Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Merlin Cycles

Merlincycles tan indirimli olarak aldığım (700 küsur toplamda) Continental gp5000 lastiklerin ikisindede fotoğraftaki iki küçük delik aynı şekilde mevcut olduğu için üretim hatalı ürünü sattıklarını düşünüyorum. Birde bu noktalar lastikte zayıf nokta oluşturup sürekli tekeri patlatır mı?

Dosyalar

• IMG_20210315_125738.jpg
    IMG_20210315_125738.jpg
    97,8 KB · Okunma: 63
  • IMG_20210315_125709.jpg
    IMG_20210315_125709.jpg
    74,1 KB · Okunma: 63
Scudo
Merlincycles tan indirimli olarak aldığım (700 küsur toplamda) Continental gp5000 lastiklerin ikisindede fotoğraftaki iki küçük delik aynı şekilde mevcut olduğu için üretim hatalı ürünü sattıklarını düşünüyorum. Birde bu noktalar lastikte zayıf nokta oluşturup sürekli tekeri patlatır mı?
Onlar defo değiller. Lastiğin ne kadar aşındığını bu noktalardan kontrol edebilirsin. Üreticinin bilinçli yaptığı güzel hamleler bunlar.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar MErhaba;

Merlin'den bisiklet alan biri var mı hiç?

tecrübesini paylaşacak ?

gümrük vergisi yine aynı mı olur acaba ?

Yukarıdaki yazılardan anladığım ; öddiğin fiyatın %10 - %20 arası ortalama bir vergi çıkıyor .

Yanlışsam düzeltiniz lütfen .

@peace2000 Merlin artık Türkiye'ye bisiklet yollamıyor. Beğendiğiniz bisikleti sepete atın ve kargo durumuna bakın. Eğer yolluyorsa benim aldığım SENSA bisikletin incelemesine bakabilirsiniz. Sensa Aquila Ultegra Karbon Yol Bisikleti - 2018
Hocam baktım bisikletine ;

gayet güzel görünüyor.

Sensa'yı ilk defa duydum; (TR'de olmadığı için sanırım)

Senin bisikletin 105 setlisi 12 bin TL ; kargo 858 TL:
vergiyi hesaplarsak yaklaşık 15 bini buluyor.

yaklaşık 1.5 sene içinde ultegra olmayan 105'lisi iki katı fiyatına .
Canım Türkiyem

bu arada
benim cannondale ilk geldiğinde arka fren beim de soldaydı; bisikletçim halletti sağolsun.

ben willier GTR bakmıştım.

13 nisanda sipariş vermiştim. 21 nisanda gümrüğe girdi, 26 nisanda teslim edildi. 100 sterlin icin 128 lira gümrük ödedim. 2 dış lastik 3 ic lastik kal arka lamba suluk kafes ivir zıvır icin 1250 lira Ödemiş oldum. Türkiye’de sadece çift lastik çifti aynı paraya geliyor...

Yeni bir websitesi oluşturmayı düşünüyorum indirimde ve işe yarar bisiklet ekipmanlarını siteye koyacağım en çok oy alan ürünleride ytbda kanal açıp incelemesini yapacağım sizce nasıl olur yeni konu açamadigimdan buraya yazdim

FedEx le gelen ürünlerin gümrük ödemesini ürünü teslim alırken mi ödüyoruz yoksa eft olarak mi talep ediyorlar ?. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

FedEx le gelen ürünlerin gümrük ödemesini ürünü teslim alırken mi ödüyoruz yoksa eft olarak mi talep ediyorlar ?. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Fedex ile Türkiye teslimatı sonrası PTT ile eve gönderdiler ve kapıda vergiyi aldılar.

• Beğen
Tepkiler: nizameddin
75 sayfa yazı var. Bir zahmet önceki sayfalara bakın da cevabı bulun.
Harikasın dostum. Bravo saygılar benden günün güzel olsun ...
Harikasın dostum. Bravo saygılar benden günün güzel olsun ...
Sence buraya kelimeye kadsr filtrelemeden mi yazdım . Bulamadım demekki oda benim sorunum ki sordum. Yani boş yaomayi sevmem ama sizin gibiler ah sizin gibiler yok mu .... Neyse

Evet, burayı kullanan oldu mu acaba kargo ve geliş süresi ile ilgili bilgisi olan var mı ? Jant seti düşünüyorum bende.
024009B6-C13C-4E0F-A699-491F27A3D227.png14F6A579-2139-4DA4-BFD2-3CE638AF7F65.pngE9EBF594-4307-4049-9459-FA526830D8BA.png53052DA1-06A2-478F-8F1B-C540A1F174C4.pngValla bazen @Adil ÜNALDI hocamın tutumlarını fazla agresif bulsamda son 2 sayfaya bakarak yukarıda ekran resimlerini aldığım sonuçlara ulaştım.

Geri