Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Meyhane'ye bisikletle gidenler :)

Scudo
@BerkEvren haha çok iyiymiş :)

@hasanhoznur link atamam çünkü internetten almadım. Antalya bit pazarından aldım :9 miller bira markasını eşantiyon olarak zamanında dağıttığı bir silindir bira soğut tutucu çantadan bahsediyorum. bit pazarından 1 liraya alındı yani :9 piyasada bulunan bir şey olduğunu sanmıyorum. çünkü eşantiyon yasaklandı biliyorsunuz.

@hasanhoznur

şu linkteki gibi bir çantam var yani sadece miller eşantiyonu olarak;

(link)

@enrique beklenen konuların adamı burada. konu ayağınıza geldi.

@Ilter Elmas bisiklet her yaşta hayatımızın bir parçası olmalı şiarı için bize ilham kaynağı olacak bir yaşam örneği verdin bize teşekkür ederiz. yaşlanınca da destek aracı olarak kullanabiliriz bisikletlerimizi ...

En son plaj da bisiklet sürdüğümde aktarıcı ayarları bozulmuştu bi daha tövbe ettim..

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@07yusuf yok bunlardan bahsetmiyorum :9 üstte bir mesajımda konuyla ilgili link attım bulabilirseniz oraya bakın :)

@rknsycck
Aynı görevi görüyor sonuçta. Algida'nın da bi ara dondurma için verdiği kırmızı bir çanta vardı. Hepsi aynı işi yapıyor. Isı yalıtımı.

@07yusuf ama benim çantam silindir ve bir yol yarış bisiklet ile bile rahat kullanılabiliyor :) dört bira alıyor. örnek:

(link)!

Alkol alınca çok deli sürmeye başlıyorum. Sürüş bittiğinde yaptığım hataları ve aldığım riskleri fark ediyorum, sonra da pişman oluyorum. Çünkü o kafayla cidden ölebilirim bile belki. Gerçekten deli gibi sürdüğüm oluyor. Olur olmaz sollamalar falan yapıyorum. O yüzden de alkollü halde trafiğe pek çıkmamaya çalışıyorum ya da alkol alsam da olabildiğince ağır ağır gidiyorum.

Valla üstat kimseye iyi örnek olmak zorunda değiliz orası doğru ama canımdan olmak da istemiyorum :)

• Beğen
@Birhan K. alkollü araba kullanıp insan öldüren yada ölümlü kaza yapma ihtimali olan kesim büyük oranla araba kullananlardır için rahat olsun :) bisiklet kullanırken alkol almanın tek sakıncası olabilir kendini öldürürsün :) araba kullananlardan daha iyi durumdayız açık bir şekilde. öte yandan elbette aptal değiliz :) iki bira içtik diye aptalca bisiklete binmiyoruz sizde bende enimin bundan :) alkollüyken bile bizim için en büyük tehlike hiç alkol almamış hanzolardır bu konuda sanıyorum ki herkes hem fikir olur.

vicdanım ve içim rahattır benim. örnek olmak zorunda falanda değiliz topluma. ;) kötülüklerin anası alkol değil sistemdir.

Ben dengeyi çabuk kaybediyorum bisiklet süremezdim herhalde ama manyak bir zevk olur kesin :) Bu arada alkollü bisiklet sürmek doğru değil. Geçen bir haberde alkollü adam yaya arabaya çarpmıştı. DÜşün yaya bile arabaya çarpıyorsa bisiklet neler yapar :)

Çok pahalı içki:(
Bir viski içeyim diyorum,yanaşamıyorum..Bir birayı zor alıyoruz:(

@rknsycck
Pedaldaş bu ısrar neden?
İçersen iç
Gidersen git
Bizden onay almak istiyor gibi bir halin var.
Yukarıdaki sözleri motosiklet ve otomobil sürücüleri de söylüyor..
Alkol varsa el arabası olsa kullanmak yanlış..
Gerisi lafı güzaf..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
Amsterdamdan selamlar bisiklet bira heineken ulkesinden ozel yukardaki resimde oldugu gibi masa Da icip bisiklet pedallayanlar cok kafalar harbi bakiyorum onlara imrendim tek sey bisiklet sevgileri

• Beğen
@h.kozan
İste bunun keyfi daha başkadır :harika:

• Beğen
Merhaba herkese. Uzun zaman sonra Antalya'da havaların ancak biraz serinlemesiyle bir meyhane muhabbeti yapabildik. Tabi ki bisikletimle gittim yine. Dönüşüm gecenin biriydi ve meyhaneden evime dönerken yolum üzerinde çok tenha yollar mevcuttu. Açtım ışıklarımı bastım pedala ve harika bir sürüşle yaklaşık gidiş dönüş 20 km yol yaparak eve döndüm. Herkese bol mey bol muhabbet.

Dosyalar

• WhatsApp Image 2017-10-07 at 01.17.04 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2017-10-07 at 01.17.04 (1).jpeg
    25,5 KB · Okunma: 134
  • WhatsApp Image 2017-10-07 at 01.17.04 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2017-10-07 at 01.17.04 (2).jpeg
    27,6 KB · Okunma: 128
  • WhatsApp Image 2017-10-07 at 01.17.04.jpeg
    WhatsApp Image 2017-10-07 at 01.17.04.jpeg
    105,6 KB · Okunma: 136
Tum buyuk turlarda etap kazanan takimlar aksamina sampanya ve bira ile kutlama yaparlar.Ertesi sabah da yarisa devam.Alkol de hayatin bir tadi! Herhalde bizden daha az biliyor degillerdir.Tek sarti var kararini bileceksin..Fazla hamur bile zararliyken alkol nasil olmasin.Ben sahsen uzun bir surusten sonra buz gibi bir biranin yerini hicbirseye degismem ama kimseye de al ic demem..Icen icsin icmeyen de icmeyin demesin :)Drink responsibly!!
59765f98c219eafb91ef8973931856c3.jpg

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri