Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

@OmerK aslında olması lazım ama göremedim. Kargon Türkiye'de yalnız o yüzden bu hafta evde birileri olsun. Alışveriş ücretin 40€ geçiyorsa %18 vergisini hesapla ve evde hazır tut.. ha evde olmazsan mahallenizde ki ptt şubesine bırakılır. Kimlik ile alabilirsiniz.

Scudo
@OmerK o öncedendi, şimdi 30 avro üzeri %18 kdv ye giriyor. Çoktaaan arttırdılar

@alper 76 yukarıdaki arkadaş 40 sen 30 diyorsun ne olacak böyle ?

@alper 76 peki kargo ücretiyle berabermi 30euro yoksa kargosuzmu ?

@OmerK Vergi ödemek istemiyorsanız kargo hariç tutarın 30 euro'yu geçmemesi lazım.

@OmerK Faturanizda ne yazıyorsa o dur. E doğal olarak kargo dahil edildiği için o ücret üzerinden vergilendirilir.
İstediğinize inanın, siz bilirsiniz...
(link)

Yalnız genellikle 30 üzerinden bazen almadıklarını ben de gördüm. Yani biraz keyfe keder olsa bile resmi kurallar böyle

@alper 76 saol 30 Euro ya düşmüş gördüm bende eyv knk inş. Almazlar bakalım zmn gostericek

Arkadaşlar merhaba bisiklet için km alacam bu ürün nasıl yoksa başka ürünmu bakmaliyim (link)

Merlin bu aralar iyicene sapitti artik bizden aliveris yapmayin der gibi 6.5 dolar olan kargoyu 12.x yapmislar aramexle yeni antlasma yapmislar turkiye icin bana 1 haftada geldi royal mail ile yollarken cok iyidiler hadi fiyatlar kurtarmıyordu simdi %100 zam yapiyorsun aramex le yada hollanda kargolari ile neden is yapiyorsun ver royal mai'le kargoyu millette rahat etsin.

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@saintco forumlarda okudugumda 10gunde tr ye geliyor diyorlardı benimki 15 gün oldu Türkiye'ye girdimi girmedimi anlamadım Screenshot_20170703-123341.png

• Beğen
Tepkiler: Groims
Merlin'den uzun zamandır ürün almıyordum. Aradığım ürün en ucuz onlardaydı ancak 45tl kargo ücreti hiç hoş olmadı. Bakalım kaç günde gelecek. :D

@OmerK Türkiye gelmiş işte Türkiye yazıyor orada. Bu hafta içi ptt tarafından teslim edilir sana.

@saintco

Yok gelemez çünkü bu sabah siparişi geçtim.

4 yıl içerisinde ki işlem hacmim 5477tl olarak görünüyor. Bana bir kıyak bile geçip al kargo ücreti bizden olsun demediler. Bu kadar cimri bir firma görmedim. wiggle en azından platinum üye filan yapıyor. :D

Siparişim Dün Elime Ulaştı 52 TL Vergi Güzel Geçiriyorlar

@Erdal Yılmaz Norsk bilmemne logistikle yolladıklarından beri yapılamıyor maalesef. Firmanın kendine has bir takip numarası var ve kendi sitesinden takibi yapmak zorunda bırakıyorlar.

Türkiyeye aramex ile yolluyorlar sanırım ürünleri isterseniz oradan taratın.

• Beğen
Tepkiler: uqurcinar
Yahu bu Merlin gerçekten çıldırmış olmalı. Bu kadar saçma bir takip sistemi şu yaşıma geldim görmedim. Paket Türkiye'de taranmış diyor o kadar, bitti gitti.

Canım, güzelim, paketin nerede olduğunu göstersenize! Artık mecbur kalmadıkça bunlardan bir şey almamak lazım.

Merlin'e isyan ederken, satın aldığım ürünler bu sabah elime ulaştı. Vergi de çıkmamış, asıl ona çok şaşırdım!

Geri