Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Minyatür Bisikletler

@MURAK çalismalariniz eviniz atolyeniz bnde hep hayranlık uyandırıyor . bunun gibi bir kalıp aramıştım daha gecen ay fakat bulamadım . bnde aliexpressten su fotosunu cektigim minik kolye uçlarından siparis ettim . sonrada bisikletime yapistirdim . aslinda amacim bisikletime yakismayan ucgen cantamin ustune boyle bir kalip yapistirmak yada dikmekti , fakat bulamayinca oyle kaldi canta. bu guzel el isinize sahip olmak ve boyayıp vernikledikten sonra bisikletime aksesuar olarak eklemek cok isterim. Karsiligini verebilecegimiz bir yol sunun lutfen , bizde bu guzel el işlerinize ulaşabilelim :)

Bu arka taraftaki minik logom , onde ve aynamdada var .
http://images.tapatalk-cdn.com/16/01/05/6cf7a5dc75c310e9299c1fc06362888e.jpg

Buda sevimsiz ucgen cantam :(
http://images.tapatalk-cdn.com/16/01/05/a59d9661835d444122c11bcfac12fe25.jpg

Scudo
@furkan.zaman Övgü ve beğeniler için teşekkür ederim.. Çok samimi ve güzel ifade etmişsiniz.. Bu farklı bir talep nasıl çözerim bilmiyorum. Bu kadar ufak boyutlara indiğimde ahşap çok inceliyor. Bu inceliği ancak kalınlık ile bir nebze kompanse edebiliyorum. Şimdi farklı bir teknik deneyeceğim belki biraz daha sağlamlaşacak.

Bu kalınlık veya az daha ince çantanıza olursa seve seve yapar gönderirim.

48709 dosyayı görüntüle

@MURAK tabiki merakla bekliyorum . sizin zeytinburnu civarında bir rotada pedalladiginizi hatirliyorum , sizin icinde uygun olursa el işini gelip almak sizinle tanismak hatta hava uygun oldugu donemde sizinle birazda pedallamak isterim . ben fatihteyim yakın olduğumuzu düşünerek boyle yazdım :)

Maalesef Anadolu yakasındayım.. Ama iş yerim Maçka da bir gün kahveye beklerim..

Çok hoş olmuş elinize sağlık.Güzelce boyandıktan sonra selenin arkasına asılabilir. :D

@MURAK ellerinize saglik hocam çok guzel olmuş:harika:

@MURAK çok güzeller.. Böyle paşlaşıyorsunuz içimiz gidiyor ama...

@baykuş97
Bu geldi aklıma :D:D

@sspl Kuşadası'na bir tane göndermek farz oldu anlaşılan.:) Sözüm söz.. bir iki model daha deneyeceğim sonra renklendirme..

@MURAK
Murat abi, çok teşekkür ederim gerçekten çok incesin. Ama böyle bir pozisyonda emeğinizin karşılığını gerçekten vermek isterim.

@MURAK Maşallah hepsi birbirinden güzel olmuş. Emeğinize sağlık.

Bende oluşan tepki "yirim ben onları " [emoji16] [emoji16] bebek niyetine sevilir bunlar :)

Çok güzel çalışmalar, elinize sağlık.
Alüminyum'dan yapılabilse dayanıklı ve şık anahtarlıklar olabilir.

@sspl

@sspl Abim,,

Çok sağ ol sen de çok ince düşünüyorsun. El emeği ve karşılığı çok göreceli bir konu. Bunu belki ilerde başka bir başlık altında konuşuruz. O zaman daha iyi anlatırım. Benim bakış açım biraz farklı. Öncelikle yaptıklarımın fiziksel bir maliyeti yok. Elimde olan artık kontraplak parçalarını kullanıyorum. Bir bisikleti 15 dakikada kesiyorum. 3 tanesini üst üste koyduğumda 15 dakikada 3 bisiklet kesmiş oluyorum. Yani parça başı zaman maliyetim 5 dakika. :)

Hadi gel bunu ücretlendir şimdi :) :)

Bu işler benim hobim. Ben öncelikle bunları keserken, üretirken hobimi yapıyorum ve inanılmaz mutlu oluyorum. Bunun üstüne de 5-10 kişiyi mutlu edersem daha ne isterim..

Anlayacağın ben emeğimin karşılığını fazlası ile alıyorum. İçin rahat olsun.. :)

@CyCLOPATH

Çok teşekkür ederim. Onu da denemek istiyorum. Ancak alüminyum kesmek çok kolay değildir. Ahşap kadar rahat kesilemez.

Vay vay vay çok güzeller, gittikçe de daha güzel oluyorlar elinize sağlık :)

Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor :D

Geri