Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles indirim kodları

Scudo
Merlincycles indirim kodu olan varsa rica edebilir miyim ?

Merlin'den indirim kuponu olan var mı?

Varsa bana da çoook lazım. :) Yok mu 2 kişi için kodu olan?

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Yakın zamanda bende alışveriş yapacağım elinde olan varsa alabilirim.

Bu kadar kişi istemişte kupon kodu var mı acaba?

Varsa alalım,bizede lazım.

indirim kodu olan nasıl elde ediyor bu kodları?

Bu kodlar konunun ilk açıldığı zamanlar herkese yılbaşı indirimi şeklinde mail olarak gönderiliyordu. E-postanız Merlin'de kayıtlıysa yeni kod gönderirlerse sizin de haberiniz olur ki uzun zamandır göndermiyorlar. Bunun haricindeki indirimler veya kodlar genelde kişiye özel olur ve büyük ihtimal kişi bu indirimi kendi kullanır :) Zira o indirim durduk yere verilmemiştir, firma tarafından yapılan bir hatanın telafi edilmek istenmesi veya kişinin firmayla kurduğu samimiyet yapılan indirimin sebebi olabilir. Kısacası, bu konudan size bir indirim kodu düşme olasılığı binde bir bile değil :) Yani yurt dışı alışveriş yapacaksanız, buradan kod gelir ümidiyle alışverişlerinizi ertelemeyin. Gelirse güzel olur, orası ayrı..

Merlinden sipariş geçeceğim fakat adres seçiminde hata yaşıyorum. Faturalandırma çıkıyor ama teslimatı seçemiyorum. Tüm bilgilerimi eksiksiz bir şekilde tamamladım fakat maalesef hâlen sorun yaşıyorum.

Merlinden sipariş geçeceğim fakat adres seçiminde hata yaşıyorum. Faturalandırma çıkıyor ama teslimatı seçemiyorum. Tüm bilgilerimi eksiksiz bir şekilde tamamladım fakat maalesef hâlen sorun yaşıyorum.

Artık Türkiye'ye ürün göndermiyor.

Geri