye pedalla gelır ayakkaıbyla gelse her pedala uymaz.
Decathlonda shimano nun spd ayakkabilarini denerken baktim hepsinin icinde kal ve vidalari mevcutdu o yuzden ikileme dustum. Cok sorun degil ciksaydi yedek olarak dururdu
Ayaklabinin icindeki kaller baglanti somunu neden hic hareket etmiyor fikriniz var mi? Diger tarafin cok rahat ileri geri yapabiliyorum.
Selamlar, Flr F55 spd ayakkabıyı kullananınız var mı acaba? Taban esnemezliği, taban konforu, kayışları sıktığınızda ayağın sabitlenmesi, hava alabilirliği, shimano gibi bir numara büyük veya aynı numara almak bunları merak ediyorum. Kullanan varsa yorumlayabilirse çok güzel olur.
@Ahmet.Uzun Ben iki kere kullandım. Kullanmaya devam edeceğim. Tabanı esnemiyor. Ayağımı güzelce sardı ve sorun olmadı. Gayet kullanışlı. Çok para verip profesyonel bir ayakkabı alma gereği duymadığımdan f55 aldım. Açıkçası memnunum. 41 numara giyiyorum ayağıma tam oturdu.
Merlin'den FLR F65 Modeli + Shimano SPD pedal olarak verdiğim sipariş yaklaşık 10 günde bugün elime geçti. İlk SPD deneyimim olacağı için kıyas ve yorum yapamıyorum. Fakat ayakkabılar kalıp olarak biraz büyük. Ama kilit sistemi ayakkabıyı sağlamca sabitliyor ayağıma. Düşünenler bir numara küçük sipraiş verebilir sanırım.
flr f55 ayakkabi ve shimano spd m520 pedalı az önce sipariş ettim. 45 no giyiyorum yorumlardan dolayı 45 no sipariş verdim.
geldiğinde yorumlarımı bildireceğim
Ayakkabı ve pedallar geldi.
Ayakkabılar güzel, üst kayışlar güzel tutuyor yukarı doğru esneme fazla yok. Tabanda biraz esneme var fakat aşırı değil. Hafiflik güzel ben daha ağır bekliyordum. Dış boyutu küçük gibi ayakkabılar kibar gözüküyor ayakta. Beden olarak Shimano gibi bir numara büyük almak gerekmiyor, normal spor ayakkabı bedeni alınmalı.
Tek kötü yanı burun kısmındaki yapıştırılan kısım biraz uğraşılmadan yapılmış gibi kötü değil ama daha güzel bir işçilik olabilirdi.
Pedallar shimano m520 spd pedal. Bunun hakkında yorum yapmaya gerek yok bence, klasik shimano pedalı takması çıkarması kolay.
En büyük sürpriz pedal ile birlikte Shimano platform göndermişler. Merlincycles'dan kontrol etmedim ama sanırım platform dahildir gibi yazı yoktu. Hediye mi yoksa yanlışlıkla mı gönderdiler bilmiyorum ama babam en çok buna sevindi.
Sonuç olarak kargoyla birlikte 160 TL ücret ödedik ve bence bu fiyatı sonuna kadar hakediyor. Yarış koşmayacaksanız, çok yüksek performansta antrenman yapmıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
merhabalar bende bayram oncesı aldım yol ayakkabısı ve pedal kargo dahıl 195 tl ama bayram oncesı ıdı hala elıme ulasmadı kargo nasıl takıp edılıyor onuda bılmıyom kı
Merhaba aynı ayakkabıdan ben de kullanıyorum lakin kal pedalıma oturunca çıt diye ses çıkmıyor. ( kalin ön tarafı kilitleniyor fakat arka tarafı kilitlenmiyor) ne yapabilirim acaba? Bütün sertlik ayarlarıyla da oynadım pedalın.