Ah ah içimiz gidiyor ama yapılabilecek bir şey yok belediyeye şikayet mail i atıyorum. Metro ve izban aş, bir şirkettir kararlerını kendi alır ve bisikletiniz yolcu güvenliği için tehlikelidir ayrıva araçlara zarar verme ihtimali vardır diye dönüş yapıyorlar.
Kusura bakmayın tekrar birşey sormak istiyorum. Peki bu ücretsiz olduğu saatlerde metroya binerken ek ücret isterler ise nasıl itiraz edeceğiz? Ben istanbuldaki her görevlinin bu konu hakkında bilgilendirildiğini pek düşünemiyorum işini haddinden fazla iyi yapmaya çalışan arkadaşlara nasıl ifade edicez bu durumu? Resmi sayfalarda varmıdır acaba?
@D.Mustafa
Katlanır bisiklet ile ilgili duyumum geçen seneden kalma abi, bir dönem bende araştırmıştım, vidyolar, şikayet yazılarını incelemiştim. Bir vidyoda katlanır bisiklet sahibi arkadaş söylüyordu ama ben keain bir bilgi diyemem.
Bisiklet almaya gidiyorum şu anda Ankara ego otobüsü şoförü küçük çocuk bisikleti ve çocuk arabasının serbest olduğunu fakat yetişkin bisikletinin yasak oldugunu söyledi. Resmi bur karar yada yazi varmi acaba
Arkadaşlar ne kadar kural kanun gelmiş olsada, burası türkiye bizim ülkemizde bisiklet ile toplu taşıma aracına bineni dövecekler neredeyse maalesef dediğim gibi biz türkiyedeyiz burası türkiye
Ankara için Ego otobüs şoförünün keyfine bağlı bisiklet alip almamasi ama eğer uğraşmak isterseniz şoförün yaninda Alo 153 u arayıp konuşabilirsiniz o zaman onay veriyorlar. Metro güvenliği benim kartımı turnikeden basip beni düz yoldan gönderdi. Metroda sorun yok
Selamun Aleyküm. Acıbadem Metrodan Pendik Metro durağına hiçbir sorun yaşamadan geçtim. Pendikten Fatihe Metro ile aktarmalı giderken de bisikletli giden kişilere de rastladım.
Sonuç: Metrodan rahatlıkla bisikletli seyehat yapabilirsiniz. (Anadolu ve Avrupa yakası geçişleri için konuşuyorum.)