Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Modifiyeli Scott Speedster 50 Yol Bisikletim

Scudo
speedster 50 kadro olarak nasıldır.. Örnek olarak 2009 yılı kadrosu..
Hangi yıla kadar üretilmiştir?.
Yıllara göre değişiklikleri var mıdır?

@tifosi benim kadro komple aliminyum ve 2011 model şu an hala üretimde olan bir kadro ancak ne kadar revize olduğunu bilemiyorum ancak alimiyum olduğu için kadroya ömürlük diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: tifosi
Teşekkürler.. Bende zaten aldım o bisikleti. Hakikatten iyi geldi bana.. Her türlü revizeye açık.. Yapmak istediğim düz gidon , ama hangi ekipmanları kullanacağımı tam bilemiyorum... Bilgi ve tecrübesi olan varsa beklerim. teşekkürler..

Ufak bir güncelleme
0d3c347bdff29d929b586382078bd06e.jpg

Süper kazasız bol pedallar

İnternetteki bilgilerin çoğu yanlış özellikle ağırlık olarak
286 gram diyordu 300 çıktı :) ...
745b5614933161fa4acdf83b8a2d45b5.jpg
17f8a357c91e1d984a5e4d42c89d7786.jpg

@mertgulkokan Merhaba,Brooks Cambium'dan memnun musunuz?Topeak iglow pompa yeterli mi?

Yapanın eline sağlık ama modifiye biraz eksik kalmış tamamlama amaçlı reçeteyi yazıyorum:

screenshot_20171229-193833-jpeg.141101

1)Resimdeki gibi ön maşayı bük, arkayı uzat. Bisikletin ağırlık merkezinin yere yaklaşması + yol tutuş performansı ve haliyle + güvenlik sağlar. Virajlarda daha az hız kaybedersin.

2) Görünüme el atalım. Jantları krom görünümlü sprey boya, şasi ve ön çatalı "chameleon"(ing.: bukalemun) tip boya(böyle yanarlı dönerli renk değiştiren) ile boya.
Chameleon-Pearl-Colour-Automotive-Paint-Pigment-Factory.jpg

3) Işık ve ses tesisatına enerji sağlanması için bir adet taksi aküsünü şasinin alt borusuna montele.

4) Jantlara mor ışıklı sibop kapakları tak, şasi borularını da renkli LED ışık şeritlerle döşe. Bisikletin geceleri disco gibi görünür.

4) Disco gibi görünümü disco gibi sesle tamamlamadan olmaz. Arkaya ve öne bagaj taktır, şasinin orta borusuna bir adet paynır anfi, direksona bir adet paynır double din teyip ve sağlı sollu 2 adet 250 watt twitter, bagaja 1500 watt paynır subwoofer, ön bagaja 2 adet 500 watt mid hoparlör tak.

5)
Havalı bir egzoza kızlar hayır demez

Gidonada bir Tazmanya canavarı astıkmı kızlar peşini bırakmaz.

@hamlet2006Oldukça memnunum ama yinede jelli taytı kullanmaya devam ediyorum
Pompa kaliteli ama bu zamana kadar hiç lastiğim patlamadı ama yine de belirli orana kadar güzel şişiriyor

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Arada sevdiklerinize küçük süprizler yapmayı unutmayın demişler :).
b2a012631a2e8e4b727f0ea8d82e3208.jpg

• Beğen
Tepkiler: orkuteren
Bisiklete binmeye deli gibi devam ediyorum
1 ayda 3 yarışa katıldım ve hiç teknik arıza çıkarmadım
12 27 rublemi 11 32 ile değiştireceğim bu hafta
Tabi birde uzun bacak 105 arka aktarıcı aldım
Artık daha rahat rampa çıkacağım

@mertgulkokan

Alüminyum kadrolar ömürlük değildir. Alüminyum zamanla yorulur, en sonunda kırılır.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri