Teşekkür ederim,
önümüzdeki yıl, kuzey kutup kuşağına gidiyoruz,
çok zor bir yolculuk olacak, iklim değişmeden görmek ve buna
dikkat çekmek istiyoruz.
yaşasın dünyanın en masum ulaşım aracı bisiklet.
bir bisiklet ve doğa dostu olarak size teşekkürü az görüyor karşılaştığımız ilk yerde size yemek ısmarlamak istiyorum,,, takdire şayan geziniz beni oturduğum yerde yeni planlara itti doğrusu!daha şimdiden bahar için 3-5 tane şehirler arası tur planı yaptım....
Ayağınıza ve yüreğinize sağlık....yeni turlarınızda yeni fotoğraflarınızı bekliyoruz..
SAYGILARIMLA.! (dikkat edin büyük harfle yazdım,o denli takdir ettim sizi yani)
Soner bey merhaba.
Ailenizle birlikte yapmış olduğunuz bu gezi harikanın ötesinde, bir çok kişinin hayal bile edemiyeceği bir gezi, hayal edipte yapamayan bir çok kişiyede ışık tutan rehber niteliğinde bir gezi.
Avrupada bayrağımızı taşıyıp tanıttığınız için ve tüm yolculuk esnasında olumlu ve olumsuz herşeye göğüs gerip bu turu tamamladığınız için size, eşinize ve minik gezgine sonsuz teşekkürler
Hazirandaki resim serginize gelmeyi çok istiyorum açılış günü ve pazar günü ist dışında olacağım ama hafta içi bir akşam mutlaka gelmek istiyorum, umarım orada görüşürüz.
Sağlıcakla kalın ailenize selam ve sevgiler
Kadir Bey, güzel sözleriniz için teşekkür ederim.
Çok meşakkatli bir geziydi.
Olumsuz yönlerini yansıtmıyor daha çok özendirici paylaşımlar yapmaya çalışıyoruz.
Aynı rotaya bebeğiyle cesaret edecek ailelerin hemen çoğalacağını düşünmek safdillik olur, fakat
gençlerin artık bisikletle yapabilecekleri konusunda sadece hayal güçleri ile sınırlılar.
Biz sadece hafta sonu orada olabileceğiz.
İznik'e bekleriz.