Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mobil Uygualamalar ile uyumlu Nabız Ölçer - Göğüs bandı tavsiyeleriniz?

Scudo
@Semiral Öztürk

En hassas ölçümü Polar'ın yaptığını ispatlarmısın ?

Bu kanıya nasıl ulaştın ?

Yeni konu açmadan buradan sorayım. Nabız ölçer göğüs bandı araştırıyorum.
Nabız ölçeri bluetooth ile Strava veya Runtastic ile bağlantı kurarak kullanmayı düşünüyorum. Aynı zamanda Pebble akıllı saatine sahip olmam nedeniyle de Aerotrackerpro isimli uygulama ile aynı anda akıllı saatimden de verileri görmek istiyorum. Hem stravada hem de pebble da aynı anda görüntü sağlar mı bilmiyorum. Aynı anda kullanılmasa bile Aerotracker programı ile bütün veriler (mesafe, hız, ortalama hız, yükseklik, nabız vs gibi) kaydedip daha sonra gpx uzantısı olarak alınabiliyor. Bu şekilde gpx dosyasını strava veya runtastic'e aktarabilirim. Bir diğer opsiyon olarak da saati devreye sokmadan sadece strava veya runtastic programı ile kullanabilirim. Bunun için bluetooth destekli olmak üzere telefonda kullanabileceğim hangi nabız ölçer göğüs bandı önerirsiniz?
Yaptığım araştırmada Polar h7 modeli baya popüler fakat 260 TL gibi fiyata sahip. Topeak Pano Bike ise delta bisiklette 168 TL gibi daha uygun bir fiyata satılıyor. Topeak fiyat olarak daha uygun olması nedeniyle tercih etmeyi düşünüyorum. Strava veya runtastic ile uyumlu mu, aranızda kullanan var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Topeak Kadans ve Nabız Sensörü (Bluetoothlu)
İlan No: 253782153
(link)

Merhaba,
Daha önce Polar nabız bandı ve saati kullandığım ve kalitesine güvendiğim için yine Polar almayı düşünüyorum. Polar A3 saat ve nabız bandını yanlış hatırlamıyorsam 2008 yılında aldım. Halen sorunsuz çalışıyor. Sadece kayış eskidi ve saatin pili 8-10 kez değişti.

Şimdi endomondo ile sorunsuz çalışacak bir nabız bandı almak istiyorum. ANT+ ve Bluetooth olanlar var.
Polar H7 Bluetooth modelini alayım diyorum. Kullanan arkadaşlar var mı ? Yada önerebileceğiniz farklı bir üründe olabilir. 50 -100 liralık çin ürünlerini almak istemiyorum. Bir heves aldığım akıllı saatler falan hep bir sorun çıkardı. Bu sebeple Çin 'den bu tarz bir ürünü almayı pek istmiyorum.

(link) için görüşlerinizi bekliyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

polar v650 aldım 10 numara makina...
telefona uygulamasını indirdim stravayıda bağladım yürüyüşlerimi sürüşlerimi otomatik stravaya atıyor.gARMİN 820 DEN BİR EKSİĞİ KOM BİLDİRMİYOR AMA YAKINDA ONUNDA GÜNCELLEMESİ GELİR.

• Beğen
Tepkiler: Eibec ve Groims
İki arkadaş aliexpressten coospo h6 diye bir sensor aldik. Gayet iyi calisiyor. Aldiktan sonra eksta kemerini de aldim. Kemer oldukca saglam, zamanla deforme olursa diye yedek aldim, daha bir sorun yok. 3 defa pil degistirdim. Epeydir yogun olarak kullaniyorum. Kemerinde ya da kendinde hicbir sorun yok. Bluetooth ve ant+ destekliyor ve her turlu telefon ve programla sorunsuz kullaniliyor. 25 dolar civari kayisiyla beraber. 10 dolar civari da ekstra kemerini aldim sanirim. Tavsiye ederim.

@ozgurgokalp
Kemer değilde saat tarzı var mı bilekliğe takılan? Ant+ destekleyen telefonumla kullanmak istiyorum. Aliexpress den baktım ama şimdilik birşey bulamadım. Bunun kullanışı nasıl başlangıçta nemlendirmek gerekiyor sanırım. Yorum yaparsanız sevinirim. Birde mobil olarak hangi uygulama ile kullanıyorsunuz.
Teşekkürler

Decathlon'dan aldığım Strava uyumlu nabız ölçerimi nasıl entegre edebilirim? Strava'da ayarını bulamadım bir türlü :)

*Hallettim

Bende bugün Decathlon'dan Ant+ uyumlu göğüs bandı aldım, entegre etmek için pek uğraşmadım. aktivite başlatırken yukarıda settings kısmına girince sensors yazan yere giriyorsunuz göğüs bandını ıslatıp doğru yerleştirdiyseniz görüyor o şekilde tanımladım gayet iyi çalışıyor.

Bu arada bu göğüs bandını daha önce yine aynı marka olan geonaute Onrhtym 410 nabız saatinde kullanmak istiyorum, strava görüyor ama bu saat görmüyor nabzı. Kendi göğüs bandı var ayrıca ama uğraşmayayım istedim. Nabız saatinde ant+ desteği olmadığı için mi görmüyor acaba.

Merhaba (link) yada (link) ürünlerinden birini almayı düşünüyorum arada iki katı fiyat farkı var kullanan varmı hangisini tavsiye edersiniz ? Birde bunlar strava ile uyumlumu bilginiz varmı ?
Birde bu var (link)

Arkadaslar smart stariner ile kullanmak uzere bluetooth lu bi model ariyorum. Normalde saatim de kalp sensoru var ama zwift gibi uygulamalarsa daha sağlıklı olur diye nabiz bandi arayisina girdim. Butce dostu, stabil calisan bir tavsiyeniz olabilir mi ? Ben topeak ve sigma modelleri gorebildim sadece.

Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.

Ali'den Magene alacaksınız. Başka yolu yok bu devirde 🤷‍♂️

Teşekkürler abi.

Akıllı telefonuda araya sıkıştırsam iyi olacak galiba :krnz: İkisini de çözeriz kullana kullana.
Baktım çözemedim arzuhalci dilekçesi gibi yazarım uzun bir yazı özeline abi .

İyi günler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Eshquia™
Geri