Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

@seko35.50 Serkan Bey alttaki setleri inceleyebilirsiniz hiçbiri sizi üzmez bunlar disk modellerinin ağırlıkları v fren biraz daha hafif olabilir

Dtswisss P1800 Spline 23 Dısc 1655 kg
Campagnolo Zonda Dısc 1675 Kg
Fulcrum Racing 3 dISC 1660 Kg
Prime barauder Dısc 1585 Kg

Son düzenleme:
Scudo
@seko35.50 Serkan Bey alttaki setleri inceleyebilirsiniz hiçbiri sizi üzmez bunlar disk modellerinin ağırlıkları v fren biraz daha hafif olabilir

Dtswisss P1800 Spline Dısc 1655 kg
Campagnolo Zonda Dısc 1675 Kg
Fulcrum Racing 3 dISC 1660 Kg
Prime barauder Dısc 1585 Kg

Bende Dt swiss p1800 spline 32 disc - Fulcrum Racing 4 disc arasında kaldım. Ne dersiniz?

Merlin cycles tan iki defa alışverişim oldu ikisinde de jantla beraber ayakkabı vs aldım. Hiç sıkıntısız 15 gün içinde elime ulaştı. Vision comp 35 aldığım jantlardan biri. 3 ay sonra Vision jantlardan ses gelmeye başladı. Merlin cycles a mesaj attım bize geri gönderin bakalım dediler.(tabii ki göndermedim.) Bunu belirtmemin amacı vision jantların akoru benim gibi ağırsanız(115 kg) hemen bozuluyor.

@tolga.91

Aynı jantın P1800 23 olan daha hafif tubeless düşünüyorsan dtswiss daha başarılı,

• Beğen
Tepkiler: tolga.91
topladığım bisiklet için aldığım ikinci el jantlarda sürekli bir şey çıkınca soğudum. Jantlara bakarken merlin'de güzel seçenekler geldi. Baktıkça daha güzeli çıkıyor çıktıkça da parası artıyor haliyle.
(link) Bu jant hakkında görüşünüz nedir?

01.06.2020 gözü karartıp Jant sparişi geçtim bakalım sonucu ne olacak bekliyorum.

Ürünüm Bursa'ya gelmiş (01.06.2020/18.06.2020)
Alışverişim 2100 TL Tutmuştu 420.8 TL ücret çıkmıştır
Ücretler
Gümrük Vergisi412.0 TL
Damga Vergisi0.8 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti8.0 TL
Yurtdışı İade Ücreti0.0 TL
Toplam420.8 TL

@sadi imren Vergi yüksek çıkmış. Ben de wiggle'dan aldım geçen hafta. Bana da yüksek çıktı. Bir de faturayı almışlar içinden ama geri koymamışlar. Kafalarına göre ücret çıkarıyorlar. Allah bildiği gibi yapsın.

Uzun yıllardırn Merlin'den aıışveriş yaparım. Şu ana kadar hizmette hiçbir sıkıntılarını görmedim, aksine her zaman ziyadesiyle memnum kalmışımdır. Güvenilirdir, fiyatları da kanaatimce her zaman makuldür.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
1 haftadır bende siteyi kontrol ediyorum ve fiyat konusunda gayet makul ama kargo kısmını eklediğinde çok ciddi bir rakam çıkıyor. Yakın zamanda siteyi kontrol eden veya herhangi bir ürün alan oldu mu. Şahsen 2 adet dış lastik alacaktım ama 300 tl ürün fiyatına 1200 tl kargo ücreti ekliyor.

• İnanılmaz
Tepkiler: Hami Bulut
Değerli forumdaşlar, 27.06.2020 tarihinde verdiğim siparişim ortalamalara göre ne zaman Türkiye' ye giriş yapması gerekiyor ?

1594217770515.png

Arkadaşlar Merlin'den 5 bin liraya bisiklet alsam kargo ve vergi ile bana ne kadara mâl olur?

Geri