Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mikro cerrahi ile Parmak replantasyonu

Yoldakiseruven

༼ ºل͟º ༽🧌
Tepki
1.213
İsim
Lemi Dolunay
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
Merhaba arkadaşlar beş ay kadar önce paramağım deniz de koptu mikro cerrahi ile yerine dikildi parmağım bukalemun gibi kabuk değiştirdi şuan bir problem yok görünürde fakat arada çok zonkluyor şiddetli ağrı oluyor sanki parmak kesiliyormuş gibi birde çok ağır olmayan poşet tutarken, Yazı yazarken baskıdan ağrı oluyor sizce normal mi daha önceden başına böyle bir durum gelen var mı ?

Scudo
Daha önce böyle bir durum yaşamadım fakat doktorunuz olası komplikasyonlar hakkında size bilgi vermiş olması lazım, sıradan bir olay değil sonuç olarak. Şikayetleriniz artıyorsa içeride bir enfeksiyon durumu olmuş olabilir, bu nedenle kontrol için doktora giderseniz kafanızdaki soru işaretleri sonlanacaktir. Forum'da doktor arkadaşlarımız illaki vardır ama bu tarz önemli bir konuda direk doktorunuza başvurmanız sizin açınızdan daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum, geçmiş olsun tekrardan.

Çok önemli olduğunu düşünmüyorum görünür de birşey kalmadı basit birşeydir umarım

@Yoldakiyabani İsmiyle müsemma. Bu ne abi parmak kopmuş, dikmişler kabuk değiştirmiş, ağrı var. Çok önemli olduğunu düşünmüyorsunuz. Olmazsa bi balta ile sıkıntı yapan yeri atıverirsiniz.
Büyük geçmiş olsun, kalıcı hasar olmadan iyileşir inş. Siz yine de dr a göstermeyi ihmal etmeyin.
Bu arada merakımı bağışlayın denizde nasıl koptu mahsuru yoksa?

bilgim yok
geçmiş olsun dilemek için yazıyorum tez zamanda şifa bulursun inşaallah

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Bu konu hakkında başka bir doktora gittim o tip zonklamaların acı ve sızlamaların normal olduğunu derin kesik ve uzuv kopmalarında 16 haftaya kadar iyileşmenin devam ettiğini doku hasarlarını giderici bir ilaçta kullanıyorum şuanda

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve AtilaF
Bu konu hakkında başka bir doktora gittim o tip zonklamaların acı ve sızlamaların normal olduğunu derin kesik ve uzuv kopmalarında 16 haftaya kadar iyileşmenin devam ettiğini doku hasarlarını giderici bir ilaçta kullanıyorum şuanda
Ben de yemek yaparken şef bıçağı ile parmağımın ucunu uçurmuştum. parmağımın uç noktası halen üzerine bastığımda vs kendini hissettirir, neredeyse üzerinden 1,5 yıl geçti.

• Üzgün
Tepkiler: necmeddin
Geri