Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mini folding bike

massaget

Forum Bağımlısı
Tepki
414
Bisiklet
Dahon
Selamlar almayı düşündüğüm katlanır bisikletlerden biriydi kendisi.Yanında taşıma çantası da veriliyor. Ayrıca zinciri de güzelmiş. Yakından görmedim ama kaliteli duruyor. Fiyatta birazda indirim yapılsa bence alınabilir....

http://i.imgur.com/OMrTrHn.jpg http://i.imgur.com/kt60eNt.jpg http://i.imgur.com/YYbXbHd.jpg

Scudo
@alper52

Product specifications:

Assembly Description
Frame AAA Series, aluminium 7005 patented Fusion Technology , lime green
Fork Dahon Slipstream, aluminium U7 double-butt, lime green
Handling bar Kinetix Comp double-butt. Aluminium, matt black
Stem Aluminium, matt black, height-adjustable, 2 x quick release
Handlebar grip Biologic ARX, screwed, black with grey lines
Brakes Kinetix V-brakes, front and rear
Brake handle Avid FR5 aluminium, matt black
Crank set Kinetix Supra forged aluminium l=170 mm black, aluminium chain guard
Inner bearing BSA chamber sealed tripartite
Chain Taya Chain OCTO, Teflon coated, black
Pedals Suntour foldable pedals
Derailleur NEOS.2 for 8-speed, black
Gear stick Sram Twist 8 gear change; turning grip shift incl. cable control
Sprocket cassette Sram 8 gear change silver; 11-32 cog
Front hubKinetix Neutron 74mm, Aluminum black with hollow axle and SSP
Rear hubKinetix Comp. 8 gear change cassette black with hollow axle and SSP
Rims Schürmann YAK 406
Tires Schwalbe KOJAK 35-406 Dahon special edition
Tube/hose Schwalbe Unitube 20” AV6 (with car valve)
Spokes Niro black, diameter = 2mm; brass nipples silver
Seat Selle Royal Gel, black without logo
Seat postSuper-Oversize 580mm, patented head, Aluminum matt black with Scala
Seat bracket Dahon “Turtleneck” with quick release, black
Passive lighting Reflectors for spokes, frontline and backline (as accessory pack), and for reflectors based on DIN and road traffic regulations
Bicycle bellStop bell type Billy, black
AccessoriesTransport bag in cover (installed under seat), folding bike BA Mini specified (different languages), BAs of component producers
Chain caseNot applicable, see also circular chain wheel disc close to Crank set
OthersDelivery installed already (non-inflated tyres in folded state), in special box with MINI Logo

Ben bir dahon kullanıcısıyım, ankara borusanda gördüm. Ufak bir test etme imkanım oldu. Özellikle renkleri harika. Ağırlığı standart. 8 vitesli olması çok çok yeterli. Yalnız benzerlerine göre biraz pahalı. Elbette markanın bir fiyatı olacak ancak, bana 750 euro demişlerdi sanırım; değer mi bilemedim.

@Kazuya 2036 tl liste fiyatı var indirim yaparlarsa bence normal bir fiyat...

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@elbruz
Indirim yapacaklarını düşünmüyorum. Malum sitede 2. El vardı birkaç gün önce çok temiz

Vitesse d8'e benziyor, lastikler biraz daha sportif ve sele biologic değil selle royal.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Bunların en güzel tarafı çok daha az bir güç harcayarak bisiklet kullanıyorsunuz. Hiç vites olmasa bile (eski pinokyo bisikletler gibi) çok rahat kullanılıyor.

Neos vites varmis bu cok dusuk bise degil mi?

@alper52 Diğer markalar Tern Dahon da bunu kullanıyor zaten hem de üst modellerinde...

@Ozan k.

bence de vitesse D8'e benziyor. Vitesse'nın fayatı da 1500TL'ye inmişken buna bu kadar para vermek mantıklı değil gibi geldi

@Kürşat Altunay Firma marka kalitesi nasıl? bence Dahon Türkiye bu konuda hiç başarılı değil. Bu bakımdan da bakmak lazım. Ben fuji katlanırı aldığımda o da fiyat olarak fazlaydı ama sonra iyi ki almışım dedittirdi. O kadar ilgilendiler ki aynı ilgiyi Dahon alınca göremedim. Borusan da müşteri memnuniyetine önem verir diye düşünüyorum sadece para açısından düşünmemek lazım...

@elbruz ben firma kalitesinden ziyade daha uygun fiyata Dahon varken bilmediğim bir markayla piyango oynamam düşüncesindeyim. Servis geri dönüşünü düşünürsek de kesinlikle iyi servisi yok Dahon'un ama sanırım bu sadece Dahon'un değil bütün bisiklet markalarının sorunu. Burada Borusan'ın konuya yaklaşımına bakmak lazım. Eğer dostlar katlanır bisiklette görsün zihniyetiyle olaya gireceklerse diğerlerinden çok da farklı olmaz ama ciddi ciddi bu işe gireceklerse o zaman dediğinizde haklısınız.

Bu arada, zincir çok hoş duruyor ama düzenli temizlenmesi gerek onu hatırlatayım. Bir de Aliexpress'de benzer şekilde renkli zincirler vardı sağlamlığı nedir bilen var mı?

Sonuçta parçayı temin edip üreten dahon, o yüzden borusan istediği kadar ilgilensin dahonda parça yoksa borusan da yardımcı olamaz...

@Ozan k. Araya öyle bir ciddi müşteri yani borusan otomotiv girerse yardımcı olurlar bence. Bu işler sandığımızdan çok daha farklı yürüyor. Ayrıca ben de yeni Dahon sahibiyim...

@elbruz
Şuan baktım sizin için ama bulamadım. Özellikle girip meraktan bakmistim

Dahon'una getiren aslı bisiklet yedek parça getirmiyor, stok tutmuyor. Borusan istediği kadar tepinsin elde yedek parça olmayınca ne yapacak? Yurtdışından getirecek. Mini modelinin promosyonu olarak getirdikleri ve yılda 3-5 tane sattıkları bisiklet için ne yapabilirler ki?

Geri