Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Kargo ücretlerine zam yaptılar, en ucuz kargo ücreti 102 tl oldu

Ürünlerin toplam ücreti 1248 tl olduğunda kargo ücreti ödemiyorsunuz. Satın alacağınız ürünleri sepete ekledikten sonra sepete tıklayın, en aşağıda
"select your delevery method" yazısının yanında kargo ücreti yazıyor
243771 dosyayı görüntüle
Ama bu görseldeki "Trakpak 5-7 days" ibaresine de güvenmeyin. Zira siparişi vereli 22 gün oldu hala Türkiye'ye giremedi. :D

Scudo
Aynı anda merlin,crc ve wiggle dan sipariş verdim.Merlinden gelecek ürünler daha ülkeye girmedi.Diğerleri teslim edildi.Aceleniz varsa merlin,bike24 ve bike components sitelerini tercih etmeyin 30 günü bulabilir diyorlar.
Merlin'le ilgili kargo şikayetleri var. Arkadaş sele almış, sele önce İngiltere'den Hollanda'da gitmiş sonra ordan Türkiye'ye 1,5 ay sürmüş. Bike components ve Bike24 DHL ile çalışıyor. 8-10 gün içinde paket elinize ulaşır. Wiggle da da ortalama bekleme 10 gun civarı.

EMS ile calisan her sirket icin gecerli bu kargo sorunu. Merlin’e ozel bir durum degil. Aceleniz varsa siparis vermeden once kargo sirketini ogrenin.

@Edip D. 15.09.2020 de verdiğim siparişler 24.09.2020 de elime ulaşmıştı. Bu aralar sıkıntı var sanırım
Screenshot_20201014_174327_yqtrack.app.jpg

Merlinden aldığım ultegra grupset kutusuz gelmişti. Kullanılmış değil ama poşette geliyor :)

@mehmet.ali OEM diyorlar sanırım öyle olunca.
Ambalaj maliyetini düşürmek için yapıyorlar bunu

OEM üreticiler için hazırlanmış ürünler. Kutulular ise perakende satış için. Ürünler aynı oluyor tabi ama ambalajları farklı oluyor. OEM ürünlerin daha ucuz olması lazım.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@mehmet.ali merhaba bende ultegra groupset almayı düşünüyorum. Alırken nelere dikkat ettiniz ve bottom bracket ı neye göre seçtiniz?

Merlin Cycles'dan yakın zamanda alışveriş yapcam.(19.10.2020 pazartesi günü)
Şu an 2000 tl değerinde sepette ürünüm var. Kargo ücreti bedavaya geliyor.

Bu siteden sipariş vermek isteyipte kargo ücreti sebebiyle sipariş vermeyen arkadaşlar varsa bana özelden ulaşabilirler.

*Ürün ücretine %18 gümrük vergisi eklemeyi unutmayın..

*Sipariş verdikten sonra ürünü almama gibi bir durum olmasın. İyi niyeti suistimal etmeyelim

*Merlincycles'dan verilen siparişler (bu günlerde) gümrükteki yoğunluk nedeniyle normalden daha uzun sürede elinize ulaşabilir
(@cagatay660 a teşekkürler)
Dipnot:İstanbul - Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Yakın çevreden olursa daha iyi olur...

Son düzenleme:

Bu siteden sipariş vermek isteyipte kargo ücreti sebebiyle sipariş vermeyen arkadaşlar varsa bana özelden ulaşabilirler.

Dipnot:İstanbul - Gaziosmanpaşa'da oturuyorum. Yakın çevreden olursa daha iyi olur...

Ve sipariş verdikten sonra ürünü almama gibi bir durum olmasın. İyi niyeti suistimal etmeyelim
Hocam yorulursun. Hiç bulaşma... İnsan insanı yorar... Tabii keyif senin, sen bilirsin.

@ZirZop Tehlikenin farkındayım ama bende bu sıkıntıya giriyorum bazen, almak isteyenlere yardımcı olayım diyorum

Sipariş veripte almayanlar olursa, zararınada olsa bir şekilde elden çıkarırım..

• Beğen
Tepkiler: ZirZop

*Sipariş verdikten sonra ürünü almama gibi bir durum olmasın. İyi niyeti suistimal etmeyelim

Hocam selamlar, Arnavutköy de oturuyoruz da arkadaş lastik alacaktı eğer anlaşırsanız beraber sipariş verelim

@citk60 tabiki olur. Hangi lastik olduğunu bana özelden mesaj atın, ekleyeyim

Bu ara gümrük sıkıntısı var 2sinde oradan yola çıkan ürün hala ülkeye giriş yapamadı. 30 gün civarı sürecek gelmesi şuanda gözüken. Bunu göz önünde bulundurun.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
@cagatay660 Evet bu konuyu devamlı takip ediyorum. Üstteki yazdığım mesaja da bunu ekleyeyim. Teşekkürler..

22 Eylül ve sonrasında sipariş verip de kargosu ulaşan var mıdır acaba?

Track17ye göre Türkiye'ye giriş yapmış ama ptt takipte henüz hareket yok.
IMG_20201017_095922.jpg

Geri