Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mezar ziyareti

Mezar Ziyareti

• Gittim

• Gitmedim

• Ailemle Gittim

• Toplam katılım
    56
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Peygamberimizin(sav) güzel ahlakını almaya çalışan adam;karşısındaki kim olursa olsun hoş görür,bilmiyorsa doğrusunu sabırla, tatlı dille anlatır.Hoşgörür ,yapıcıdır,temel hak ve hürriyetlere saygılıdır.Hak ve hakikate çağırırken kılı kırk yarar.Karşısındakini incitmez.
Bir de bizdekilere bak.Yok sen şusun yok busun,benden değilsen patetes dinindensin mantığı .Müslüman adam herkesten dikkatli ,özenli ve akıllı olacak,olmalı.Dikkat edin arkadaşlar.
Hele ki karşınızdaki Müslüman kardeşinize daha da özen göstermelisiniz.

Scudo
Sakin sakin iki hafta önce gittim, hatta gittik. Tandemle, kız arkadaşımla gittik. Bizimki biraz peyzaj kaygılı, annem tembihledi, otları yol, gülü buda ve sula diye. Yaptık, güzel oldu. Ölümle yüzleştik, babamla dedemi hatırladım. Yanlarındaki boş mezarlara baktık, düşünmek istemedik ve döndük.

@ahlaksız elealem hakkında bilgin yok fikrinde olmasın bi zahmet hiç sevmem isim verilmeden ortaya laf sokulmasını birisine bişey sölerken isim vererek konuş ki kime gittiği bilinsin bu da yeni moda gelen geçen ortaya sallıyor ne alıntı yapan var ne isim veren bilmem ne konuyla alakasız yere kafirliğini ilan edersen tahrik olurum bir zahmet ayrıca herkesi inançlı çıkardığımı da nerden çıkardın bu ne saçmalık ayrıca izmirde senin gibiler var full + full hemde saygısız çıkıntıları da cabası işin ilginç tarafı kafir çıkınca da karşıma şaşırıyormuşum muhahaha çok şaşırdım sorma ne olur şaşkınlığımı al benden hahahahaha ne günlere kaldık yaa elealem hakkında bir halt bilmez kalkar racon keser kafasına göre

@historiyst hocam akıllının biri ortaya taş atınca böle oluyor yani hiç sevmediğim şey tartışmak illa kaşınıyorlar birisi bir yerden çıkıntılık yapacak sanki adama soran var dinin ne diye muhalefet olsun da nasıl olursan ol kafası

@historiyst @Fatih Yasin Söndüren @ahlaksız @Kuzey Ege Neden çoğu başlık altında tartışma var?

ahlaksız konuyu değiştireceksek sana soracak olduğum soru seni ateiste iten şey ne islamda neyi beğenemedin gerçi sen Allah olmadığını kabul ediyorsun. Allah yoktur diyorsun o zaman soruyorum sana bigbang gerçekleşip dünya olduğu zaman insanlar nasıl yoktan var oldu. İnsanlar var olmadan önce ay buraya daha yakında her an volkanlar patlıyordu şimşekler çakıyordu yeryüzüne bunu senin kendi ateistliğinle anlatır mısın. İnsanın yaşamasına imkan olmayan bu dünya nasıl böyle süper yaşanacak hale geldi kısacası...

kuzey ege big bang teorisini ispatla açıkçası bizim ispatımız var senin Allahı yok etmeye ispatın varsa buyur seni de dinleyelim

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
@JusTiMe sevgili dostum, yaraticiyi inkar ettigim gorusune nasil vardiniz?

• Beğen
Tepkiler: trabzonlu ozan
Her inançsıza karşı "o zaman Big Bang teorisini kanıtla" yazılması bana komik geliyor. Adam fizik profesörü mü? Ya da inançsızlığın tek temeli fizik ya da benzeri pozitif bilimler mi?

ahlaksız'a gösterilen tepkiyi yersiz ve aşırı buldum. Mesela şimdi inançsız biri olarak bu başlığa dalıp "İnançlıysan inancını kendine sakla, sana inancını soran olmadı sadece mezara gittin mi gitmedin mi onu sorduk. Beni neden tahrik ediyorsun" yazsa ne düşünürsünüz? İşte ben de aynen onu düşündüm.

