Ahmet Salih Özenir Forum Bağımlısı Kayıt 8 Nisan 2010 Mesaj 2.105 Tepki 3.668 Şehir Mersin Bisiklet Merida 17 Ocak 2011 #41 @Faruk ÇUBUKCU Yastık altından felan değil Faruk kardeşim... Sanıyorum bunu kasım veya aralıkta yapmıştım, bir arkadaş gündeme taşımış sağolsun... Memnun oluruz seni burada görmekten, rota derdimiz hiç yok, dağ ova hepsi fazlasıyla... :in:
@Faruk ÇUBUKCU Yastık altından felan değil Faruk kardeşim... Sanıyorum bunu kasım veya aralıkta yapmıştım, bir arkadaş gündeme taşımış sağolsun... Memnun oluruz seni burada görmekten, rota derdimiz hiç yok, dağ ova hepsi fazlasıyla... :in:
Ahmet Salih Özenir Forum Bağımlısı Kayıt 8 Nisan 2010 Mesaj 2.105 Tepki 3.668 Şehir Mersin Bisiklet Merida 17 Ocak 2011 #42 @Mustafa AKAN Sıkı bir rota ama uzun günlerde bir günde yapılabilir. Tabii gerektiğinde çadırla kalıyoruz... :in:
@Mustafa AKAN Sıkı bir rota ama uzun günlerde bir günde yapılabilir. Tabii gerektiğinde çadırla kalıyoruz... :in:
Ahmet Salih Özenir Forum Bağımlısı Kayıt 8 Nisan 2010 Mesaj 2.105 Tepki 3.668 Şehir Mersin Bisiklet Merida 17 Ocak 2011 #43 @GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ Vurun vurun kendiniz yollara... Biz de biraz gezi izleyelim sizin oralardan... Pedalınız güçlü olsun Göksun bey. :in:
@GÖKSUN ÖZKİRİŞCİ Vurun vurun kendiniz yollara... Biz de biraz gezi izleyelim sizin oralardan... Pedalınız güçlü olsun Göksun bey. :in:
Ahmet Salih Özenir Forum Bağımlısı Kayıt 8 Nisan 2010 Mesaj 2.105 Tepki 3.668 Şehir Mersin Bisiklet Merida 17 Ocak 2011 #44 @RECEP İŞLEK Beğendiğinize memnun oldum Recep bey.