Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin cycles Sitesinden aldığım ürün eksik çıktı

sedatergun

Üye
Tepki
25
İsim
Sedat Ergün
Bisiklet
Cannondale
Arkadaşlar 13Kasım2015'te merlin cycles'ta aldığım deore m610 grupsetten zincir çıkmadı. Daha önce böyle bir problem yaşayan var mı? İzlenecek yol konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Scudo
Hocam özür dilerim ,merlin diye wiggle adresi vermişim ,sitesine yazmışsanız soorun yok ,orada da ilgilenirler

@U. Aydogan çok teşekkürler. sitesine mesaj attım pazartesiden cumaya 9:30-16:30 arası satış timi mesajlarınızı cevaplandıracaktır diyor.

eğer bunlarsa, yollarlar mutlaka

(link)

Merlin'den çok sık alış veriş yaparım. 3 yıl içerisinde 4 bin tl civarında ürün aldım diyebilirim. Zincir eksik ise mutlaka gönderirler, endişeniz olmasın.

@Serkan Mıstınoğlu
Part Number Qty Item Each
M610-TRNSGRP
1 Shimano Deore M610 Triple Transmission Groupset
• Chainset & BB: 1 x Shimano Deore M610 Triple Chainset
• Chain: 1 x Shimano HG54 Deore 10 Speed HGX Chain
• Front Derailleur: 1 x Shimano Deore M611 Triple Front

Derailleur
• Gear Levers: 1 x Shimano Deore M610 Gear Levers
• Cassette: 1 x Shimano Deore HG50 11-36 10 Speed Cassette
• Rear Derailleur: 1 x Shimano Deore M615 Shadow+ Rear

Derailleur - 10 Speed / Long Cage SGS
133.29 133.29
RGR855 1 Shimano Deore - Mach MTB Wheel Sale - 26" - Black / Rear / Rear
9mm QR - 6-bolt Disc
44.96 44.96

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Hani derler ya hep de benim başıma gelir. gene öyle oldu. :((

Sıkıntı olacağını ben de sanmıyorum. Hatalarını telafi etmek için küçük hediyeler de yolluyorlardı eskiden. Biraz sert yazın, maduriyetinizi belirtin bisiklet yarım kaldı vs diye kısa şekilde. Telafi ederler.

@Anonim İngilizce düzeyim kısıtlı o yüzden basitçe paketten çıkmadı diye yazdım.

@sedatergun Hocam sert bir dille yazarsaniz guzel hediyeler yollayabiliyolardi canyon forumdaki bir kisiye yanlislik yapmisti telafi olarak kisi sert bir dile mail atinca speedplay pedal vermisler yaninda.:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@TolgaU tüh bak daha dün de aynı siteden pedal almıştım:). Neyse bana yeter ki zinciri göndersinler de gerisi önemli değil.

• Beğen
Tepkiler: TolgaU
Merlin hayrına hediye yollayan bir firma değil. En fazla yaptıkları şey, satın aldığınız ürün stok hatası yüzünden ellerinde yoksa, aynı fiyata daha üst model gönderebiliyorlar.

Hiçbir sıkıntı yaşamassınız, beyanınızı esas alarak ister para iadesi ister de ürün gönderimi yaparlar, hiç merak etmeyin.

nasıl ispatlayacaksınız içinde zincir olmadığnı usta? Bende onu düşündüm şimdi

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@mariokaldato bu boyutta firmalar müşteri beyanını esas alıyorlar. Herhangi bir ispat istemezler. Müşterim öyle diyorsa öyledir diyerek güvenlerini ortaya koyuyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Birkackere alisveris yaptim cok profesyonel bir firmadir cok memnunum kesinlikle sizi madur etmezler

:koptum::koptum::koptum::koptum::acpsnr::acpsnr::acpsnr: hmm burdakiler olsa ( iyileri tenzih ederim ) mahalle karısı gbi senle münakaşaya girerler ,birde yalancı damgası vururlar :D ( al sana bi "avrupada böyle böyle " diye başlayan şehir efsaneleri mevzusu daha :D :D :D :acpsnr: )

Geri