Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Model seçimi hakkında yardım

Kerim KOÇAK

Forum Demirbaşı
Tepki
484
İsim
Kerim
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar, felt f5 den sonra bu bisikleti almaya çok yakınım 2016 da yılın bisikleti seçilmiş bikeradar dan 5 yıldız almış bayi de gidip biraz inceledim bilgi aldım varsa aramızda kullanan arkadaşlar tecrübelerini dinlemek isterim :)

Campagnolo hiç kullanmadım daha önce vites sistemi olarak shimanoya göre nasıl aramızda vardır illaki kullanan?

Scudo
merhaba bisikletle ilgili bir şey söyleyemem ama daha önce jant setini kullanmıştım
banamı öyle geldi bilemem akılıcığından memnun olmadım
jant cok sağlam ve güven veriyor ama dediğim gibi bir şimona r500 kadar akmıyor

@SANSA007Hangi modelini kullandınız?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maşallah ...yalnız aynakolun berisinde 4.599 gibi bir rakam gördüm yanılmıyorsam eğer,bu rakam fiyatı ise ve TL cinsinden yazıldı ise ben alıyorum bu makineyi....:):):bsmagryr:;):koptum::koptum::koptum:

@marazMerhaba teşekkürler fiyat 4599 € :)

• Beğen
Tepkiler: maraz
kağıdın altında yuvarlak bir simge gibi birşey gördüm ama onu bilerek ve isteyerek EURO olarak algılamadım,latife ediyorum kusuruma bakmayın:)

@marazÖyle olsa keşke euro üzerinden maaş alsak ;)

• Beğen
Tepkiler: maraz
bisiklet çok güzel de fiyatı da 16bin tl az değilmiş

@SANSA007 Jantlar ağır zaten bakalım alırsam bisikleti jant setini de değiştirmeyi düşünüyorum daha önce zonda kullanmıştım onlar güzeldi

Hangi fiyata alacağınızı bilemem ama 4600euroya dehşet makineler alabileceğinizi biliyorsunuzdur umarım yurtdışından.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@OnurÖzdağ doğru söze ne hacet.

Canyon modellerine baktınız mı ? Güzel indirimleri oluyor.

@Samet POLATCanyon modelleri güzel bende seviyorum fakat siparişle almak çok zor gümrüğü kargo su kargo da kaybolma korkusu bir sürü problem oradan gelen bi yakınım olsa bu seçeneği düşünürdüm ama tabi ki bu bisikleti seçmem de rengi ve İtalyan olması ağır bastı :) bi de İtalyan işi deneyelim bakalım

Model önercektim unutmuşum ama 14bin lirayı Scirocco’lu Bianchi’ye vermek düşündürücü.

@OnurÖzdağScirocco?

@OnurÖzdağJantlar biraz düşük kalmış haklısınız zonda kullanan biri olarak daha üst seviye bir set alabilirim tabi önce bunları da bir tecrübe edip zonda ile karşılaştırdıktan sonra

Geri