Yeni konu açmadan buradan sorayım. Nabız ölçer göğüs bandı araştırıyorum.
Nabız ölçeri bluetooth ile Strava veya Runtastic ile bağlantı kurarak kullanmayı düşünüyorum. Aynı zamanda Pebble akıllı saatine sahip olmam nedeniyle de Aerotrackerpro isimli uygulama ile aynı anda akıllı saatimden de verileri görmek istiyorum. Hem stravada hem de pebble da aynı anda görüntü sağlar mı bilmiyorum. Aynı anda kullanılmasa bile Aerotracker programı ile bütün veriler (mesafe, hız, ortalama hız, yükseklik, nabız vs gibi) kaydedip daha sonra gpx uzantısı olarak alınabiliyor. Bu şekilde gpx dosyasını strava veya runtastic'e aktarabilirim. Bir diğer opsiyon olarak da saati devreye sokmadan sadece strava veya runtastic programı ile kullanabilirim. Bunun için bluetooth destekli olmak üzere telefonda kullanabileceğim hangi nabız ölçer göğüs bandı önerirsiniz?
Yaptığım araştırmada Polar h7 modeli baya popüler fakat 260 TL gibi fiyata sahip. Topeak Pano Bike ise delta bisiklette 168 TL gibi daha uygun bir fiyata satılıyor. Topeak fiyat olarak daha uygun olması nedeniyle tercih etmeyi düşünüyorum. Strava veya runtastic ile uyumlu mu, aranızda kullanan var mı acaba?