Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Moon Meteor Vortex Pro 900 Lümen

Yoldakiseruven

༼ ºل͟º ༽🧌
Tepki
1.213
İsim
Lemi Dolunay
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
IMG_20181004_184445.jpg IMG_20181004_184626.jpg moon-vortex-pro-front-light-side-2.jpg moon-vortex-pro-front-light.jpg
Vortex ön lamba her türlü bisiklet modeline uyum sağlayan ve her mevsim kullanım için ideal güçlü bir ışık kaynağıdır.Cree XML LED'den 900 lümen ışık elde edilirken,700-400-200-80 lümen diğer mod seçenekleridir.Flaş modunda ise 100-20-(20/400) üç seçenek mevcutken gün boyu flaş modunda 48 saat SOS modunda ise 90 saat size hizmet verir.84 derecelik bir toplam ışın açısına sahiptir, böylece her yerden görünür ve her yeri görebilirsiniz. Bu güçlü ön ışık tüm bisiklet kullanımları için idealdir ve hatta kablolu bir uzaktan kumanda kullanılarak ta çalıştırılabilir. Yan görüş açısı ve yüksek hassasiyetli optik lens, hızlı şarj sistemi ve kullanışlı uzaktan kumanda özelliği ile bu ışık, önünüzdeki yolun tam olarak görülebilmesini sağlar. Hızlı açılan montaj sistemini kullanarak ışığınızı mote etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Teknik özellikleri
CREE XM-L2 yüksek parlaklık LED
CNC Alüminyum ısı emici ışık kapağı
Mod hafıza fonksiyonu
Gündüz flaş modu
Yükseltme modu, 4 sabit mod, 4 yanıp sönen mod, SOS modu
Hızlı açılan şarj edilebilir Lityum iyon pil (3,7V 3350 mAh)
Hızlı serbest bırakma evrensel braketi (tüm yuvarlak ve AERO stili gidonlara uyar)
Mod göstergesi
Düşük pil, şarj ve tam şarj göstergesi
Otomatik tam şarjlı kesme sistemi
Yüksek hassasiyetli optik lens
Yan görünürlük
Şarj süresi 4 saat
Su Direnci (IPX 4)
Boyut (G x D x Y): 30 x 31 x 111 mm
kip Lümen Süre
BOOST 900 01:45
MOD 1700 02:30
MOD 2400 04:30
MOD 3200 09:00
MOD 480 22:00
FL 120 80:00
FL 2100 24:00
FL 320/400 18:00
DAY FL 400 48:00
SOS - 90:00

İçinden çıkanlar
1 adet Moon Vortex Pro 900 Lümen USB Bisiklet Ön Lambası Siyah
1 adet RB-25 (Gidon braketi)
1 adet RB-16 (Kask braketi)
1 adet USB-WP (Suya dayanıklı USB kablosu)
1 adet LX-BAT-3350 (LG Lityum iyon pil 3350 mAh)
1 adet USB-RM-350 (USB uzaktan kumanda 350 mm)

Ağırlık:

Moon Vortex Pro 900 Lümen USB Bisiklet Ön Lambası Siyah :120 gram En çok husuma giden tarafıda bu oldu hafif küçük ve kibar görünüyor

(link)
Not:Erdoganlar Bisiklet Hem Türk sitesi Ürün anında elinde + 2 yıl garantisi var + aynı fiyat
(link)

Road. Cc incelemesi (link)

Moon Meteor Vortex Pro 900 Lümen Kesinlikle tavsiye ediyorum pişman olmazsınız

Scudo
Hayırlı olsun, keyifle kullanın. Moon lambalar genel olarak başarılı ve kaliteli. Yine moon marka 100 lümenlik ön arka ışıklarını kullanıyorum, ön için yeterli olmadığını söyleyebilirim. Gece sürüşleri için böyle bir lamba şart ve ihtiyaç. Tek sevemediğim yanı bağlantı kısımları. O silikon perçinler daha iyi olabilirdi. En azından bu lamba için öyle olmasını isterdim. Her an elde kalacak gibi emanet duruyor. Comet modellerinde ki aynı sistemi kullanmaya devam ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
En büyük artısı pilinin değiştirilebilir ve ucuz olması, yanınızda yedek pilde taşıyabilirsiniz tam turcu dostu. Çoğu lambanın şarj/deşarj ömrü 300 civarı büyük kısmının pili değişmediği için çöp oluyorlar. Moon lambaların başka bir güzelliği ise şarj olurken aynı zamanda çalışabilmesi, dinamonuz yada harici bataryanız varsa yolda lambanızı şarj ederken karanlıkta kalmıyorsunuz

Bende 1100 lumen serisi var tek sevmediğim yanı çakar modunun yavaş ve biraz güçsüz yanması?

Hayırlı olsun. 120 gram gerçekten çok hafif!