@Kuzey Ege Soyleyin hangisi gercek islam? Soyleyin kime inanalim?
Menzil tarikati
Gulen tarikati
Mevlevilik
Akp dini
Isid
Alevilik
Sunnilik
Şaafilik
Naksibendilik
Suleymancilar
Ve daha niceleri... bunları ben yazdım doğru ya
Bunları söylemedeki amacımı anlayamadım da ondan yazdım sana

@ahlaksız Başka şeyler söylenmesinden korkuyorsan diyeceğim olmaz tabi

@Birhan K. 1 tane örneğe mi takıldın fizikle bile Allahı ispat edebilirim ne de olsa ben inançsızlara soruyorum bu basit şeyi bana açıklayabilirler mi? Hristiyanların kabul ettiği 1 şeyi üstelik sadece biz değil yani Allah her alanda açıklanabilecek yüce 1 varlıktır sonuçta... Konumu değiştiriyor ona acıyorsan sen daha acınası haldesindir derim. Bende konumu değiştiriyorsa ben böyle konumu değiştiririm bu sana kalmış değil!

@JusTiMe

Gerek internette gerekse sosyal yaşamda hiç kimseyle din/inanç tartışmamak gibi bir prensibim var ve bunu olabildiğince az esnetmeye gayret ediyorum. O yüzden bu tartışmayı sürdürmeyeceğim.

Benim için bu tartışmalar lise yıllarımda başladı, üniversite yıllarımda sona erdi.

Kimseye de bir şeyin varlığını ya da yokluğunu ispatlamak zorunda değilim - siz de aynı şekilde, zorunda değilsiniz. O yüzden bu agresif tutumunuzdan vazgeçmenizi ve "tebliğ" çabanızı bırakmanızı, inancınızı kendi içinizde yaşamanızı öneririm.

@Birhan K. Yaşantımıza burnunu sokanlar sayfa 1de "inançsızım" diyendir hatırlatırım. Bizde tebliğ etmek esastır. Dinimiz yayıldıkça güzelleşir. Müslüman kendini değil başkalarını düşünen dindir. Kısacası dinimiz kendi içimizde değil herkesle yaşamamızı emretmiştir. Birlikte 1 bütünüz...

@ahlaksız Site kurallarında 6.maddeye göre kuralları ihlal etmiş kişiler var tabi. Başka maddelerinde ihlali varmış gibi de görünüyor

Uzun yazacaktim ama neyse :rolleyes:.

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
@Birhan K. Yorum tamamıyla benim konuma aykırı arkadaş böyle 1 yorumu yaparak benim konumu işgal ediyor. Huzurumu bozuyor son yorumumu hatırlatırım başkalarını düşünürüz biz kendimizi değil. Hele böyle inançsız insan gelip kendini belli ederse daha beter huzurumuz bozulur yazmak zorunda mıydı bunları
@CmlCLK Siz anca kendinizi düşünürsünüz başkaları ne olmuş umrumda değil dersiniz yaz yazabildiğin kadar kim tutacak seni anca böyle gelip kendinizi belli edip daha da beter huzurumuzu bozarsınız!

@JusTiMe
Yayildikca guzellesir demissiniz. Ben de diyorum ki ortadogu neden bu kadar guzel ve huzurlu diye :D

@JusTiMe
Yayildikca guzellesir demissiniz. Ben de diyorum ki ortadogu neden bu kadar guzel ve huzurlu diye :D

@Birhan K. @CmlCLK @Kuzey Ege Camide en başlarda bize öğretilen kafirun diye sure vardır. Bu surede en son cümle şudur.
Sizin dîniniz size, benim dînim de bana. Bu konuya uyarlayacaksak sizin yorumlarınız size bizim konumuz bize kaybolun gidin konumdan

@JusTiMe

Oncesinde iyi dilek falan, arkasindan yerme, asagilama, susturma hareketleri. Sizi anlayamiyorum ve anlamaya calismaktan cayiyorum. Size ikilemlerinizle mutluluklar dilerim. Engelleyin beni.

@JusTiMe kardesim bosver ben yazmiyorum artik bu konuyla alakali nerde bi islam mubabbeti donse veya islam namina guzel bir paylasim yapilsa orda inanmayanlar inananlardan cok girip yorum da bulunuyorlar baslik ne konuda konusulanlar ne sanal alemden de kimsenin dusuncesini degistiremezsin kolay kolay yutubda da durum boyle elemanin birisi bir video paylasir peygamber efendimizle alakali altinda dinsiz vari cehennem odunluk yorumlar dolar tasar bende biseyi anlamiyorum sana hitap etmeyen bir konu da video da maden inanmiyorsun senin ne isin var konuyu comakliyorsun bos bos gereksiz yere amacsiz yere insanlari tahrik edip iclerindeki seytanin kankasi olup islam dusmanligi yapmak baska bi halt yedikleri yok ulkemizdeki genel durum bu malesef haydi hayirli gunler baska konu da gorusmek uzere :)

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri