Arkadaşlar 13Kasım2015'te merlin cycles'ta aldığım deore m610 grupsetten zincir çıkmadı. Daha önce böyle bir problem yaşayan var mı? İzlenecek yol konusunda bana yardımcı olur musunuz?
Merlin'den çok sık alış veriş yaparım. 3 yıl içerisinde 4 bin tl civarında ürün aldım diyebilirim. Zincir eksik ise mutlaka gönderirler, endişeniz olmasın.
Sıkıntı olacağını ben de sanmıyorum. Hatalarını telafi etmek için küçük hediyeler de yolluyorlardı eskiden. Biraz sert yazın, maduriyetinizi belirtin bisiklet yarım kaldı vs diye kısa şekilde. Telafi ederler.
@sedatergun Hocam sert bir dille yazarsaniz guzel hediyeler yollayabiliyolardi canyon forumdaki bir kisiye yanlislik yapmisti telafi olarak kisi sert bir dile mail atinca speedplay pedal vermisler yaninda.
Merlin hayrına hediye yollayan bir firma değil. En fazla yaptıkları şey, satın aldığınız ürün stok hatası yüzünden ellerinde yoksa, aynı fiyata daha üst model gönderebiliyorlar.
@mariokaldato bu boyutta firmalar müşteri beyanını esas alıyorlar. Herhangi bir ispat istemezler. Müşterim öyle diyorsa öyledir diyerek güvenlerini ortaya koyuyorlar.
hmm burdakiler olsa ( iyileri tenzih ederim ) mahalle karısı gbi senle münakaşaya girerler ,birde yalancı damgası vururlar ( al sana bi "avrupada böyle böyle " diye başlayan şehir efsaneleri mevzusu daha )