Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Metro turizm ile bisiklet taşımak (tavsiye etmiyorum)

Scudo
açıkcası alacaksın bir katlanır ne şöförle ne muavinle uğraşacaksın at çantana rahatça götüreceksin ahhhh ahhhh 2018 de bisiklet camiası olarak uğraştıgımız,konuştugumuz konuları gördükçe üzülüyorum

En güzel çare...

sil.jpg

Kamil Koç son 5 yılda iyice bozdu hizmet kalitesini. Metro zaten bozuktu.

nazilliden izmire 10 tlye goturdu bisiklet icin birde ne verirsen ver diyordu sofor bende cikarttim on verdim helallik istedim sorun yok dedi ve de baska hicbir turizm sirketi de kabul etmedi edenlerde 50 tl kimisi kimisi daha farkli rakamalardan bahsediyorlardi bu bisiklet neden hep bole sorun turizm sirketleri icin anlamiyorum yazik

@Fatih Yasin Söndüren yani hocam en kötü bisiklet 20 kg oluyor,20 kg neki otobüs için hadi bunun için ekstra ücret iste verelim paşa paşa ama götür bisikletimizi,bisiklet camiasına ilgi gösteren bir firma olursa bisiklet camiasından müşteri toplar en azından

Üniversiteden dolayı birkaç otobüs şirketini denedim. Genel olarak pamukkale kullandım zam yaptıkça başka şirketlere yöneldim ama hizmet kötü ve şu saatte kalkar bu saatte burada olur demeleri hiçbir zaman tutmadı. Hizmet ve saat konusunda pamukkale gerçekten çok iyi. Zamanında yanımda bisiklet yokken şoföre sordum abi bisiklet alıyor musunuz diye adam hemen nerede getir koyalım dedi. Otobüs ile bisiklet taşıyanlar bence şansını bir de pamukkale ile denesin. O yok ise anadolu, ikisi de aynı merkeze bağlı zaten. Konuştuğum şoför hatta tur bisikletlerini aldığını söylemişti yüklü halde bazen biniyorlar dedi. Bizim düz bisikletleri hayli hayli alırlar diye düşünüyorum. Almazsa da müşteri hizmetlerini arayın gerçekten ilgileniyorlar. Bir kere bavulum ıslanmıştı içine geçmemiş diye sallamadım, sonraki yolculuğumda kıyafetlerim baya ıslak çıktı gene nereden geldiyse artık o su. Müşteri hizmetlerine bildirdim o zamandan sonra kıyafetlerim ıslanmadı ve bu durumu iki kere yaşamamdan ötürü iki adet bileti yarı fiyatına aldım

• Beğen
Tepkiler: burcinaktas
Metro ile ben de 2 defa problem yaşadım. Bisikletimi almayarak şoförler benden haraç istedi. İtiraf edince yolcu haklarından bahsedince olay iyice büyüdü şoförle atıştık metro'nun tümü alayı mafya bozuntusu... Ben de kesinlikle metroyu tavsiye etmiyorum. Bir daha da asla binmem metroya...

Gençler bir yere metroyla gidecekseniz atlayin bisikletinize daha guvenli ve huzurlu gidersiniz sene olmus 2019 ve hala daha metro mevzusu konusuluyor yapmayin kamilkoca da guvenmeyin karadeniz firmalarindan biletinizi almadan muavini arayin boyle boyle bak sorun olmasin simdiden soyluyorum deyin hani zaten problem olmaz ama yine cepte kalsin onun disinda haracinizi hazir etseniz iyi edersiniz burdan sahil seyahate ve luks karadeniz turizme sevgi ve saygilarimi yolluyorum

Şöle bi olay vardı konuyu görünce aklıma geldi:
(link)
:koptum::koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: H.T
@thieft3000 bahsettiğiniz olay forumda da konuşulmuştu ve konu yöneticiler tarafından kapatılmıştı, zira konu komik olmasından ziyade utanç verici ve iğrenç, komik bulmanız ilginç!

@Anonim
eskiden erken kalkan yönetici ya konu kilitliyordu ya da ''bam''lıyordu. bence herkesin özgürce tartışıp (hakaret,küfür,cinsiyetçilik,türcülük,ırkçılık vs yapmadan) eteğindeki taşı dökmesine sonuna kadar müdahalede bulunulmamalı yönetim tarafından. saygılar ,iyi forumlar

@Anonim
Konuyu hatırlıyorum kapatıldığını bilmiyordum, lakin farklı bir konuda olsa aynı firmadan bahsediliyor burda da. Trajikomik diyeyim bana aynı zamanda komikte geldi çünkü. Bilmeyen arkadaşlarıda aydınlatmış olmak maksatlı benimkisi

Geri