Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mersin Bisikletli Gezginler, Kızkalesi gezisi. 22 01 2011

Scudo
@kizak

Teşekkürler Muammer ağabey, her geçen gün artıyor bisikletçileri Mersin'in... Katılım artınca coşku ve neşe de artıyor tabii...

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
Yine sımsıkı bir tur. Deniz var, tarih var, bol fotoğraf var ve hatta portakal da var. Hatta ve hatta karpuz bile...
Sıcak dostluklarla çevrilen pedallar.
Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar.
Katılan herkesi ayrı ayrı ve hep birlikte tebrik ediyorum.
Turlara devam. Buradaki soğuk havayı sizin sıcak fotoğraflarınız ile dengelemeye çalışıyoruz.

@Cem Şentin

Teşekkür ederiz Cem bey, yolumuzda olan antik kentleri ve yapıları görmek bizleri mutlu ediyor... :)

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
@Cem Şentin
:in: :in: :in:

Sevgili Cem kardeşim tarih bilgilerini bizlerle paylaştığın için Ahmet Salih arkadaşımında müsaadesiyle teşekkür ederim.:in:

@Yunus YILMAZ

Beğendiğine çok memnun oldum Yunus, biliyorsun ki yaşadığımız bölge antik Kilikya... Bir deniz gibi düşün, sadece dalgasına dokunduk biz... Daha gezeceğimiz, göreceğimiz o kadar çok bölge var ki... Ve uşalmak çok kolay, bazıları da önünden pekçok kez farketmeden geçtiğimiz yerler maalesef.. :in:

• Beğen
Tepkiler: emre ersoy
@hanifisari

Hanifi biz biliriz o ritm bulma numaralarını... :D Bu benim için bir tecrübe oldu aslında, Konya'lı ironman arkadaşlarımız var, onlarla bisiklet sürersem nasıl olabileceğini görmüş oldum sayende... :D

• Beğen
@Hakan Eşme

Ancak bu defa ki portakalllar çantadan... Biz teşekkür ederiz Hakan bey güzel yorumunuz ve desteğiniz için...

• Beğen
@Gökhan TESKİ

Sağol Gökhan, beğendiğin için biz teşekkür ederiz. 280... Neyse ki evi Adana'da Hanifi beyin, yoksa daha gidecekti, maşaallah... :in:

@kizak

Biz teşekkür ederiz Muammer ağabey, ne demek müsaade, çok memnun oldum... :in:

@Ahmet Salih Özenir

Çok geçmiş olsun abi. Buradaki cevap biraz geç oldu ama zaten daha önce iletmiştim geçmiş olsun dileklerimi. :)

Geri