Moon Sirius arka ışığım dünkü sürüşümde feci bir biçimde çamur olmuştu. Eve gelince bisikleti yıkarken unutmuşum, şarj soketinin plastik kapağı yere bakar taraftayken tazyikli suyu vurmuşum. Şu an şarj oluyor mavi ışık yanıyor fakat ne yaptıysam yanmıyor. İçini açıp bakmama değer mi garantiye mi yollayayım?

Moon Sirius arka ışığım dünkü sürüşümde feci bir biçimde çamur olmuştu. Eve gelince bisikleti yıkarken unutmuşum, şarj soketinin plastik kapağı yere bakar taraftayken tazyikli suyu vurmuşum. Şu an şarj oluyor mavi ışık yanıyor fakat ne yaptıysam yanmıyor. İçini açıp bakmama değer mi garantiye mi yollayayım?
Bu şartlarda garantiye girer mi sizce. Su koruma derecesi ne gözüküyor.
IPX7 korumasına sahip bu durumda garantiye girecektir diye düşünüyorum ama basınçlı su konusu kafa karışıklığına neden olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Bu şartlarda garantiye girer mi sizce. Su koruma derecesi ne gözüküyor.
IPX7 korumasına sahip bu durumda garantiye girecektir diye düşünüyorum ama basınçlı su konusu kafa karışıklığına neden olacaktır.
Garantide ücretli bir şekilde tamir ettirmekten bahsetmiştim ama sanmıyorum Türkiye’de servisleri olduğunu.

Neyse düzeldi zaten saç kurutmayla biraz ısıttım kalorifere koydum. Şu an iyiyiz 😁

merhaba,

moon vortex 1300 ürünümün pili ömrünü tamamladı. Yeni bir pil almak istiyorum fakat aldıklarım uyumlu olmadı bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

merhaba,

moon vortex 1300 ürünümün pili ömrünü tamamladı. Yeni bir pil almak istiyorum fakat aldıklarım uyumlu olmadı bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba. far hakkında bir şey diyemeyeceğim ama pil konusunda pilburada.com adresini inceleyebilirsiniz. Genellikle elektronik cihazlarımın tüm pillerini bu firmada bulabiliyorum. Pil konusunda geniş yelpaze sunuyor tüketiciye. Belki aradığınız uygunlukta pili burada bulabilirsiniz. Bu arada firma ile ilgili bir bağlantım yoktur. :D

merhaba,

18650 tipi pili birçok alışveriş sitesinde bulabilirsiniz. Ancak cihaz içindeki pilin üzerinde, şarj çipi puntalanmış durumdaymış.
Bir elektronikçiye gidip çipi yeni pile geçirmesini istemeniz gerek. Pili dışarıdan almak yerine o kişiden almak belki daha uygun olur.

merhaba,

Bir üst mesajdaki konu dışında onun pilinde + ve - uçlar aynı tarafta. Bunun için de bir çözüm buldurmanız lazım.
Şuradan itibaren, bir sonraki sayfada devam edecek şekilde bu konu tartışılmıştı: Ön far tavsiyesi

Moon Vortex pilleri saçma şekilde single sided. Kendilerine özel ürettirmişler, muadil bulabileceğinizi sanmıyorum.

Elektronikçi şahıs çipi aktarırken kutup ayarını da nasılsa yapar diye yazmamıştım ama evet, bir de kutup ayarı gerekiyor :)
Moon Vortex pilleri saçma şekilde single sided. Kendilerine özel ürettirmişler, muadil bulabileceğinizi sanmıyorum.
Daha önce pil sitelerinde gördüm. Vardı öyle satılan 18650'ler.

Tam lamba alacakken bu konunun önüme çıkması... Eastpower ebl-48 daha mantıklı gibi görünüyor. Pilleri degisebilmesi avantaj ve yorumları iyi. Fiyatı da Moon un yarısı.

Tam lamba alacakken bu konunun önüme çıkması... Eastpower ebl-48 daha mantıklı gibi görünüyor. Pilleri degisebilmesi avantaj ve yorumları iyi. Fiyatı da Moon un yarısı.
Eastpower marka arka ışık kullanıyorum. Gayet memnunum ama bu modelle ilgili bir tecrübem yok.
Ön tarafta Moon meteor 600 kullanıyorum. Tek kelimeyle hayranım. Geçtiğimiz pazar günü zifiri karanlık olacak şekilde 30 kilometre boyunca köy yolunda sürdüm. Hiç ışık yoktu çevrede. İnanılmaz bir performans sergiledi. Kendimi hiç güvensiz hissetmedim. 1300'lüğü nasıldır diye şeytan gıdıkladı ama malum ekonomik sıkıntılar yüzünden çok sürmedi bu kaşıntı :)

Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum ve pille ilgili problemim olmadı. Uzun bir süre de olmayacak gibi. Eğer beni 3-4 yıl bu performansıyla götürecekse ,ki götürecek gibi, pili değiştirme sıkıntısına katlanılır gibi. Sonuçta fabrika bunu bu şekilde üretiyorsa mutlaka yapabilen bir usta da vardır.

