Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Mont önerisi

Arkadaşlar Merhaba, hem bisiklette hem de günlük hayatta kullanmak için su geçirmeyen bir mont arıyorum.

(link) su geçirmezliği ve teri dışarı atma özelliği ile birlikte fermuarlı kol altları, genişleyebilen şapkası (kask için) ve daha bir çok özelliği var. Kullanan var mı öneriniz nedir?

Merhaba; ürünü Şubat'ta yaptığım Antalya bisiklet turunda kullandım. Sağanak yağış ta hiç su almadı. Koltuk altında bulunan havalandırma kanalları oldukça iş görüyor. Tavsiye ederim. Beden tercihi yaparken özellikle dikkat edin. Kalıp çok bol.

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Scudo
Marmot'la aynı herhalde sadece marka farklı. Sağanak yağışta felan sıkıntı olmuyor değil mi?
Sağanak yağışta panço kullanmanızı öneririm. Karsporda salewa pançolara bakabilirsiniz.

geçen seneye kadar

(link)

bu üründen bulmak mümkündü. sağanakta ye çok yağmurda bu tür bir şey daha sağlıklıdır. diğer tüm kumaşların 20000 mm/cm2 gibi cm2 kareye 20 metrelik su sütununa kadar so geçirmemezlik şeklinde bazı standartları vardır. ve illa ki omuzlarınızsa 20 metrelik su sütunundan fazlası düşer ve omuzlardan ıslanırsınız. northface in apex serisi montlar var onlar da su geçirmeyiz diye övünürler ama bir yere kadar. goretex bir northface kullanmıştım. gore tex, mm2 de milyarlarca küçük delikten oluşan bir doku. bukarı dışarı atan suyu de yüzey geriliminden dolayı içeri almayan bir materyal ancak bilhassa yağmurlu dolayısıyla nemli havalarda, içerideki buharı dışarı atmakta başarılı değil o nedenle terleme yapabiliyor. o zaman araya nem çeken bir katman daha giymeniz gerekiyor.

Merhaba; ürünü Şubat'ta yaptığım Antalya bisiklet turunda kullandım. Sağanak yağış ta hiç su almadı. Koltuk altında bulunan havalandırma kanalları oldukça iş görüyor. Tavsiye ederim. Beden tercihi yaparken özellikle dikkat edin. Kalıp çok bol.

Ben genelde L giyen birisiyim. Mont için M almam lazım sanırım. Günlük hayatta hiç teri dışarı atan koltuk altı fermuarlı vs bi mont giymedim. Çok terleyen biri olarak bana bisiklet dışında günlük hayatta da oldukça işime yarayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
(link)

2 senedir giyiyor ve çok memnunum tavsiye ederim.
kullanımı hemn günlük hayatta hem de bisiklet tepesinde çok rahat

Bisiklet için kışın softshell montları öneririm.

Geri