Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Model seçimi hakkında yardım

Arkadaşlar tekrar selam bisikletimi aldım ilk fotoğraflar bu şekilde herkesin istediği bisiklete kavuşması dileğiyle :)
15c2070533f521921e7cae6a7a79e225.jpg
d13d64be2dd012274ae9d541472053eb.jpg
d519fe2b70da740c62a2942fdb304121.jpg

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Mustafa ZeybekHenüz binemedim dışarı çıktığım zaman fotoğraf çekerim o zaman şuan odamda izlemesi bile yetiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@CaRviLLE
Ben olsam hiç uğraşmam forumla. Önce bir hafta izlerim sonra paylaşmaya tenezzül ederim :p

Ben de bisikletimin yeni setli halini izliyorum valla :D

@CaRviLLE Maşallah.Güle güle kullanın.Bu rengin tam olarak adı ne?Bu bisikletteki donanımın shimanocası ne?

@hamlet2006Teşekkür ederim bianchi nin kendi rengi seleste(celeste) diye geçiyor

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@CaRviLLE
Bir bianchi edinmeden ölmek istemem. Gerçekten muhteşemliğin ötesindeler. Nazar boncuğu şeklinde furş kapağı alın bence :p
images (1).jpeg

@Mustafa ZeybekCountervail teknolojisini çok merak ediyorum titreşimi %80 oranında azalttığını söylüyor bianchi bakalım ayrıntılı bi test videosu yapmak istiyorum gerçek kullanıcı testi

• Beğen
@CaRviLLE
İddialı rakam. Şöyle arnavut kaldırımına dalın bakalım bir :p

@CaRviLLE Campagnolo Chorus'un Shimano karşılığını söyleyebilirmisiniz?İnceleme videosu bekleriz.

• Beğen
@hamlet2006En üstün bir altı yani ultegra gibi diyebiliriz ama ultegra dan daha üstün daha hafif full karbon tabiki daha pahalı :D

• Beğen
Hayırlı olsun iyi pedallı günlerin olsun
Azcık araştırmayla baktığımda chorus ultegrayla eşit gibi, kimisi chorus daha iyiymiş diyenler oldu 105le ilgili yorumlar oldu değişik :D

@JusTiMeTeşekkürler bahsettiğim gibi en üstün bir altı daha önce shimano dışında kompenent kullanmamıştım ama campy çok farklıdır diyenler oldu hepsini deneyimleyip paylaşırım ben de merak ediyorum

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@CaRviLLE
Öncelikle hayirli olsun, güle güle kullanin.
Sunuda düzeltmek isterimki Chorus en üstün bir alti degil malesef,
Chorus en üstün bir altinin bir alti oluyor. Siralama olarak bakilirsa Chorus Shimanoda 105e denk geliyor ama tabiki kalite ve performans olsrak kesinlikle degil, kalite ve performans olarak Dura Ace ve Ultegra arasinda bir komponent oluyor. Dura ace ise Campagnoloda record grubu ile denk. En üstü Super Recordun ise karsiligi malsef yok.
Shimano kullanmis bir kisi Campagnoloya alismasi biraz zaman alabilir cünkü Campagnolonun atislari diger markalara göre biraz daha sert oluyor ama alistiktan sonrada bagimlilik yapiyor.

Bianchi nin 2 farklı versiyonu olduğunu bilmiyordum.
bisikletiniz gerçekten çok güzel.
videoların devamını bekliyoruz:harika:

• Beğen
Tepkiler: Kerim KOÇAK
Geri