Ben de sizin gibi bu ışığı alma niyetindeyken Eastpower modellerini düşünmüştüm. Hem daha yüksek lümenli hem de biraz daha uygundu. Forumda Eastpower ile yaşanan sıkıntılar yüzünden Moon'a yöneldim. Belki de pillerin ömrünü bitiremeden Eastpower ışıkların içerisinde geri dönülmez arızalar oluşacak ve ışık çöp olacak. Moon'da böyle bir şey yaşayan olmadı daha önce. Tercihimden yana mutluyum. Moon kalitesi gerçekten tartışılmaz. (Forumdaki Moon tarikatını övgüye davet ediyorum)

1000018632.jpg

Briviga tavsiye etmem. Bana bedava geldi distribütörden. Bir kere bile kullanamadım. Bisiklete bağlanan aparatının çentiğini çok dandik yapmışlar. Bir sürüşte 3 kere düştü. Moon candır. 2 yıldır kullanıyorum. Ilk yıl bir 6 ay şarj etmeden kullanmadan kenarda kaldı. O ara pili zayıfladı ama hala taş gibi. Süratli giderken bir kere elimden de düşürmüştüm. Ona rağmen sağlam.

• Beğen
Tepkiler: Seaanddad
2 mesajda mooncu yaptınız teşekkürler 😄
Eastpower marka arka ışık kullanıyorum. Gayet memnunum ama bu modelle ilgili bir tecrübem yok.
Ön tarafta Moon meteor 600 kullanıyorum. Tek kelimeyle hayranım. Geçtiğimiz pazar günü zifiri karanlık olacak şekilde 30 kilometre boyunca köy yolunda sürdüm. Hiç ışık yoktu çevrede. İnanılmaz bir performans sergiledi. Kendimi hiç güvensiz hissetmedim. 1300'lüğü nasıldır diye şeytan gıdıkladı ama malum ekonomik sıkıntılar yüzünden çok sürmedi bu kaşıntı :)

Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum ve pille ilgili problemim olmadı. Uzun bir süre de olmayacak gibi. Eğer beni 3-4 yıl bu performansıyla götürecekse ,ki götürecek gibi, pili değiştirme sıkıntısına katlanılır gibi. Sonuçta fabrika bunu bu şekilde üretiyorsa mutlaka yapabilen bir usta da vardır.

Ben de sizin gibi bu ışığı alma niyetindeyken Eastpower modellerini düşünmüştüm. Hem daha yüksek lümenli hem de biraz daha uygundu. Forumda Eastpower ile yaşanan sıkıntılar yüzünden Moon'a yöneldim. Belki de pillerin ömrünü bitiremeden Eastpower ışıkların içerisinde geri dönülmez arızalar oluşacak ve ışık çöp olacak. Moon'da böyle bir şey yaşayan olmadı daha önce. Tercihimden yana mutluyum. Moon kalitesi gerçekten tartışılmaz. (Forumdaki Moon tarikatını övgüye davet ediyorum)

320766 dosyayı görüntüle

Briviga tavsiye etmem. Bana bedava geldi distribütörden. Bir kere bile kullanamadım. Bisiklete bağlanan aparatının çentiğini çok dandik yapmışlar. Bir sürüşte 3 kere düştü. Moon candır. 2 yıldır kullanıyorum. Ilk yıl bir 6 ay şarj etmeden kullanmadan kenarda kaldı. O ara pili zayıfladı ama hala taş gibi. Süratli giderken bir kere elimden de düşürmüştüm. Ona rağmen sağlam.

Bahsettiğim karanlıktaki sürüşten fotoğraflar bunlar. Telefonun kamerasına yansıdığı kadarıyla gayet başarılı. Benim hislerime göre karanlıkta 30-40 km/h ile yol alırken hiç güvensiz hissettirmedi. En önemlisi de malzeme kalitesi ve pil ömrü gayet iyi. Bir daha alacak olsam mutlaka Moon'dan şaşmam. Bu fotoğraftakiler 600 lümenlik versiyon. Bunun bir de yeni çıkan 1500'lüğü var. O nasıldır Allah bilir :)

1000018192.jpg1000018194.jpg

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Hellheimr
Moon 1300 ve yeni çıkan 1500 lm ikisinide kullanıyorum. Hatta arka ışık olarak sirius 200lm kullanıyorum.. 2 yıl olmuştur sanırım 1300 u alalı.. Hala daha kullanmaya devam ediyorum ve tavsiye ediyorum.. evet fiyatı yüksek ama şunuda düşünmek lazım. Bisiklet sürüyoruz(yol) incecik tekerleğin var. Görmedin bir çukura taşa vs denk geldin sonu daha kötü olabilir🤷🏻‍♂️ diyerek güvenlik amaçlı tercih etmiştim. Iyiki moon tarikatina katılmışım😇

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Geri