Scudo Sports

Metro turizmin yaptıkları!

Daha dün Serkan ve Tolgayla aynı muhabbeti yaptık... Malumunuz bizim Serkan ( Taşdelen ) yolların kurdu oldu ;) Kamil Koç'tan bir muavin bagaj parası istemeye kalkmış, bizimki adamı imha etmiş... ( bi daha yanına uğrayamamış utancından ) Aslında firmalar ve muavilerle de biraz empati yaparsak daha iyi olur diye düşünüyorum. Firmalarda sürekli muavin değiştiği için hepsine bu konuda bilgi vermek çok zor. Muavinler ise saatlerce yollarda üç kuruş para için hizmet veriyorlar. Adam günlerce uykusuz kalıyor ve feleğini şaşırıyor.
Bu durumda yapılacak en güzel şeyi Serkan yapmış. Kamil Koç firmasının bisiklet konusunda verdiği destek yazısını bilgisayar çıktısı olarak yanında taşıyor . Bıt bıt eden olursa çıkarıp gösteriyor.
Burada ben Kamil Koç firmasını gerçekten çok takdir ediyorum. Adamlar verdiği sözün arkasında duruyorlar ve bisikletçilere yardım ediyorlar. Bence Bu firmaya bir kaç teşekkür mesajı göndersek onları daha da motive edebiliriz. Amacımız yargılamak değil de düzeltmek olursa bir şeyler elde edebiliriz diye düşünüyorum...

Scudo
Aslında çok güzel bi düşünce. Ama benim bi tavsiyem olacak. Şöyle hemen hemen tüm Türkiye de ağları olan geniş hizmeti olan bir otobüs firması ile anlaşma yapılabilir. Sadece Kamil KOÇ ile sınırlı kalmamalı diye düşünüyorum. Bunu aslında yaşama aktarabilirsek ve Dünyada bisiklet sporunda büyük gelişme gösteren bir ülke olarak çok daha iyi yerlere gelebiliriz. Mesela bu durumu ulusoy metro kanberoğlu vs adını sayamadığım bir kaç firmaya daha bunu yönetim bölümüne ileterek en azından bu konuda bi düşünmelerini sağlamak sizce nasıl olur.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

hemen hemen bisikletli tum yolculuklarimi metroyla yaptim.boyle bi sorunla hic karsilasmadim.bisikleti koliye koymadim muavine herseyi sokuluyo dedigimde hic sesi cıkmıyo.bikeresinde izmitten orduya donerken ulusoydan bilet aldim.sofor bisikleti gorunce diger yolcularin valizi cizilio kolisiz alamam dedi.bende yolcuyum bende para verdim ya benim bisikletim cizilirse neolcak dedim.ayrica benim 15 kg yuk tasima kapasitem var bisiklet 10 kg 5 kg daha hakkim var 5 kiloluk bi tas koyacam dedim sesi bile cıkmadi pasalar gibi aldi.daha sonra muavin yanima gelip gonlumu aliyodu.

@Soner Sarıhan

az bile!
"Benim arabam değil mi! alrım istediğim parayı!" diyen birisine rastlarsam yapacagım ilk iş adamın kafasını bisikletimle dağıtmak olur. Bisiklet benim değil mi, istediğimi yaparım.. :boese157:

@MaNiaC_oF_BiKe

Kimseden cevap gelmedi. Sanırım saçma bi fikirdi. Herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

@MaNiaC_oF_BiKe

Bu dediğin olabilir ama şuan için biraz kısıtlı bir imkan çünkü şimdi bisiklet kapasitenin ve taşıma ihtiyacının kısmen az olduğu zamanlardayız yani sektördaha o kadar büyümedi bu sebeple sesimizi duyurmakdaha zor oluyor...

Ama denenebilir...

Bu arada arkadaşlar sizlere bir tavsiye dünyalar para verip aldığımız bisikletlerimizi az paraya kıyıp (80-90€) birer bisiklet çantası alırsanız kim olursa olsun bildiğimiz çanta ve valiz sınıfına girdiği için hayır diyemez...

