Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mersin Bisikletli Gezginler, Aladağ’a Bisikletlerimizle Tırmanışımız. 16 02 2011

@Yunus YILMAZ

Çok memnun oluruz gelirsen Yunus, hazır ol tırmanışa... :in:

Scudo
@hanifisari

Hanifi kardeşim, her zaman görmek isteriz seni de yanımızda... :)

@Selim Üsel

Beğendiğiniz için biz de teşekkür ederiz Selim bey, tur gerçekten de gördüğünüz gibiydi... :)

@sadana

Sağol sevgili "sadana" kardeşim, o şeref bana ait... Sanıyorum Mehmet Ali beyi kastettin, selamını söylerim tabii... Turumuzu beğendiğin için çok teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Harika bir tur, o kadar keyfili fotoğraflar ve anlatımlar var ki, bize "harikasınız" demek dışında birşey bırakmıyorsunuz. Elinize, emeğinize sağlık. Katılımcılara tebrikler.

@ulas

Hediye... Benim de beğendiğim, tüm stillerin olduğu güzel bir kareye emek vermişsiniz, teşekkür ederiz Ulaş bey... Ben de size aynı rotayı hediye etmek istiyorum, ne dersiniz?.. :)

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
@Burak ÖZBEK

Beğendiğiniz için teşekkürler Burak bey. Mersin'desiniz anladığım kadarıyla, katılmak ister misiniz turlarımıza?

@Orhan Kılıç

Beğendiğiniz için teşekkür ederiz Orhan bey... Ben "Zirvelerde bayram şekeri" derim, çıkan tadını bilir inişin...

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Bir haftadır yeni bisikletimin sevdasına bu kısımlara bakamıyordum ayaklarınıza fotoğraflayan ellerinize sağlık...

@Ali Osman ALPARSLAN

Herzaman bekleriz Ali bey turlarımıza neşe katacağınıza şüphe yok saygılar bol pedallar.

Geri