Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mersin. Ankara’dan gelen misafirimizle gezinti. 27 11 2010

Scudo
@Orhan Kılıç

Çok teşekkürler... GPA ve peşinden gelen Muğla, Antalya turunuzu doğrusu çok merak ediyorum... :in: Desenize Mersin'de dostlarınız hiç de az değil... Baharda birlikte pedallamak ümidiyle, sağlıcakla kalın Orhan bey...

@osman yalçın

Merhaba Osman Kardeşim, bakarsın bir gün de birlikte gezeriz seninle... Yanlış hatırlamıyorsam, yalnız yaptığın bir turunu okumuş, çok da beğenmiştim. İmkanların ölçüsünde turlarını bizlerle de paylaşırsan, çok memnun olurum. Yolun ve bahtın açık olsun. :in:

Ahmet abi elerine ve pedalına sağlık...Adana yarışı için geldiğim Mersinden mutlu ayrıldığımı belirtmek isterim...Benimle bu rotayı paylaştığınız için sizlere minettarım...

Deniz Gökhan, turdayken seni bayağı andık zerrin ve ahmet abiyle beraber...Belki kulağın çınlamıştır...

Teşekkürler.Saygılarımla...

@heng

İsmail Kardeşim, ne yaptın? Yarışları merak ediyordum bende... Memnun olmana çok sevindim, bu geliş tam süprizdi benim için, zira bilmiyordum Ankara'dan bir bisikletlinin geleceğini. Umarım bir başka gelişinde daha iyi bir program ve rota yaparız... Yolun ve bahtın açık olsun. Mersin'den sevgiler...

@RECEP İŞLEK

Bahçeler, narenciye, festival... Memnun oldum beğenmenize. :in:

@eminozk

Beğendiğinize memnun oldum Emin bey. :in: Adana'ya geleceğim ama zaman belli değil. Size önceden bildiririm, ben de istiyorum tanışmayı... Mersin'den saygı ve sevgiler...

@FerkanFırat74

Haklısınız, hem İsmail Beyle tanıştık ve pedalladık, hem de çok keyifli bir günü paylaştık... :in:

@Ahmet Salih Özenir

Ahmet yarışta 16. olup harcırahı kazanmaya hak kazandık...sonuçlar www.bisiklet.gov.tr üzerinden de görülebilmektedir...

inş başka zamana tekrar yolum düşerse sizinle beraberim...görüşmek dileğiyle....

@heng

Kutlarım seni Kardeşim... Kısmet, memnun oluruz seni Mersin'de görmekten... Yolun açık, başarın bol olsun...

• Beğen
Tepkiler: emre evgin
Ahmet Hocam çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Festivale denk gelmesi daha da zenginleştirmiş. Ağaçlardaki meyveler gerçekten güzel görünüyorlar :) Paylaşım için teşekkür ederiz..

@emre evgin

Bu yıl ilk defa düzenlendi Narenciye Festivali, çokda ilgi gördü. Evet aldık bol bol vitamin... :D

Geri