Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

@yavuzkosar hocam arkadaşımızın dediğine göre sevk çok gecikmeli olmuş zaten 22 sipariş 30 sevk hiç normal değil. O yüzden bizim gümrükte de bekliyor benim sipariş ettiğim kadro 16 günü bulmuştu gelmesi ama sevk işlemi için bu kadar beklememişti.

(link)

Burdan da kontrol edilebilir

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Scudo
@yavuzkosar hocam arkadaşımızın dediğine göre sevk çok gecikmeli olmuş zaten 22 sipariş 30 sevk hiç normal değil. O yüzden bizim gümrükte de bekliyor benim sipariş ettiğim kadro 18 günü bulmuştu gelmesi ama sevk işlemi için bu kadar beklememişti.
Umarim sıkıntısız ulaşır eline diyelim o vakit.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Merhaba, ben Merlincycles'tan 22 Eylül'de sipariş verdim ve hala gelmedi. Ptt'nin sitesinden takip numarasını yazınca en son işlemde "30/09/2020 - 14:00:00, Gonderi yurtdisina sevk edildi" olarak yazılmış. Wiggle'dan söylediğim siparişim 5-6 gün içinde elime ulaştı. Bu normal midir?
Merhaba ben siparişi 27 sinde verdim 2 ekimde sevk edildi hala o şekilde bekliyor. Galiba postnl veya pttde genel bi yoğunluk var .

• Beğen
Tepkiler: egeerkmen
Merhaba ben siparişi 27 sinde verdim 2 ekimde sevk edildi hala o şekilde bekliyor. Galiba postnl veya pttde genel bi yoğunluk var .
Benzer durumdayım. 25 eylülde sevk edildi ancak hala Türkiye'ye giriş yapmadı. Her 10 dakikada bir kontrol etmekten helak oldum 😁

Ben de öyle tahmin ettim emin olmak istedim. Umarım hepimizin kargoları bir an önce ulaşır.

• Beğen
Tepkiler: cagatay660
PTT cok ehlikeyif çalışıyor. Benim siparişim İzmir' e geleli 5 gün oldu, hala dağıtım bekliyor. Beylerin keyfi olunca dağıtıma çıkarcaklar...
Şube yakınsa ben genelde kendim gidip alıyorum, özellikle Çin üzerinden gelen kargolara sahipsiz gibi davranıyorlar, anlam veremiyorum.

Ben ürün ptt ile gelecekse ev adresimi değilde, iş yeri adresimi yazıyorum. Kamu kurumu olunca kesin getiriyorlar. Aksi takdirde ptt sıkıntı.

hocam selamun aleyküm ben yeni başladım bisiklet hobisine ve dış lastik almayı düşünüyorum arkadaşımla beraber 2 çift alıcaz sanırım forumda fırsat reyonunda gördüm wiggle ve merlincycles gibi sitelerden alıcaz ve bunun gümrükte nasıl bir ödemesi olur bilgi verirseniz sevinirim ötv gümrük vergisi falan ne kadar oluyor

@akdagismail %18 Gümrük Vergisi ve 10 Dolar civari kargo ücreti var sanırım değişiklik yoksa. 1000 TL lik alış verişe 180 TL gümrük 80 TL civarı kargo ile 1260 TL civarı ödeme yaparsınız toplam

@Muhammet Ağrı hocam peki wiggle ile merlin arasında teslimat olarak süre olarak pek fark var mı genel olarak

Bazı ürünlerde ücretsiz kargo seçeneği olmuyor lastik de bu ürünlerden o yüzden tutarı arttırıp kargo ücretinden kurtulamıyorsunuz

çok teşekkür ederim hocam hayırlı günler

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@akdagismail wiggle teslimatının daha hızlı olduğunu söyleyebilirim ama bu benim şansım da olabilir. Son bir kaç ayda gördüğüm forumdaşlarımızda bu fikirde sanıyorum.

@cagatay660 tez zamanda kavuşmanız dileğiyle teşekkürler bilgiler için

• Beğen
Tepkiler: cagatay660
Twitterdan postnl'e mesaj atmıştım cevap bu.IMG_20201012_192100.jpg

Ben de Merlin'e mail attım. "Covid nedeniyle az uçuş olduğunu bu nedenle kargoların İngiltere'de biriktiğini, birikmenin sonucu hedef ülke gümrüklerinin de yoğunlaştığını" ilettiler. "Muhtemelen 5-6 gün içinde ülkenize ulaşacaktır" dediler.

@akdagismail %18 Gümrük Vergisi ve 10 Dolar civari kargo ücreti var sanırım değişiklik yoksa. 1000 TL lik alış verişe 180 TL gümrük 80 TL civarı kargo ile 1260 TL civarı ödeme yaparsınız toplam
Kargo ücretlerine zam yaptılar, en ucuz kargo ücreti 102 tl oldu
hocam selamun aleyküm ben yeni başladım bisiklet hobisine ve dış lastik almayı düşünüyorum arkadaşımla beraber 2 çift alıcaz sanırım forumda fırsat reyonunda gördüm wiggle ve merlincycles gibi sitelerden alıcaz ve bunun gümrükte nasıl bir ödemesi olur bilgi verirseniz sevinirim ötv gümrük vergisi falan ne kadar oluyor

Ürünlerin toplam ücreti 1248 tl olduğunda kargo ücreti ödemiyorsunuz. Satın alacağınız ürünleri sepete ekledikten sonra sepete tıklayın, en aşağıda
"select your delevery method" yazısının yanında kargo ücreti yazıyor
Screenshot_20201013_200414.jpg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Aynı anda merlin,crc ve wiggle dan sipariş verdim.Merlinden gelecek ürünler daha ülkeye girmedi.Diğerleri teslim edildi.Aceleniz varsa merlin,bike24 ve bike components sitelerini tercih etmeyin 30 günü bulabilir diyorlar.

Geri