Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

modem seçimi ?

@smhcnr

o nsl sacmalık yaa madem Turk malı nıye cınde uretılıyo :mad: :)

Scudo
selamlar
Benim tavsiyemde ZOOM medemdir, benim iki bilgisayarım var ikisindede ZOOM modem kullanıyorum oldukça memnunum.Modellerimden biri x4 diğeri x5 her ikisinide aşağı yukarı üç yıldır kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım.Zaten ZOOM sadece modem üretiyor başka birşey ürettiğini duymadım bugüne kadar.

@tuninger_haa

Selam benimki düğmesi açıldığı andan itibaren 20 sn sonra bağlanmış oluyor, abiminkinde hatırladığım kadarıyla 60 sn yi buluyordu...

airties 'ın siyah kasalı modem yapmasını bekliyoruz :)

@tuninger_haa

Piyasada gördüğün neredeyse tüm elektronik ürünler çin malı. Airties türkiye merkezli bir firma ancak ürününü oraya ürettiyor. HP den tutta bunun gibi bir çok firma da orda üretiyor. Çinden kaçış yok bu böyle biline...

@infinite dream

hayır ondan bahsetmıyorum cevremızde zaten Turkten cok yabancı mallar var
benım sınır oldugum sen tasarla gelıstır sonra gıt yabancı ısım koy ve yabancı bır yerde uret :eek: (eger dogru anladıysam tabıkı :) )

@tuninger_haa

Airties ürünleri Türkiyede geliştirilen bir ürün değil zaten. Airties firması çinde modem üreten bir fabrikayla anlaşıyor, modelini ve özelliklerini belirtiyor, üzerine markasını koyduruyor. Hepsi bu.
Airties aynı ürünü Türkiyede geliştirip yaptırmaya kalksa emin ol o modem şu anki fiyatının 2-3 katı maliyetli olur.

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
bir başka husus da çoğu kişide aa bu türk malı koftidir diyip almayacaktır. pazarlama açısından türkiyede üretilse bile ismini yabancı koymaları muhtemeldir.

1yıldır USR9108 kullanıyorum çok memnunum. Üstelik print server özelliği de var. Bence modem alırken olabildiğince tanınmış ve yüksek satış adetleri yakalamış, ayrıca arayüzünün kullanımı rahat bir model seçmeli. Böyle olunca bir sorun çıktığında firmanın destek hattını aramanıza bile gerek kalmıyor, forumlardan aratınca çözüm bulabiliyorsunuz, ve modemi yönetmeniz kolay oluyor. Şu ana kadar kimse bahsetmedi ama bence çok önemli bir konu, modemin kullanıcıya daha fazla esneklik sunması amacıyla eğer tabii wireless ise, antenini sökülüp değiştirilebiliyor olması lazım. Mesela ben normal anten yerine 7dbi'lik kullanıyorum şu anda. Son olarak başta da dediğim gibi modemin sunduğu ekstra özelliklerde seçimini etkileyebilir.:rolleyes:

@smhcnr

bu yazıdan dolayı oyle dedım
yoksa ben de airties ın Turk oldugunu dusunmuyorum:)
@Hakan Yazman

hıc krono. tutmadım ama tahmını 2-3 dk suruyor bende :)

@Technetium

bence bunun yanında forumlardakı yorumlara da bakmalı
cunku ınsan aldıktan sonra pişman olabılıyor:) (bianchi de oldugu gıbı:D )

Geri