Örneğin Ulusoy Varan ve Boss firmaları bisikletnizi ne kadar lastiklerinizi söksenizde kabuletmezler... Ama çantanın içinde olunca gayette güzel taşıyorlar... Bunun sebebi bagajları 2 katlı basık olduğundan itiraz ediyorlar fakat çantada olunca üstüne bide kırılır etkiketiyle üst rafta yan yatırıp mis gibi taşıyorlar... Bizzat denenmiştir...

kamil koc'a tesekkur mail'i attım ve bisiklet sporuna gonul veren insanlara yaptıkları bu hizmeti surdurdukleri surece forum ve kişisel cevrelerimiz aracılıgıyla onları tavsiye edecegimizi duyurdum ki bu hizmetleri devam etsin.

sevgili bisiklet dostları ilk yazımda eksik yazdıgım olayda bisikletim sökülmüş ve kolilenmişti ayrıca muavine 20 bin in üstüne 10 daha kor bir koltuk daha alırım ayrıca sonuşta siz metro firmasına baglı bir araçsın dememe yetkiliyi devreye sokup şikayet etmeme ragmen ona bile diklendi. antalyadan ankaraya dönerkende yine kolili olmasına ve bağaj boş olmasına ragmen bir benim bisiklet kolisi bağajı dolduruyormuş ayrıca alanya ve manavgat yarışı için ankaradan ve istanbuldan bir sürü yarışcı gelecek metro turizmle gelseler sporculardandamı yük parası isticeksiniz dememe ragmen yetkili kişiyse firma prosödürü oldugunu söyledi . yetkiliye 15 bin istiyorsun ama üstüne 5 bin daha kor karkoyla evimin kapısına kadar gönderme imkanım var ama biletli yolcuyum bileti yakar o parayı vermem deyince zorla ikna oldular . bundan sonra kamil koçla gidecegim sorunumu paylaşan herkese teşekkür ederim

arkadaşlar ben de kamil koç a teşekkür ettim bu hizmetlerinin devam etmesini istediğimizi söyledim ve hepimizin adına teşekkür ettim cevap aşağıda
Sayın HASAN ALPER ,
Öncelikle; seyahatlerinizde firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, hassasiyetiniz için de ayrıca mutlu olduğumuzu bildiriyoruz.Seyahatinizle ilgili tespitlerinize istinaden personelimize teşekkür yazısı iletileceğini ve bu gibi teşekkürlerin çalışanlarımızın motivasyonunu arttırdığına bizzat şahit olduğumuzu ayrıca belirtmek istiyoruz.
Bizler tüm yolcularımızın lehine, güvenli ve kaliteli hizmet verebilmek, firmayı da geleceğe sağlıklı bir biçimde taşıyabilmek adına ne gerekiyorsa yaptığımızın bilinmesini isteriz. Tüm mesleklerde olduğu gibi karayolu ile yolcu taşımacılığında da başarının tüketiciye ve haklarına saygı göstermekle mümkün olduğu inancındayız.
Yolcularımıza saygılı yaklaşımımızı, öncelikle sosyal bir sorumluluk olarak addediyoruz. Ayrıca, ülkemizin ilk otobüs firması olmamız dolayısıyla sektörde öncü olma sorumluluğunu taşıdığımıza ve bu yolda benimsediğimiz felsefenin sektörde faaliyet gösteren diğer firmalara da örnek teşkil edeceğine inanıyoruz.
Her yolcumuzun fikir ve eleştirilerinin son derece değerli olduğunu hatırlatarak, yolculuklarınızda bizi tercih ettiğiniz için tekrar teşekkür ederiz. Saygılarımızla.
Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.Yolcu İlişkileri Merkezi

http://img512.imageshack.us/img512/6325/attid0c0b1d6au9.jpg

Diğer firmalarda o an muhatap olduğunuz kişinin insiyatifine kalıyor bisikletinizi bagaja ücretsiz hatta bazen parasını vererek bile alınması... ama 2005'den bir haber olsa da hala gecerli olan bu uygulamayla bir bisikletli olarak sorun yaşamayacak olmak güzel bir şey. Serkan gibi çıktılarını yanınızda bulundurmanız daha iyi olur. Ayrıca: Başka birşey olsa amma reklam yaptınız derdim ama herşey ortada bence daha fazlasını hakkediyorlar, buna rağmen web sitelerinde konuyla ilgili hiçbir yazı bulamadım. Firma olarak bu konuda destek verdiğini belirten başka firmalar varsa onları da bilmemiz çok güzel olur.

Geri