İstanbul - Ayvalık (14 -19 Ekim 2011) başlığı altında paylaştığım fotoğrafların linkleri nedense (sanırım yüklediğim site ile ilgili) çalışmamakta ve turumuzun fotoğrafları görünmemekte. Mesaj düzenlemenin belli bir süreden sonra yapılamaması nedeniyle linkleri düzeltemedim. Bu konuda nasıl bir yardım alabilirim? Mesajımın düzeltilmiş linklerle olan halinin mevcut mesajımda yayımlanması mümkün müdür? Değilse aynı başlık altına tekrar mı yazmam gerekiyor? (tekrar yazmam konunun sürekliliğini olumsuz yönde etkileyecektir)
Yeri gelmişken; mesaj düzenlemenin süre kısıtlamasız olarak serbest olması hem forumda aynı şeylerin tekrar tekrar yazılmasının önüne geçecek, hemde mesajlarımızı düzeltme yönünde bizleri ve moderatörleri bu şekilde rahatlatacaktır.
İlginize çok teşekkür ederim. Başlık altına yeni bir mesaj yazmak istemiyorum, konunun sürekliliği ve bütünlüğünü bozmamak açısından. Mevcut mesajlarımın aynısını yenilenmiş linklerle hazırladım. Size nasıl ulaştırabilirim? Henüz özel mesaj atamıyorum. Bu yüzden imzanızda yer alan, gmail uzantılı adresinize, mevcut başlıkta yazdığım mesajların düzeltilmiş ve linkli halini e-posta ile yolladım.
Ben gidiş ve dönüş için iki ayrı mesaj yazmıştım. Gidiş olan 1. sayfanın sonundaki mesaj. Başlığında gidiş yazar. Dönüş olan ise 2. sayfanın ilk mesajı. Başlığında dönüş yazar. Siz iki mesajıda tek mesajda yayınlamışsınız. Onu düzeltmenizi rica edeceğim.
1. sayfanın son mesajı olan ve başlığı gidiş yazan mesajım yenilenmiş linkleri ile şu şekilde; ve 2. sayfanın ilk mesajı olan ve başlığında dönüş yazan mesajımın linklerinin düzeltmiş hali ise şu şekilde; iki bölüme ayırmıştım mailimde. Bu cümleleri de silerseniz tam olacak.
Aslında bu düzeltmeler bize açık olsa da sizde, bizde bu zahmetten ve zaman kaybından kurtulsak. Başlık düzeltmesinin kapalı olması nedeniyle sizde bende saatlerdir boş yere uğraşıyoruz. Size tekrar mail atıyorum.