Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Scudo
Bahtsız olduğumu söylemiş miydim?

Dosyalar

• Screenshot_20201020-175646_Firefox Beta.jpg
    Screenshot_20201020-175646_Firefox Beta.jpg
    139,2 KB · Okunma: 95
  • Beğen
Tepkiler: TafLan
@Edip D. Sıkıntı olmaz, meraklanma. Avrupa'da sahtecilik olmadığı için sadece ürünleri kontrol edip gümrükten çıkarırlar.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Edip D. Sıkıntı olmaz, meraklanma. Avrupa'da sahtecilik olmadığı için sadece ürünleri kontrol edip gümrükten çıkarırlar.
Daha önce trainer aldığımda da benzer bir şey olmuştu. Gidip Başakşehir'den teslim almıştım, yine öyle olmasından korkuyorum 😁

• Hahaha
Aldğın ürünlerin ücreti çok mu yüksek

@Edip D. Yinede ben gümrükte tutacaklarını sanmıyorum, inşaAllah yakın zamanda çıkar gümrükten

Daha önce trainer aldığımda da benzer bir şey olmuştu. Gidip Başakşehir'den teslim almıştım, yine öyle olmasından korkuyorum 😁

Muhtemelen yine aynısı olur. Gönderi gümrükte tutuluyor yazısı çıktığında bizzat gidip teslim almak gerekiyor

Muhtemelen yine aynısı olur. Gönderi gümrükte tutuluyor yazısı çıktığında bizzat gidip teslim almak gerekiyor
Öyle de oldu. Dün, yolladıkları telgrafı beklemeden, gidip teslim aldım.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
20 ekimde sipariş verdiğim ürünler 3 kasım itibarı ile Ptt ye ulaştı. Aslında daha öncede ulaşabilirdi ama araya 29 Ekim girdiği için bi kaç gün geçikti.

Screenshot_20201105_132224_com.ptt.jpg

• Beğen
@TafLan Ben de diyorum Merlin uzun zamandır ürün göndermiyor stokları siz bitirmişsiniz. Şaka bir tarafa güle güle kullanın.

@trainspotting35 Teşekkür ederim. ☺️ Dolar çok fazla yükselmeden alacaklarımı alayım dedim.
Aslında bunlar yerine güzel bir jant seti almak istiyordum ama maalesef istediğim özellikte jant setleri çok pahalıydı 😔

Geri