Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Midilli (Lesvos) Adası Türk - Yunan Bisiklet Turu 1 ve 2. gün

Scudo
@emin demirpolat

Sevgili Emin
İçten duygularını buradan paylaştığın için çok teşekkür ediyorum. Dostluk adına kurduğun cümleler ise çok hoş.Çok çok teşekkürler

elinize,ayağınıza,yüreğinize sağlık..
böyle güzellikleri gördükçe iyi ki diyorum başladım bu spora :)
sizler sayesinde hevesim, hırsım, sevgim artıyor, teşekkür ederim!
inşallah bir gün ben de böyle organizasyonlarda yer alırım, böyle güzellikleri yaşama şansı elde ederim.. paylaşımınız için çok teşekkürler..

@Tamer Çetiner

Sevgili Tamer
Organizasyonun bürokrasisini tam olarak bilemiyorum. Bürokratik işlemler İzmir Bisiklet Derneği yöneticileri ve üyeleri tarafından halledildi. Buradan bir defa daha karşılıksız verdikleri emek için teşekkürlerimi iletiyorum verdi. Gürcan YILMAZ sorulara cevap olacak şeyler yazmış aşağıda.Daha detaylı bilgi için Gürcan'a ulaşmanı öneriyorum.
Tur 16 ile 19 mayıs tarihlerindeydi.
Adada gördüğümüz yakınlığın tamamiyle ortak kültürel geçmişimizden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Etle tırnak olmuşuz ikibin yıldır. Buna bisikletin hemen hemen her kültürde ve her toplumda oluşturduğu sempatiyi de eklemek gerek.
Yani bize karşı kültürel nedenlerden dolayı candan olduklarını düşünüyorum. Bisikletli bize ise, bu candan ilgi katmerleniyor sadece. İyi bak kendine.

Sizleri tebrik ediyorum demek yavan kalır. Muhteşem bir gezi muhteşem anlatım ayaklarınıza yüreğinize sağlık.

@Hüseyin Gümüş

Sevgili Hüseyin..
Gerçekten çok güzel bir organizasyondu Midilli turu. İzmir Bisiklet Derneği yönetimi ve üyeleriyler bu konuda oldukça yol almış durumda. Derneklerin başarısı ve etkinliklerin devamlılığı üyelerin, katılımcıların varlığı ve destekleriyle mümkün olabilir ancak.Katkılarımızı sürdürdüğümüz sürece dernek donanımını,birikimlerini ve deneylerini yeni organizasyonlara şevkle yönlendirecektir. Önemli olan her anlamda bu tür Derneklerin desteklenmesi. Çünkü hiç bir karşılık beklemeden emek veriyor bu arkadaşlar. Bizler de hiç olmazsa her anlamda desteğimizle yanlarında olduğumuzu hissettirirsek çok kapılar açılacaktır bisikletçilerin önünde.Hoşçakal..

@temu90

Sevgili Temuçin..
Bu turun ardından bir çok bisikletçi dostun Midilli hakkında ortak duygular taşıdığını farkettim. Ege'nin diğer yakasının gizemi,gece sahillerimize kadar ulaşan ışıkları her zaman çok davetkardı. Bu tura katılamamış olmana ben de üzüldüm. O kadar güzel oldu ki tur öyle sanıyorum seneye tekrarlanır büyük ihtimalle. İzmir Bisiklet Derneği ile iletişimini kopartma bence. Kesinlikle çok değişik bir deneyim ve duygu yoğunluğu yaşadığımız bir turdu. İyi bak kendine...

• Beğen
Tepkiler: temucin90
:) Zulfu Livaneli ile Teodorakis in dostluk konserleri geldi aklıma.Sizin gezinizin de sosyal etkisinin o konsere yakın oldugunu dusunuyorum.İki tekerlek yani bisiklet, insanları bu denli yakınlastırabiliyor.Turk Yunan dostlugundan bahsediyorum.Kutluyorum bu guzel geziniz icin hepinizi.Baska guzelliklerde bulusmanız dilegiyle

@precipice

Sevgili Ramazan
İnan ben de öyle. Ben de sizi Ahmet’le Süleyman ağbiyle turlarda takip ederken kendim binmiş gibi seviniyorum..Bu arada mükemmel olmuş sizin tur da.. Kayhan aynen dediğin gibi. Leyleği havada görmüş besbelli..Hızına yetişmek mümkün değil. O turdan geçiveriyor başka bir tura.. Neyse darısı hepimizin başına. Görüşmek üzere ..

Fırat dostum..
GPA'da konuşacağımız o kadar çok anı birikti ki.Fırasatımız olur mu bilemem ?
"Güneye giderken İzmir-Marmaris turu" yapan gençlerin seninle ve Serkan'la karşılaşmamalarına nasıl üzüldüm anlatamam. Pırıl pırıl çocuklar çok ta güzel işler yapıyorlar.. Neyse.. onlar adına şanssızlık diyorum..
GPA çalışmaları nasıl gidiyor?
Bu yıl GPA'ya Bursa-Akyaka bisiklet turu yaparak katılmayı düşünüyorum.Balıkesir ve İzmir'den de katılım olursa Akyaka'ya toplu çıkarma yapabiliriz.. Arkadaşlara selamlar..

