tırt kaptan
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 627
Daha dün Serkan ve Tolgayla aynı muhabbeti yaptık... Malumunuz bizim Serkan ( Taşdelen ) yolların kurdu oldu Kamil Koç'tan bir muavin bagaj parası istemeye kalkmış, bizimki adamı imha etmiş... ( bi daha yanına uğrayamamış utancından ) Aslında firmalar ve muavilerle de biraz empati yaparsak daha iyi olur diye düşünüyorum. Firmalarda sürekli muavin değiştiği için hepsine bu konuda bilgi vermek çok zor. Muavinler ise saatlerce yollarda üç kuruş para için hizmet veriyorlar. Adam günlerce uykusuz kalıyor ve feleğini şaşırıyor.
Bu durumda yapılacak en güzel şeyi Serkan yapmış. Kamil Koç firmasının bisiklet konusunda verdiği destek yazısını bilgisayar çıktısı olarak yanında taşıyor . Bıt bıt eden olursa çıkarıp gösteriyor.
Burada ben Kamil Koç firmasını gerçekten çok takdir ediyorum. Adamlar verdiği sözün arkasında duruyorlar ve bisikletçilere yardım ediyorlar. Bence Bu firmaya bir kaç teşekkür mesajı göndersek onları daha da motive edebiliriz. Amacımız yargılamak değil de düzeltmek olursa bir şeyler elde edebiliriz diye düşünüyorum...
Bu durumda yapılacak en güzel şeyi Serkan yapmış. Kamil Koç firmasının bisiklet konusunda verdiği destek yazısını bilgisayar çıktısı olarak yanında taşıyor . Bıt bıt eden olursa çıkarıp gösteriyor.
Burada ben Kamil Koç firmasını gerçekten çok takdir ediyorum. Adamlar verdiği sözün arkasında duruyorlar ve bisikletçilere yardım ediyorlar. Bence Bu firmaya bir kaç teşekkür mesajı göndersek onları daha da motive edebiliriz. Amacımız yargılamak değil de düzeltmek olursa bir şeyler elde edebiliriz diye düşünüyorum...