Üniversiteden dolayı birkaç otobüs şirketini denedim. Genel olarak pamukkale kullandım zam yaptıkça başka şirketlere yöneldim ama hizmet kötü ve şu saatte kalkar bu saatte burada olur demeleri hiçbir zaman tutmadı. Hizmet ve saat konusunda pamukkale gerçekten çok iyi. Zamanında yanımda bisiklet yokken şoföre sordum abi bisiklet alıyor musunuz diye adam hemen nerede getir koyalım dedi. Otobüs ile bisiklet taşıyanlar bence şansını bir de pamukkale ile denesin. O yok ise anadolu, ikisi de aynı merkeze bağlı zaten. Konuştuğum şoför hatta tur bisikletlerini aldığını söylemişti yüklü halde bazen biniyorlar dedi. Bizim düz bisikletleri hayli hayli alırlar diye düşünüyorum. Almazsa da müşteri hizmetlerini arayın gerçekten ilgileniyorlar. Bir kere bavulum ıslanmıştı içine geçmemiş diye sallamadım, sonraki yolculuğumda kıyafetlerim baya ıslak çıktı gene nereden geldiyse artık o su. Müşteri hizmetlerine bildirdim o zamandan sonra kıyafetlerim ıslanmadı ve bu durumu iki kere yaşamamdan ötürü iki adet bileti yarı fiyatına aldım