Bu tur dort sayfaya sıgmayacak kadar buyuk.Daha iyi ornekleri cokmuda bu denli ilgisiz kalıyoruz bu guzel gezilere?

Niçin yazıyorum biliyormusunuz ,gozlerinize iyice yaklastırmak için.Goresiniz,bilesiniz,okuyasınız,anlayasınız diye.

Bu Turk Yunan dostlugunun onemli bir adımıda aynı zamanda.Zulfü Livanelli ile Teodorakisin yapmaya çalıstığı dostluk köprüsünün ikinci ayagı.Ama sadece dort sayfa,oda Dostum ibrahim beyin sunumuda dahil.

Bu geziler olmazsa cok ararız.Ama varken kıymetlerini anlayamıyoruz.Ne dersiniz?

@hgy

İbrahim,

Yine döktürmüşsün. Eline kalemine sağlık.

Gezilerin vakanuvisi(Belgeselci anlatımcı) olarak senin her tura katılman gerekir.

Sevgilerimle,

Sevgili dostum Gürcan..
Bu hoş tanımlaman için (Vakanuvis-Belgeselci anlatımcı) çok teşekkür ediyorum.
Bilmeyen arkadaşlar için yazıyorum: 17. yy.da yaşayan Evliya Çelebi, Kâtip Çelebi ve Halepli Mustafa Naima ilk bilinen vakanüvisler arasındadır. Ayrıca Fatih devrinin meşhur vak'anüvüsi Tursun Bey'dir. Vakanüvislik çok önemli bir mertebedir ki, bizlerin daha vakanüvis'lik için çok fırın ekmek yememiz gerekecektir. Yine de dostun olarak böyle düşünmüş olmana çok sevindiğimi belirtmeliyim.
Sevgili Gürcan dostum.
Dostlarla her tura katılmak için, içimin gitmediğini mi sanıyorsun?.Malum yaşam mücadelesi arasında bulabildiğim her fırsatı değerlendirmek birinci önceliğim oluyor her zaman.Eğer bu turlar güzel aktarılmışsa siz emeği geçen dostların sayesinde güzel yaşandığındandır.
Başta sana ve emek veren Tüm İzmir Bisiklet Derneği üyesi dostlara sonsuz teşekkürler. Yeni turlarda tekrar birlikte olmak üzere .Selamlar..

Vallahi kıskandım.Böyle turlara katılmayı çok isterdim.Katılanlar arkadaşları kutlarım.Resimler ve anlatım da çok güzel olmuş,emeğinize teşekkürler...

@kertman

Sevgili kertman.
Sunumu beğendiğine sevindim.Ben teşekkür ederim.
Yaptığım bu turları forumda paylaşma amacım da zaten bu. Yüreğinde bisiklet sevgisi hisseden İnsanları bu tür turlara özendirebilmek. Yollarda,turlarda çok sayıda bisikletli görmek çok büyük bir mutluluk.
Böylesi bir turda birlikte pedallama dileklerimle

@Evrim Ergin

Selam Evrim ergin..
kesinlikle iyi ki başlamışsın. Kesinlikle çok güzel organizasyonlarda yer de alacaksın.Önemli olan istemek.İnanmak ve istemek,hedefler koymak gerçekleşleşmenin en önemli adımları..Güzel yorumun için çok teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: İrfan Aşıroğlu
Hayalimde gerçekleştirmek istediğim turlardan biri. Ayağınıza sağlık. Seneye düzenleyeceğiniz tura bende katılmak istiyorum. Bir dahaki turda beni de haberdar ederseniz çok sevinirim. Sizleri de 250.000 şehidin mekanı olan Çanakkale'ye bekliyorum. Gökçeada ve Bozcada turları da insana huzur veriyor. Ben yakın zamanda bu turlarımın fotoğraflarını ekleyeceğim.

Merhaba İrfan arkadaşım. Hangimizin hayali değil ki bu tür faaliyetler. İzmir Bisiklet Derneği ile irtibata geçersen bir sonraki tura katılma şansın olur.Senin turlarının sunumunu da bekliyorum merakla.İyi bak kendine

MERHABA
Bisikletsiz bir gün düsünemiyorum. Bu yaz istanbul,çanakkale,gökceada,bozcaada,assos,kuçukkuyu turları yaptım.Bisiklet formuna daha yeni katıldım ftf var ama eklemesını yenı oğrenıyorum ileriki günlerde ekleyeceğım.İzmır ve muğla bısıklet derneklerıyle ırtıbata gectım.Nasip olursa muğla bısıklet dernegının duzenlemış olduğu gokova turuna 8-11 ekım tarıhlerı arasında katılacağım.Siz katılmayı düsünüyormusunuz,katılırsanız ınsallah tanısırız.Ben o turdan sonra arkadas bulabılırtsem sahıl boyunca antalyaya kadar gıtmek ıstıyorum.Ğörüşmek dileğıyle.

Sevgili İrfan
O rotalar benim de en sevdiğim rotalar aslında. Umarım bir gün birlikte pedallama fırsatımız olur.İyi bak kendine

Geri